Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Herkese iyi akşamlar, Daha önce aranızda sunucu değiştiren arkadaşlar varsa bir şey öğrenmek isterim. Diyelim ki, yeni geçtiğiniz sunucuda karakterinizin adında başka bir oyuncu varsa, ne önermekte yada ne gibi çözüme başvurmakta. Sizden yeni bir isim mi bulmanızı istiyor yoksa size otomatik bir isim mi öneriyor? İlginiz için şimdiden teşekkürler İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yeni isim yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Çok hızlı cevap için teşekkürler Sorunum şu bu noktada. Armory'den girip adı araştırıyorum ve o serverda bu karakteri göstermiyor. Ama ikinci oyun hesabımdan girince bir karakteri gösteriyor fakat hiç online değil. Inactive durumlar için bir çözümü yok sanırım Blizzard'ın. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 18:05 tarihinde, Kumadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Direk adamın charı botla lvl kasıyor veya kufur etti gibi şeylerden dolayı şikayet et bir dahaki ban furyasında yok lsun sende nicki kap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ya o değil de armoryde ilk baktığımda 14 tane aynı isimli char vardı benimkiyle. Şimdi 72 olmuş :/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 adam online olmak zorunda degil başkadı almasın die 10 tane istedigim nickli char açıp bırakabilirsin öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Kişi inactive de olsa nick onun olduğu için ister 2 sene geçsin blizzard wipe yapmadıkça o isimleri almak imkansız =( Benimde istediğim isimlere bakıyorum adam level 10-20 bırakmış öyle çürüyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 @Luriel: Haklısın benim ki de çok bencillik oldu. Ben en iyisi şimdiden adam gibi bir isim düşüneyim. Hızlı cevaplar ve ilgi için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar