Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D. Gray Man

zgrw

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

98

marshall ablanın silah süpermiş :D
bi de o akumalar level 3 diil mi ya çerez niyetine patlatıyolar habire.
1 tane level 3 bunlar gemideyken falan ezmişti şimdi bookman bi heaven compass atıyo baaam 15 tanesi patlıyor.
allen bi kılıç sallıyo 45 tanesi patlıyor.
bir de bookman'a noldu acep ölmesin ya panda.

Sosyal ağlarda paylaş

97'den 99'a

buukkuman patlatmıyordu anladığım kadarıyla ama geciktiriyor işte alen-kün yarana kadar, gemide de aynı şeyi yapıyordu.

özellikle 98 süperdi, çok gaza getirdi mareşaller. madness kullananın silahının ismi tam uymuş heh, bunca bölüm beklediğimize değdi kesinlikle.

lulubel iyi gene kaçabildiğine şükretsin, mareşaller 9 şiddetinde depreme yolaçtı resmen.

çok güzel bölümlerdi, yalnız 9 numara gözlüklü eleman da kaynadı galiba arada, yazık garibana.

Sosyal ağlarda paylaş

100

Ya şunu merak ettim: Bookman nası yaşıyo abi? Hayır bikaç bölüm önce adamın toza dönüşmeye başladığını görmesek tamam da.
Artık REVERU FOU biraz overpowered olmuş cidden, ama Allen'i bufflar, kestirirler yine onu.

Bi de şu var ki, bu dizinin "acımasız" bi dizi olduğunu biliyoruz, yani hiç acımadan önemli karakterleri öldürebiliyo. Böyle olmasına rağmen ordaki herkesin öldüğünü sanmıyorum yani o L4'ün ateşli saldırısında. Hani bikaç tanesi ölür belki de, tamamı ölmez diye düşünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

cevap

toza dönüşmüyordu, tozla kaplanıyordu. kaplanmadan tümüyle kurtardılar.

gensuiler ve ana karakterler kurtulmuştur en azından, birileri ölecekse bile böyle beşi bir yerde yerine dramatik özel ölüm sahneleri olur kapıştıktan sonra diyorum ben.

Sosyal ağlarda paylaş

@fir3blad3:
İlk başlarda ben de aşırı sıkıldım, özellikle ilk 10-15 bölümü nası izledim hatırlamıyorum; 3-4 hafta almıştır asfdd
18. bölümdü yanlış hatırlamıyosam, o bölümlerden itibaren çok sürükleyici olmaya başladı. Ben 2-3 bölüm izledim sanıyorum bi bakmışım 6 bölüm olmuş.
Nası izlediğini, ne zaman ne kadar bölüm izlediğini anlamıyosun. Çok sarıyo. 50'li bölümlerden sonrasını katmıyorum işe hiç zatne sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
LVL4dan sonra filler bekliyorum.Evet anime sürekli devam edecek gibi gözüküyor.Öyle hikayeyi yarıda kesmeyecekler.Çünkü D.grayman çok popüler ve bana göre Bleach ve Narutodan daha başarılı anlatıyor hikayeyi.

Demişsinde Şimdi Shinsen'deki tartışmaya bir baktım 103'te bitmesi oldukça olasıymış, bitmez ise bile duraklayabilirmiş :(

D.Gray Man kadar güzel bir animeyi harcamasınlar bence çünkü bu anime gider daha baya...

Bide bu filler olayı nedir?Açıklayıcı episode'lar gibi birşey mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bi anime'deki asıl konudan (ya da mangasındaki konudan diyelim) farklı, alakasız bölümler filler oluyo. Mesela D-Gray Man 101 çıkınca şöyle ne bilim, kuşlarla falan kırlarda dolaşıp komşunun kayıp kedisini aradıkları bi bölüm olursa filler olur aslkjf.
Nedeni genelde anime'nin manga'ya göre hızlı gidip ona yetişmesi, aradaki farkın tekrar açılabilmesi için anime'de asıl konunun askıya alınması oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bitmez diye umuyorum.En fazla ara veririr gibi geliyor eğer filler olmazsa.Biteceğine dair söylentiler var 2ch da tv program listesini koymuşlar.son bölüm yazıyormuş buna pek inanasım gelmiyor çünkü ciddi izleyicisi var ve hikaye çok açıldı şu üç bölümde hikayi bağlayacak malzeme yok.Biterse de kanalın yöneticilerinin izlenmiyor kardeşim bahanesi ile projeyi toptan kaldırması lazım.Yani beklenmedik bi kesinti olur.
Çok üzülürüm gerçekten böyle pat diye biterse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...