CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bu oyunu oynamama rağmen sizin ilginizi çekebilecek bir bilgi: Kablotvsi olanlar nbc'de 23:00 ile 01:00 arası giga games(almanca) diye bir program var ve dün akşam bu programda eve online tasarımcılarından birisi vardı . Şimdi geçmiş programı biz ne yapalım diyenler olacak bu programın tekrarı hafta sonu gene aynı saate var izlemek istiyenlere duyrulur. ps:Cumanın tekrarını cumartesi mi gösteriyolar yoksa pazar mı emin değilim, 2 gün kontrol etmekte fayda var eğer altta "Sendung von Freitag" yazıyorsa izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ben de tech tv'de gördüm ve yüz yaratma motoruna hayran oldum. artık her rpg'de eksikliğini hissedeceğim, iyiyi gören azıyla yetinmiyor.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 wow'da olucak benzer bi motor, merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yanlış bilmiyorsam swg de de var[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar