Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D. Gray Man

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yazık olmuş ama bana sorarsanız anime mangaya yetişince iptal olması gereken anime değil mangaydı.Anime hiç durmamalıydı.Bu kadar güzel bir pilot iğrenç bir pazarlama stratejisi yüzünden iş yapamazsa üzülürüm şahsen.
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
peh yazık olmuş, gerçi bir kere gitmişlerdi. hatta bodrum'a da gitmişlerdi, ben ispanyol kasabası sanmıştım anime'de sonra wiki'den okuyana kadar. bodrumlu da haşat oldu hemen gerçi. (:P)
Mesaj tarihi:
Nası bi fail yaşadıysam, bölümleri teker teker izlerken bi gece uykulu yatmıştım, ertesi gün açtım bi bölüm izlemeye devam ettim, "Bodrum'da geçen bi bölüm olcaktı Selim falan, nerde lan o" diye düşüne düşüne seri bitti, o zaman anladım ki kaçırdıım bölüm varmış ve o da Bodrum'da geçen bölümmüş.
Mangaya da başlamak lazım bi ara şaka maka.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
D.Gray-man will be returning in the August 17th issue of Akamaru Jump, with a 50 page special or something. So that's something to look forward to.
Mesaj tarihi:
Virus said:

D.Gray-man will be returning in the August 17th issue of Akamaru Jump, with a 50 page special or something. So that's something to look forward to.

Sabırsızlanıyorum. Olaylar kızışmak üzereydi tam.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bune ya ışık hızıyla geçtiler resmen...kandaya ne oldu asian branch ta..nasıl geldiler o çöle fln..resmen daldan dala atlamışlar 51 sayfada kafa karıştırdılar...tek anlaşılan earl'ın grup güzel bi topyekün temizlik çekti exorcist lere..
  • Yeni Oluştur...