eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İşte bu ya yoğun sanak altında istanbul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 i love rain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 galiba tek ben sevmiyorum şu yağmuru, soğukları falan. en iyisi abi yaz. yazı özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Yağmur altında yürümek; sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 En güzel mevsim ulan bu sonbahar. Aşk ve hüzün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ingilteredeyim, bana yagmur demeyin :( yagmurlugum ilk defa bu kadar çok giyildi, kendiyle gurur duyuyo sgdgdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Evimde banyo ve tuvalet yok, genellikle yıkanmak için bahçeyi kullanıyorum, çimlerin üzerinde alıyorum bezimi keseleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 izmire de yağsın lan... gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Umutsuzca yağmur altında bisiklet sürecek insan aricaz gene. Ve evet DUYGUSALAAĞĞĞM iletişim adreslerim bla bla blablabla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 en iyisini yapmissin @gA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Severim ben yağmurda yürümeyi..Hele okul çıkışı olcak sevgilini düşüncen falan..Çok duygusal anlar yaşatabilir.Sefgulumu ozledim ya böhüahühühahü. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Emo mevsimi başladı yine. Yağmurda gezip şiir okumayı sevenler başka memlekete gitsin, buralar hep güneş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Sanane arkadaşım.Biz emo olmasak da duygularımızın kıymetini bile(bili)yoruz en azından.Emoymuş.peh.Herkes oldskool olmuş bizi azarlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Abi yağmur o kadar romantikse duşta telefonunu alıp sevgilinlede konuşup romantik dakikalar yaşayabilirsin. Ancak banyonun ışığı kapalı olması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ahauahuhauhauahau aynı havayı yaşatmaz o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yagmur ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Yo yaşatır. Hatta telefonda sevgilini kandırıp evine gelmeyi teklif edip, duşun altına beraber girip dakikaları romantikten öteye götürmek en iyisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 dusa sevgılımı alıp telefonumla romantık dakıkalar yasam olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ahahahahah çok komikti eheuhe [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 17:30 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ha birde sevgilisi olmayanlar için sabun tercih edilebilir. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 burada kopardın mayhem allahından bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Sturm senin mesajı okumadan yazmıştım ama armut gibi düşeceğini biliyodum şiirsellerin ehah. Gidin arkadaşım, yağmurlu ülkelere gidin duygularınızla beraber. Neyi bilebiliyosanız orda bilebilin, biz güneşli günler görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İngiltereye gidicem seneye inşpaladine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 güneşli günlerciler barajlarda sular tükendikten sonra cenabet dolasırken böle diyebilecekmisinz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 tamahkar insan oglu :) kisin ortasinda gunes please diye aglar. yazin sicaginda lutfen yagmur diye yalvarir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar