circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yaw ben zamanında ne guzel arkadaşdan şifre almış steamde oynardım counterı.Sonra kaybolduf alan.Şimdi evde Counterı nerdne yuklersem yükleyim hep browse oluyor yuklemede hep bir sorun mu oluyor anlamadım.Hadi onu geçelim.Ben bu 1.5'in orjinal cd keyi olmadan oynayabılıyor muyum?Oynayabılıyorsam anlatırmısınız bana canlarım cicilerim.Lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 aklımdan geçen şeyi ilk söyleyene bi emokız benden hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 NIYE GARBAGE? bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 asasdasd bendende.Benim ACİL!İhtiyacım var.SOra yazıyorum doğru yere cevap alma sürtesi uzayıro.Herkes burda takılıyor.Hadin ya allah rızası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 CS cyber sex demek değilmi? Yoksa COunter strike mi demek? Hangisi önde geliyor? Benim aklıma bu sorular geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 s0run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yok yaw Önce Counter Strike geliyor benim aklıma.Cyber Sex ne yAW.AYIP BE RAMAZAN RAMAZAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ramazanda da CS yapılır. Kız türban takar olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bikini giysinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 cevabını bilmiyorum ama gözat. http://forum.paticik.com/konu.php?id=150202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Steamle alakam yok.1.5 olayı.Yani ordan ben sunuculara nasıl bağlanıcam.Orjinal Cd key gereklimi?Bunu söyleyin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 1.5 için gerekli değil, game-monitor dan arat gir ip yi oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 öncelikle 1.5 de 0lsa half life m0du ve/veya paralı ürün 0larak geçiy0r. yani steam üstünde 0ynamak için 0rjinali lazım. 0 0rjinal de başka bir hesaba kayıtlı ise zaten 0rjinal cd key falan 0layı y0k, w0w almışsın 0nun keyi kullanmissin baska hesap alamazsin gibi düşün. n0n-steam serverlar da illegal , bu yüzden bilen bir arkadaş sana öm atabilir anca, yasak k0nuşulması (hayır ben de bilmiy0rum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bana half life'ın ilk oyunu updatesız gerekli.Googleda patide aradım bulamadım.Bulduklarımda kırık linkler çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 circir sende istedikce istiyosun bi sakin ol ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 l33t k3nk br0 bilmiyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 CİRCİRBOCUGU NABER =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Tamam onu istemiyorum siz bana sadece ben cs 1.5 e nasıl multi girişi yapıcam onu anlatın.Sanırım orjinal istemşiyor.Ama nereye ne yazıcam benşimdi.Zamanında hep invalıdhatası alıyordum bugun tekrar azmettim denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Halletim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 eywğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 1.6 yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar