Overlord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 animenin ilk baş torrentlerini bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Demonoid'de vardı ben ordan buldum şahsen.01-83 arası paket halinde.Gersinini Shinsen yada Yurisan'dan indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 manga 2. bir açıklamaya kadar askıya alındı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Anime bitince zaten yalan olmuştu.Raytingler düşükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Yazık olmuş ama bana sorarsanız anime mangaya yetişince iptal olması gereken anime değil mangaydı.Anime hiç durmamalıydı.Bu kadar güzel bir pilot iğrenç bir pazarlama stratejisi yüzünden iş yapamazsa üzülürüm şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Manga geri dönüyor.Hoshinonun sağlık durumu düzeldi sanırım.Yakında mangaya devam edecek ama anime ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Sonunda manga döndü.Anime de döner inşallah. http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/179/01/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 182 Kadın hastalıktan çıkar çıkmaz gaza geldi:)Yeni 14th noah çizimine bayıldım.Esksi koca kafalı bişeydi bu korkutucu baya. Level 4 altına sıçtı resmen allenin noahı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ulan alen ,lenalee,kanda tam istanbula gideceklermiş ara verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 peh yazık olmuş, gerçi bir kere gitmişlerdi. hatta bodrum'a da gitmişlerdi, ben ispanyol kasabası sanmıştım anime'de sonra wiki'den okuyana kadar. bodrumlu da haşat oldu hemen gerçi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Nası bi fail yaşadıysam, bölümleri teker teker izlerken bi gece uykulu yatmıştım, ertesi gün açtım bi bölüm izlemeye devam ettim, "Bodrum'da geçen bi bölüm olcaktı Selim falan, nerde lan o" diye düşüne düşüne seri bitti, o zaman anladım ki kaçırdıım bölüm varmış ve o da Bodrum'da geçen bölümmüş. Mangaya da başlamak lazım bi ara şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sırf Millenum Earl un o "Konbanwa" söyleyişini bir kere duymak için izlenmesi gereken bir animesi var nedne iptal etmişler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 anime iptal mi edildi? :( :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hoshino(mangaka) bacımız hasta oluyor sürekli hastanede yatıyor.O yüzden animeyi bitirdiler ;mangayı da araya sokmuşlardı.Manga bi ara tekrar yayınlandı ama şimdi tekrar zamanı belirsiz bir araya girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 off ya baya güzel animeydi :( epey aravermiştim ama üzüldüm açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Cidden konbanwa efsane replikler arasina girer. Iyilesir insallah tez zamana mangaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 dipnot olarak aklıma düştü, o sırıtışı ve bahsettigimiz "konbanwa" deyişiyle earl u Melih Gökçek e bir tek ben mi benzetiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 D.Gray-man will be returning in the August 17th issue of Akamaru Jump, with a 50 page special or something. So that's something to look forward to. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Anime tekrar başlıycakmı onu söyleyin siz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 en beğendiğim shounenlerden biriydi yalan oldu valla.Benim bildiğim Mangaka'sı hasta diye durdu hem anime hemde manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Virus said: D.Gray-man will be returning in the August 17th issue of Akamaru Jump, with a 50 page special or something. So that's something to look forward to. Sabırsızlanıyorum. Olaylar kızışmak üzereydi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/187/01/ 51 sayfayla döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çok karışık :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hani kanda'yı cagirmisti o asia'nin head chief'i neler oldu orda oralar felan geçti gitti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bune ya ışık hızıyla geçtiler resmen...kandaya ne oldu asian branch ta..nasıl geldiler o çöle fln..resmen daldan dala atlamışlar 51 sayfada kafa karıştırdılar...tek anlaşılan earl'ın grup güzel bi topyekün temizlik çekti exorcist lere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar