Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D. Gray Man

zgrw

Öne çıkan mesajlar

Öyle haberler arasında gezerken görmüştüm. Mangası ile arasında çok az mesafe kaldığını (4-5 aylık), filler yapmak istemediklerini (lol 10. bölümden filler), pek popüler olmaması (trinityden çok daha az popüler) gibi sebepler göstermişlerdi.

Kulaktan dolma değilde yazılı kaynak görürsem link atarım.
Sosyal ağlarda paylaş

103

Daha önce bir çok kez izlediğim dizi veya animenin devamı gelmedı ama içlerinde en çok üzüldüğüm d.gray-man olcak heralde(bide 4400 u çok seviyordum)103. bölüme gelince gerçekten çok güzel bir bölümdü ama o balo kısımlarını flm tam olarak anlamadım..

Sosyal ağlarda paylaş

manga hakkında soru

Peki mangası güzelmı mesala birçok serinin mangasında animedeki zevki alamıyorum ama mesela one pieceınde mangasını daha cok seviyorum.Bundada boyle olup seriden soğumak istemıyorum ondan başlamamıstım ama sımdı şart gibi gozukuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu zor bi soru.Anime ve mangaya herkesin farklı bakış açısı olduğundan bu sorunun kesin cevabı sende.Birçok seride animeden önce mangayı okumak hoşuna gitmiyorsa bunda da gitmez ama dediğin gibi hikayeye devam etmek istiyorsan başka şansın kalmadı gibi.Bana sorarsan mangası da güzel hikaye çok ortada kaldı ben mangaya devam ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Yazık ettiler güzelim seriye ya. 103 gibi abes bi bölümde de biten ilk anime heralde.
Manga çok uzak değilmiş yalnız cidden. 157. chapter animedeki son bölüme denk geliyo; son çıkan chapter 174. Arada 17 chapter var yani, bi saatte falan okunur, hızlı gitsen yarım saatte bile okunabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...