Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 D.Gray Man 101.Yuurisan çıkardı dl edin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 101 Baya boş episodeymiş ama,yani 5dklik concept 20dk ye yayılmış.Olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 101 gayet iyiydi canım, hem bişiler öğrendik hem de süper kurdular umutsuz durumu. iyi bir dayak atmaları lazım artık levelü for'a. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Önümüzdeki hafta son bölümü yayınlanıcakmış animesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nasıl yani :S aramı veriyorlar? yoksa tamamen mi bitiriyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 103'e kadar kesin olcak galiba anidb de var en azından ama umarım bitirmezler çook harika gidiyor çünkü.Mangasını okumaya tırsıyorum anime devam eder diye bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ya bu aralar en beğendiğim anime d.gray işşallah bitmez.Gerçi mangasıda çok iyi diyolar ama hiçbir zaman animenın yerini tutmaz bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Öyle haberler arasında gezerken görmüştüm. Mangası ile arasında çok az mesafe kaldığını (4-5 aylık), filler yapmak istemediklerini (lol 10. bölümden filler), pek popüler olmaması (trinityden çok daha az popüler) gibi sebepler göstermişlerdi. Kulaktan dolma değilde yazılı kaynak görürsem link atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İlerde OVA filan yaparlar işte. Naruto gibi filler verip bokunu çıkartcaklarına, seriyi bitirip ilerde OVA filan yapsınlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 adamları duyanda buzamana kadar filler hiç yapmadıklarını zanneder lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 102 yi izledim şimdi 103 son diyor.Bitirmeyin ulan şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tüh ya, tam güzelleşti bitiyor. :( ilk 50 bölümde çok filler girdiğinden tutmamıştır belki, son 30-50 bölüm gayet iyiydi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Off ya bitmesin...Ya bide devamı gelirse diye mangasına başlamaya tırsıyorum fena halde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 103 Daha önce bir çok kez izlediğim dizi veya animenin devamı gelmedı ama içlerinde en çok üzüldüğüm d.gray-man olcak heralde(bide 4400 u çok seviyordum)103. bölüme gelince gerçekten çok güzel bir bölümdü ama o balo kısımlarını flm tam olarak anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mangaya devam edersen oradaki noahlar kim olduğunu ve Hakşakunun savaşı nasıl çıkardığını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 manga hakkında soru Peki mangası güzelmı mesala birçok serinin mangasında animedeki zevki alamıyorum ama mesela one pieceınde mangasını daha cok seviyorum.Bundada boyle olup seriden soğumak istemıyorum ondan başlamamıstım ama sımdı şart gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bu zor bi soru.Anime ve mangaya herkesin farklı bakış açısı olduğundan bu sorunun kesin cevabı sende.Birçok seride animeden önce mangayı okumak hoşuna gitmiyorsa bunda da gitmez ama dediğin gibi hikayeye devam etmek istiyorsan başka şansın kalmadı gibi.Bana sorarsan mangası da güzel hikaye çok ortada kaldı ben mangaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 of of çok cliffhanger bitti ya, beklenmedik gelişme oldu son anda. :( umarım devamını yaparlar ama mecburen mangaya başlayacağız artık, çıkacaksa bile beklenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 öf hiç son gibi değildi ya illa mangaya başlicaz şimdi. gerçi eninde sonunda dayanamayıp başlayacaktım zaten neyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Yazık ettiler güzelim seriye ya. 103 gibi abes bi bölümde de biten ilk anime heralde. Manga çok uzak değilmiş yalnız cidden. 157. chapter animedeki son bölüme denk geliyo; son çıkan chapter 174. Arada 17 chapter var yani, bi saatte falan okunur, hızlı gitsen yarım saatte bile okunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 174 Onemangadaki çeviridir ya,Japonya'da daha uzaktır manga heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Çıktığı gibi çevriliyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Animelerinin linkini verebilecek olan varsa bir PM çekebilirse çok makbul geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Özel mesaj attım.Güzel bi sitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 mangayı bitirdim şimdi gelecek olaylar da süpermiş ya bir yerde ağzım açık kaldı hayretten zaten okuyanlar tahmin etmiştir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar