by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: -------------------------------------------------------------------------------- Sigara Sizi Bitirmeden Siz onu Bitirin..
elm Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Doruk'un yorumuna sonuna kadar katılıyorum daha mantıklı bir cevap verilemezdi :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 içmeyen içmesin içende içsin içmeyenler yürün...yallah..de get...lön...içenler...ver bi fırt koçum evet...sigara içenler ölür..sigara içenin çocuğu olmaz...sigara içen dombili olur nefesi kokar...parası gider..hamallık evet eveeeeeet eveeeeeeeeet....yahu herkez zaten biliyor bunları...bırakın artık niye ilgileniyorsunuz..size ne...dersenki."banane kardeşim ben dumanınızı solumak istemiyorum" bi nevi eyvallahta (bak oda bi nevi) böle aman ölürsün..aman taklaya gelirsin diye glemeyin lütfen..artık paktlerin üzerindede yazıo..hem sırf zeki dğeilsiniz...emin olun içenler biliyor kardeşim. ha ben dumanınızı cekmek istemiyorum kardeşim ööhö bak öldüm bak...bak öldüm....diyenler...LAEAN YÖRRÜ VURURUM KAFANA......entelmisin bre...de get...bütün barlarda köpek gibi havalandırma sistemi var bi kere....öle rahatsız edicek kadar duman altı bir bar görmedim hiç...çok istemiyorsanda oturmassın...sigara içen kişilerin senden istediği bişi yok..onalrdan bişi talep eden sensin...o zaman bişielr yapması gerekende sensin...benim önerim kaldır popounu,cık dısarı,evinde iç.madem o azcık duman seni öldürüyor. hadee hadee
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Dogmeat, halka çık bir ortamda başkalarını rahatsız eden(özellikle de sağlığını bozan) bir davranışta bulunuyorsan yürüyüp gitmesi gereken kişi sensin. Bunun da kanunlarla desteklenmesi gerekir. "Yürrüü" demekle olmuyor bu işler.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yıllardır ictigim sigarayı iki ay once bıraktım agzıma surmedım sporda yapıyordum zaten on numara oldum.su anda kokusu dahi igrenc geliyor.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: içmeyen içmesin içende içsin içmeyenler yürün...yallah..de get...lön...içenler...ver bi fırt koçum evet...sigara içenler ölür..sigara içenin çocuğu olmaz...sigara içen dombili olur nefesi kokar...parası gider..hamallık evet eveeeeeet eveeeeeeeeet....yahu herkez zaten biliyor bunları...bırakın artık niye ilgileniyorsunuz..size ne...dersenki."banane kardeşim ben dumanınızı solumak istemiyorum" bi nevi eyvallahta (bak oda bi nevi) böle aman ölürsün..aman taklaya gelirsin diye glemeyin lütfen..artık paktlerin üzerindede yazıo..hem sırf zeki dğeilsiniz...emin olun içenler biliyor kardeşim. ha ben dumanınızı cekmek istemiyorum kardeşim ööhö bak öldüm bak...bak öldüm....diyenler...LAEAN YÖRRÜ VURURUM KAFANA......entelmisin bre...de get...bütün barlarda köpek gibi havalandırma sistemi var bi kere....öle rahatsız edicek kadar duman altı bir bar görmedim hiç...çok istemiyorsanda oturmassın...sigara içen kişilerin senden istediği bişi yok..onalrdan bişi talep eden sensin...o zaman bişielr yapması gerekende sensin...benim önerim kaldır popounu,cık dısarı,evinde iç.madem o azcık duman seni öldürüyor. hadee hadee zekaya da zararli oldugu kanitlanmis bu mesajla.
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: DoruK üye [şikayet et] § 25 Eylül 2007, Salı - 17:48 [ özel msj ] oral seks de gırtlak kanserine yol açıyormuş yapmayalım mı yaniabi senin yapman için gay olman lazım cümleye dikkat :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 aquilacım cok ciddiye alınmaması gereken bir mesaj olduğu her yerden belli olan mesajıma verdiğin sivri tepki,vede hakaret dışında hiçbirşey içermeyen bir mesajı postlaman,sigara içsende içmesende terbiyesiz ve sazan biri olabileceğinin göstergesidir. saygılarımı sunar,özel mesaj kutun dolu olmasa oradan okurdun bu mesajı ,onuda burdan belirtimş olurum. yalnız measjımı yine okuyunca,şu bölümün doğru olduğuna yine kanaat getirdim.biraz dületip yine şe etcem said: evet...sigara içenler ölür..sigara içenin çocuğu olmaz...sigara içen dombili olur nefesi kokar...parası gider..hamallık evet eveeeeeet eveeeeeeeeet.... yahu herkez zaten biliyor bunları...bırakın artık niye ilgileniyorsunuz..size ne kuzum?... dersenki."banane kardeşim ben dumanınızı solumak istemiyorum" eyvallahta böle aman ölürsün..aman taklaya gelirsin diye gelmeyin lütfen..artık paketlerin üzerinde bile yazıor.. sırf siz zeki değilsiniz...emin olun içenler biliyor.en azından burdakiler.
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 İnadına fosur fosur abanıcam sigaraya atmosfere yaycam dumanı.
elm Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesala arabalarda egzozlarından saldıkları havayla çevreyi kirletiyor , küresel ısınmayı da arttırıyorlar .Benim arabam yok , toplu taşıma kullanıyorum ne yapıcaz simdi , beni rahatsız ediyor diye bütün özel arabalar kalkıcak mı .Hem trafik sorunu da kalmaz sigaraya göre hem daha zararlı bir şeyi engelleyip hem müthiş sonuçlar alıcaz . Kabul olur mu sizce bu ? Sigara içmeden önce sigara içilen ortamlarda bulunurken rahatsızlık duyduğumu hatırlamıyorum , içerken de insanlara çok büyük rahatsızlık verdiğimi sanmıyorum. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 11:49 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ]
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 @elm ne kadar sacma bi kelime etmi$sin ? Arabalar kalkcak mi ? Ayni kefeye koyuyosan bravo
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 @Dogmeat, Insaf.Senin o söylediklerinin bittigi an, senin içtigin sigaranin dumanini baskasinin solumaya basladigi andir.Evet zararli, evet kendine ne istiyorsan onu yapmakta özgürsün bize ne; ama baskalarinin o dumani solumaya,senin ise solutmaya hakki(n) yok.Bunu belirtene de "entelsin dantelsin" ya da "suratina bile üflerim sana ne lan" dersen yürü be derim,ne de olsa sigara içen yakisikli ölür,ayriyeten sigara charismaya, ha bir de libidoya +3 bonus veriyormus,koçum benim derim.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kartan u sazan? 2. mesajımı oku pls
Saru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 3 saat ders arasında insanın içmesede içesi geliyo ya
noxite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kartal sazan mısın dayı. bak ne güzel kıvırmış adam.
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Iyi de ben laflarimi "helal koçum" diyerek bitirmistim,niye kiziyorsun dogmeat? :((88 hatta (nasil yani kimse alinmasin diyosun ama dediklerin de yenilir yutulur seyler degil bence dogmeat)
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Sigarayı bırakmışsanız ve içenleri görmek zorunuza gidiyorsa kusura bakmayın ama siz gerçekten sigarayı bırakmamışsınız .
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sigara alışkanlığı biraz kültür ile alakalı. ancak bizim okullarımızın durumu ise sanırım "eğitim cehaleti alır, eşeklik baki kalır" ile açıklanabilir. dolayısı ile ağzınızla kuş tutsanız dahi derdinizi kültürsüz birine anlatmanız zor olacaktır. kasmamak en doğrusu bile olabilir. en azından zaman zaman bu yol tercih edilmelidir.
skyly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bırakmış adam işte helal olsun. Sonunda anladı doğru olanı kimbilir başlarkenki sebebi neydi. Karışık işlerdi diye hatırlıyorum Edit: Erçin, sivri dilli diyen sivri dillileri takmıcan [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:09 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ]
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Haklisin skyly, gerçekten bir seyi anlatmak için,hadi onu geçtim anlamak için çabalarken biri "u all n00bs" deyince garip geliyor ^^
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ey sigara içmeyenler, kültürünüzle beni dövünüz. alkol al, kola iç, fast food ye, kırmızı et kızart ye, patates kızartması ye, tereyağı tüket, cips ye sonra gel sigara içmek eğitimsizlik de. hepimiz yavaş yavaş kendimizi öldürüyoruz, benimki biraz daha hızlı sadece.
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Laraken haklısın ama kişinin kendisine olan zararı kendisini ilgilendirir(öte yandan o yazdıklarının hiçbiri-sürekli yapmıyorsan- sigara kadar zarar vermez kanımca.). O dediklerini yapınca yanındaki adama zarar vermiyorsun. Sigara ise sadece seni değil aynı ortamdaki insanları da etkiliyor.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bi kere cips mips sigaranin verdigi zararin milyonda 1 ni verio cok anlamsiz bi kiyaslama bence
Öne çıkan mesajlar