Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 spoiler göster yerine manga veya anime, bir de chapter/episode yazabilirseniz bir zahmet makbule geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 99 Gene muhteşem bir bölümdü.General şovlarından sonra birde allen show gorduk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Next lvl 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ohoo shinsen anca çıkardı 98i :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 98 marshall ablanın silah süpermiş :D bi de o akumalar level 3 diil mi ya çerez niyetine patlatıyolar habire. 1 tane level 3 bunlar gemideyken falan ezmişti şimdi bookman bi heaven compass atıyo baaam 15 tanesi patlıyor. allen bi kılıç sallıyo 45 tanesi patlıyor. bir de bookman'a noldu acep ölmesin ya panda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya allenin bir kılıç sallamasında 45 tane öldürmesi doğal.Adam General seviyesinde zaten.Bookman olayıda gümbürtüye gelmiş.Adamın tek bir özelliği var oda heaven compass.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 97'den 99'a buukkuman patlatmıyordu anladığım kadarıyla ama geciktiriyor işte alen-kün yarana kadar, gemide de aynı şeyi yapıyordu. özellikle 98 süperdi, çok gaza getirdi mareşaller. madness kullananın silahının ismi tam uymuş heh, bunca bölüm beklediğimize değdi kesinlikle. lulubel iyi gene kaçabildiğine şükretsin, mareşaller 9 şiddetinde depreme yolaçtı resmen. çok güzel bölümlerdi, yalnız 9 numara gözlüklü eleman da kaynadı galiba arada, yazık garibana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 100 e maşallah adam kalmadı level four ile dövüşecek, linalii-çan turboya takıp öyle ezecek anlaşılan. yazık ama mareşaller filan napacak bundan sonra paso lvl 4 gelirse acep. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 100 yuh be bi yumrukta yaptığı şeye bak level 4ün overpowered olmuş biraz ^^ zırt pırt da çıkmaz heralde ya bookman bile ilk defa gördüğüne göre level 4 akuma fazla karşılaşmazlar. marshallar da bir şekilde kaçmıştır ya harcatmazlar onları :) ama headquarters gg oldu scientist kalmadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 100 Direk bloodbath yaptı lvl 4. Daha bizimkiler kendini toplayana kadar devam eder zaten bide gidip hevlaskayı oldurmesin simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bide birşey sorucam anime kaç sezon ve durmadan devam edicek mi mangaya yetisene kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 100 Ya şunu merak ettim: Bookman nası yaşıyo abi? Hayır bikaç bölüm önce adamın toza dönüşmeye başladığını görmesek tamam da. Artık REVERU FOU biraz overpowered olmuş cidden, ama Allen'i bufflar, kestirirler yine onu. Bi de şu var ki, bu dizinin "acımasız" bi dizi olduğunu biliyoruz, yani hiç acımadan önemli karakterleri öldürebiliyo. Böyle olmasına rağmen ordaki herkesin öldüğünü sanmıyorum yani o L4'ün ateşli saldırısında. Hani bikaç tanesi ölür belki de, tamamı ölmez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cevap toza dönüşmüyordu, tozla kaplanıyordu. kaplanmadan tümüyle kurtardılar. gensuiler ve ana karakterler kurtulmuştur en azından, birileri ölecekse bile böyle beşi bir yerde yerine dramatik özel ölüm sahneleri olur kapıştıktan sonra diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 @Kojiroh Ya orda LvL-4 bagırırken Cross Maria'yı aktif etmişti, orda Maria ile genseileri kurtarabilir gibime geliyor, ama Eden'i kullanan gensei çoook yakında kaldı akuma'ya o yüzden o gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 LVL4dan sonra filler bekliyorum.Evet anime sürekli devam edecek gibi gözüküyor.Öyle hikayeyi yarıda kesmeyecekler.Çünkü D.grayman çok popüler ve bana göre Bleach ve Narutodan daha başarılı anlatıyor hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yaklaşık bi on bölüm falan izledim sonra baymıştı biraz seri.Yarıda kestim haliyle. Ama baktım baya bi bölüm çıkmış. Bu kadar tutuldumu bu seri ? Yorum alayım seyredenlerden. Postları okumak istemiyorum malum spo lar var bol miktarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aşağı yukarı 50'den sonra heyecanlanıyor seri, oraya kadar düşük yoğunlukta geçiyor çoğu bölüm. 70'ler filan süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kesinlikle seyret derim şu anda devam eden seriler içerinsinde açık ara en iyisi d.gray-man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ilk baştan itibaren gayet güzel bence ama 50 den sonra ayrı bir boyuta giriyor adrenalin seviyesi 70'den itibaren uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 @fir3blad3: İlk başlarda ben de aşırı sıkıldım, özellikle ilk 10-15 bölümü nası izledim hatırlamıyorum; 3-4 hafta almıştır asfdd 18. bölümdü yanlış hatırlamıyosam, o bölümlerden itibaren çok sürükleyici olmaya başladı. Ben 2-3 bölüm izledim sanıyorum bi bakmışım 6 bölüm olmuş. Nası izlediğini, ne zaman ne kadar bölüm izlediğini anlamıyosun. Çok sarıyo. 50'li bölümlerden sonrasını katmıyorum işe hiç zatne sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bu kadar olumlu eleştireden sonra benimde hoşuma gider herhalde. en iyisi devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Theghosthand said: LVL4dan sonra filler bekliyorum.Evet anime sürekli devam edecek gibi gözüküyor.Öyle hikayeyi yarıda kesmeyecekler.Çünkü D.grayman çok popüler ve bana göre Bleach ve Narutodan daha başarılı anlatıyor hikayeyi. Demişsinde Şimdi Shinsen'deki tartışmaya bir baktım 103'te bitmesi oldukça olasıymış, bitmez ise bile duraklayabilirmiş :( D.Gray Man kadar güzel bir animeyi harcamasınlar bence çünkü bu anime gider daha baya... Bide bu filler olayı nedir?Açıklayıcı episode'lar gibi birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bi anime'deki asıl konudan (ya da mangasındaki konudan diyelim) farklı, alakasız bölümler filler oluyo. Mesela D-Gray Man 101 çıkınca şöyle ne bilim, kuşlarla falan kırlarda dolaşıp komşunun kayıp kedisini aradıkları bi bölüm olursa filler olur aslkjf. Nedeni genelde anime'nin manga'ya göre hızlı gidip ona yetişmesi, aradaki farkın tekrar açılabilmesi için anime'de asıl konunun askıya alınması oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bitmez diye umuyorum.En fazla ara veririr gibi geliyor eğer filler olmazsa.Biteceğine dair söylentiler var 2ch da tv program listesini koymuşlar.son bölüm yazıyormuş buna pek inanasım gelmiyor çünkü ciddi izleyicisi var ve hikaye çok açıldı şu üç bölümde hikayi bağlayacak malzeme yok.Biterse de kanalın yöneticilerinin izlenmiyor kardeşim bahanesi ile projeyi toptan kaldırması lazım.Yani beklenmedik bi kesinti olur. Çok üzülürüm gerçekten böyle pat diye biterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mangası popüler, animesi değil. Diğer bütün popüler shounenlerin gerisinde animesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar