horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ahanda süper sevimli ama korkunç[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Korkunç? Bence yetenekli sadece.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 evek korkunç yetenekli. yok kızdan korkmuyom yaw. bi yannış anlaşılma olmuş.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 İnsanı ürpertiyor.. Lam ne alaka diceksiniz ama bana canlı bir oyuncak bebeği hatırlattı. Korku filminde canlanan bir oyuncak bebek. :-P[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bende o yaslarda muthis ses sanatcisiydim valla Bir bagirirdim komsu gelirdi de " Noruyonuz nee baartiyonuz bebeee "die. Bizde adamin Hun turkcesini sonradan anlamaya basladiydik[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ahaaa chucky[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bakmaz olsaydım[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 üff bin saatte açıldı, içinden gerçekten chucky çıktı. bi gece uyanıp anne babasını keser mi acaba bu kızcık?
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 hehe ben de korkutma amaçlı şeylerden sanmıştım siz chucky falan diyince.. ben bu kızın tipine mimiklerine falan kıl oldum[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 kızın surat mimikleri [ :) - |) - :o - :O - :| - :) - :D - ] die gidior hehea ama sirin genede[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Walla ben anlamadım :) Noolmuş? Çocuk çok sevimli ve yetenekli..? Chuckyle ne alakası var :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 o cocuk 8 yasinda sizofren olucak[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow..
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Sanki hareketleri o yapmıyormuş gibi gözüküyor. Esrarengiz bir olay. Sanki ölen birinin ruhu ona geçmiş, o yüzden böyle başarılı yapabilyor gibi :).
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 yetenekli yani nebilim şizofren fln[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Öne çıkan mesajlar