Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 92 Bu akşam çıktı 92 yuurisandan Harika bir bölümdü.Pianoda çaldıkları parça bayağa kolaydı aslında bulursam calıcam ewde:DBide Earl'ün konuşma şekline bayılıyorum.Gombanwa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Chapter 167 Hiç beklediğim gibi olmadı ya.Ulan resmen bi pc oyunun kötü sonu gibi oldu.Allen kendini öldürür leenaliye zarar vermektense.Mana da eğer Alleni 14 olacağı için sevdiyse o da tam şerefsizmiş. Belkibir umut 14 bütün bilincini ele geçirmez çünkü ölmekten bi farkı yok. Çok dramatik bi chapterdı Gerçekten helal olsun Allene hala leenalinin üstünü örtüp,durumu çaktırmamak için gülebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hoplayan Manda zamanında bi arkadaş için 40 küsür bölümünü yüklemiştim rapid'e. Koyayım mı onları buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 softsub yapan grup varmı? kimi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben shinsen'i öneririm şahsen ama 82'den sonra mkv'ye geçtiler ancak. öncesinde mkv yapan göremiyorum anidb'ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yuurisan şu anda en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bende shinseni oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 mangayi animenin suanki oldugu bolumden itibaren okudum hakkaten apayri ya, mukemmel(kiskirtiyim herkesi :D) Theghosthand said: Chapter 167 Hiç beklediğim gibi olmadı ya.Ulan resmen bi pc oyunun kötü sonu gibi oldu.Allen kendini öldürür leenaliye zarar vermektense.Mana da eğer Alleni 14 olacağı için sevdiyse o da tam şerefsizmiş. Belkibir umut 14 bütün bilincini ele geçirmez çünkü ölmekten bi farkı yok. Çok dramatik bi chapterdı Gerçekten helal olsun Allene hala leenalinin üstünü örtüp,durumu çaktırmamak için gülebiliyor. ama Mana 14 un oldugu gun delirmis. Yani napsin ki adamcagiz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mangası aldı başını gidiyor, direk tavsiye ediyorum mangayı (tu). Animenin oldugu yerden okumak isteyenler 132-133 den baslayabilir. 168 Yahu adamı ilk göreli daha 30 bölüm olmuş yapılır mı koca cross gidermi böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 chapter 168 Crossun ölümü bana inandırıcı gelmedi.En güçlü generalin ölümünü bile göstermediler bence ölmez daha.Benim merak ettiğim Allenin noah gücü ne olacak.Her noahın kendine özgü gücü var.Allen, Will of the noah.Çok sağlam bir olay bekliyorum ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şimdilik mangaya başlamadım anime'de filler yok diye, filler girer de canımı sıkarsa o zaman başlarım herhalde. heyecanı kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 96 İnanılmaz iyi bir bölümdü.Uzun süredir devam eden seriler arasında en iyisi d.gray-man bu aralar.Yaklaşık 30 bolumdur çok iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 animenin son bölümünde hakshaku sinirlendi vaov napacak acaba? evet okumuyorum mangayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 94 - shs'den takip ettiğimden kuro-çan ve diğerleri ölmedi ohh, içime sular serpildi. kıros gensüi ile lenalee'nin geyikleri süper komikti ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 94 ahah evet ya çok iyiydi cross gensei bölümü. aslında ben de sevindim tabi ölmediklerine de öyle öldürüp geri döndürmek pek hoş olmuyo izlerken üzülmüştüm boşuna mı üzüldüm şimdi? :p bide şey bakanda'ya koptum :D bu arada ben de shinsenden takip ediyorum o yüzden son bölüm dediğim 94 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neden shinsenden takip ediyorsunuzki en başta bende ordan izledim sonra baktım yuurisan daha onde ona geçtim:D ok anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 xvid filan o, arşivlik indiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bundan önceki bölümde vır vır konuştular şimdi biraz aksiyon görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Binktopia 169'u cikarmadi dimi? Bulamadım hiç biyerde. Başka bi grubun var ama onada güvenemiyorum, ona bakiyim neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 169 yahu koca cross gitti, alla alla olur mu ya adami goreli daha kac bölüm oldu ki, bu kadar cabuk harcanacak adammıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bariz bi şekilde inspectationdan kaçmak için numara yaptı öldüğü felan yok o kadar sağlam adamı bu kadar kolay harcamaz harcayamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 inşallah dediğin gibidir, "and nobody has ever seen cross marian since that day" i görünce "gitti adam yahu" dedim de kendide kaçmış olabilir, farklı yollarla felan ulaşır belki allene. Ama yerde duran innocence i biraz kıllandırıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 [spo]Unutma ki Cross'un iki tane innocence'i var. Birisini bırakmış olabilir.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yok tabi onuda düşündüm de, adam saldırılarını çoğunlukla o innocence le yapiyodu ama haklısınız harcanmaz o kadar kolay, boşuna tırsmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ep 97 Bölüm olarak süperdi.Allen süper giriş yaptı.Eskiden bi lvl 3 ,bütün grubu dağıtırdı.Şimdi Allen kıyma yapıyor. Şehvet düşkünü kedide ortama girdi.Dandik filler karakteliğinden terfi etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar