Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D. Gray Man

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

92

Bu akşam çıktı 92 yuurisandan Harika bir bölümdü.Pianoda çaldıkları parça bayağa kolaydı aslında bulursam calıcam ewde:DBide Earl'ün konuşma şekline bayılıyorum.Gombanwa:D

Mesaj tarihi:

Chapter 167

Hiç beklediğim gibi olmadı ya.Ulan resmen bi pc oyunun kötü sonu gibi oldu.Allen kendini öldürür leenaliye zarar vermektense.Mana da eğer Alleni 14 olacağı için sevdiyse o da tam şerefsizmiş.
Belkibir umut 14 bütün bilincini ele geçirmez çünkü ölmekten bi farkı yok.
Çok dramatik bi chapterdı Gerçekten helal olsun Allene hala leenalinin üstünü örtüp,durumu çaktırmamak için gülebiliyor.

Mesaj tarihi:
mangayi animenin suanki oldugu bolumden itibaren okudum hakkaten apayri ya, mukemmel(kiskirtiyim herkesi :D)

Theghosthand said:

Chapter 167

Hiç beklediğim gibi olmadı ya.Ulan resmen bi pc oyunun kötü sonu gibi oldu.Allen kendini öldürür leenaliye zarar vermektense.Mana da eğer Alleni 14 olacağı için sevdiyse o da tam şerefsizmiş.
Belkibir umut 14 bütün bilincini ele geçirmez çünkü ölmekten bi farkı yok.
Çok dramatik bi chapterdı Gerçekten helal olsun Allene hala leenalinin üstünü örtüp,durumu çaktırmamak için gülebiliyor.

ama Mana 14 un oldugu gun delirmis. Yani napsin ki adamcagiz :).

Mesaj tarihi:
mangası aldı başını gidiyor, direk tavsiye ediyorum mangayı (tu). Animenin oldugu yerden okumak isteyenler 132-133 den baslayabilir.

168

Yahu adamı ilk göreli daha 30 bölüm olmuş yapılır mı koca cross gidermi böyle ya.

Mesaj tarihi:

chapter 168

Crossun ölümü bana inandırıcı gelmedi.En güçlü generalin ölümünü bile göstermediler bence ölmez daha.Benim merak ettiğim Allenin noah gücü ne olacak.Her noahın kendine özgü gücü var.Allen, Will of the noah.Çok sağlam bir olay bekliyorum ondan.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

94 - shs'den takip ettiğimden

kuro-çan ve diğerleri ölmedi ohh, içime sular serpildi. kıros gensüi ile lenalee'nin geyikleri süper komikti ama eheh

Mesaj tarihi:

94

ahah evet ya çok iyiydi cross gensei bölümü.
aslında ben de sevindim tabi ölmediklerine de öyle öldürüp geri döndürmek pek hoş olmuyo izlerken üzülmüştüm boşuna mı üzüldüm şimdi? :p
bide şey bakanda'ya koptum :D

bu arada ben de shinsenden takip ediyorum o yüzden son bölüm dediğim 94 :)
Mesaj tarihi:

inşallah dediğin gibidir, "and nobody has ever seen cross marian since that day" i görünce "gitti adam yahu" dedim de kendide kaçmış olabilir, farklı yollarla felan ulaşır belki allene. Ama yerde duran innocence i biraz kıllandırıyor beni.

• Yeni Oluştur...