Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 son zamanlarda yeni bir olay çıktı gelen mp3lere msn penceresinden tıkladıgımda " bu içerik zararlı görülüp engellenmiştir " diyip tak mp3 ü siliyor ha diceksinizki ona tıklama git alınan dosyalardan tıkla çaıslın ama ben buna ciddi ciddi takmış durumdayım nasıl kapatabilirim bu özelligi tıkladııgmda mp3üm silinmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Windows Defender ile alakalı o olay. Windows güvenlik ayarlarından deaktif edilebiliyordu en son (Vista'da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 o değilde bu msn virüsü harbi deli ediyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya virüsü temizlemesi kolayde bu delritti beni taktım kafayı windown firewall e baktım ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 eee tıklamasaydınız paris hilton un hapishane görüntüleri yazısına bulaşmazdı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bana da diyor ki 6 isteğim bekletiliyormuş. solda yukarda. tıklıyorum linke, açamadım sayfayı diyen bir sayfa açıyor. deli mi ne anlamadım. kimin isteğini bekletiyor, bekletmesin, neden açmıyor sayfayı, açmayacaksa bekliyolar diye benim iki ayağımı bi pabuca sokmasın, di mi ama.. sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 o istekler sinir bozucu. tepede gözükmesi sinir, reddetmesen bi türlü, reddetmesi bile yavaş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 açılmıyo ki sayfa reddedeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bazen açılıyor..space'inden de halledebiliyorsun o istekleri.. mp3lere gelince,en etkili yol mp3 değil zip olarak gönderttirmek ama ayrıca o dosyayı aldığında git dosyanın yanına sağ tkla özelliklere gel..orda zatn bu dosya hede hödöden gelmiş riskli diye bişiler yazıcak..oralarda ayarları olacaktı onun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 gelen dosyaları masaüstüne düşecek şekilde ayarlayın, en azından tıklaması kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 patch uygularsanız o sarı uyarı mesajları kalkkıyor. ben de pencereden tıklayınca engellemesi olayına sinri oluyorum.. firewall da kapalı bu arada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 acaba bu msn den otamatik tanıdıkalrdan doys gelior ve makina suanda restleniyor surekli daha dogrusu msn onu nasıl emizliyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bi ara ben de gıcıktım o özelliği, sonradan kendi kendine kapandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 msn discovery ile konfigüre edin hem o olay kalkıyor hem uyarı mesajları hem reklamlar hemde bi çok şey.sade ve kullanılabilir oluyor msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 arkadaşlar o olayın bi yan çözümü var gayet basit. sana gönderilen dosyadan bi kopya oluştur orjinali sil. Bu kadar basit. edit: Ha tabi bu işlemi dosyayı aç hebesine tıklamadan evvel yapacaksıız [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 04:16 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 onu demiyo direk tıklim acılsın ne uuraşıcam diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aynen öyle tıkli,yim açılsın bi ara yoktu yeni çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar