Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 eheh, hosgeldin o zmn.. Puan veriyor olmasi lazim başlangiç için, ama ne kadardi hatirlamiyorum valla, 10 kişi davet edilebiliyor her gun, ben hergun davetiye yolluyorum millete, ha ararsan applerin içinde oradan da bulabilirsin..
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ya ben de kimdir bu doğan özdemir diyordum meğersem bizim baluymuş... :)-D bu arada facebook dışında başka güzel hold em oynanabilen siteler biliyor musunuz?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mr_Hand = Oğuz Gülbay pati grubuna yeni üye oldum daha :D
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz. (Maide/90) ibret alın bakalım patiyi çarptırmayın sonra...X( şaka bi yana ben de gelicem yer açın feysbuk falan özendim:)-D
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 facebook ta takılmıyorum ama takılsaydım oynardım ben de. Şu video yu izledikçe poker oynayasım geliyo gdfgdhs
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 abi binlerce Dogan Ozdemir war facebookta :P hangisisin plz ?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 negreanu'nun para koyma olayı bomba yav.bu videoda da yapıyor..
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Texas Hold Em zevkli değil blöf yapamıyorsun diyenlere: Adamımsın Hellmuth! Yalnız ilk defa izliyorum ben bu High Stakes poker'ı da, adamlar çok konuşuyorlar hatta bazıları müzik bile dinliyor kulağında kulaklıkla... Yasak olması gerekmiyor mu böyle şeylerin??
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 odalari doluluk oranlarina gore siralatamiyomuyuz ?
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ohaa ahaha 2. video super ama bence herif dogru olani yapti. QJ'e kurban gidilmez.
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 1. de 2. de cok super.. Aga Belcika'da Dogan Ozdemir diye bir insan var.. Yani eşim benzerim yoktur :D
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 CuteButPsycho said: odalari doluluk oranlarina gore siralatamiyomuyuz ? sıralatabiliyoruz herşeye göre sıralatabilirsin. Sütunların en üstünde yazan başlıklara tıkladığında sıralıyor. mesela Doluluk sayısına göre sıralatacaksan Players a tıkla sıralıyor.
Öne çıkan mesajlar