Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşletim sistemi seçimi,tavsiyeler tavsiyeler..

Korax

Öne çıkan mesajlar

Şimdi kısa bisüre sonra yeni sistemimi getirip kurmuş olacağım.Amma velakin bu vista olayına ben sıcak bakamadım burda sorduklarımdan sonra.
Amd x2 4800 alıyorum inteldende caydım.Nasıl olsa overclock macerasına atmicam kendimi okadar.
Şimdi Xp pro + sp2 mi yükleyim,yoksa windows media center'mı ne öyle bi olay var diyolar nedir neyin nesidir?Xp'nin media center versiyonumudur?Ne farkı vardır?Ne tavsiye edersiniz?Biraz daha modern bişey olsun.Yoksa vista'yamı geçiyim artık hazır format çakıcakken?Vista kopya kullanılıyomu?Yoksa security ötesi hedeler varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

vista sux vala 2008 sonu gibi geçerim belkim :p ama gereksiz gibi şu an için.

ben yıllardır almadığım orj xp yi aldım, mutluyum bu ara ehe.

diyosan görüntü sıkıyo o zaman stylexp felan da satın alıp bi 15-20 $ daha verip deişik ve güzel görünen bi xp yapabilirsin.

ben xp nin royal theme ini kullanıorum siyah olan gayet iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvah eyvah,media center'ı siliyorum kafamdan.
Ya görüntü açısından bişey istemiyorum açıkcası xp'den.sade kullanıyorum ben zaten 98 gibi görünüyo yani :) ama ben daha çok özelliğindeyim olayın.Zırt bırt format atmayı sevmediğimden değiştirmişken vistamı yüklesem diyorum.
Linux'ta düşünmedim değil ama ona hazır hissetmiyorum kendimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vista yükle o zaman, nasıl olsa yüklemek zorunda kalıcaksın bir süre sonra o yüzden şimdiden yükle alışmaya başlarsın en azından. Hem ben 2 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum bir kaç sorun hariç hiç bir dert çıkarmadı ayrıca settlers 2 yi bile çalıştırdı(nasıl yaptım bende bilmiyorum:) ) o yüzden çok kafana takma microsoftu ve işletim sistemlerini sevmesemde yükle gitsin vista yı
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
http://ubuntustudio.org/

Bunu deneyebilirsin. Hatta biraz bekle, önümüzdeki ay iyi, sağlam bir versiyonu çıkıyor(ikinci release). Yüklersin onu. Vst bile çalıştırabiliyor(muş).

Oyun oynamıyorsan hiç bir sorun yaşamazsın. MaxMSP'yi çalıştırmaması kötü ama Pure Data var ne de olsa. Guitar Rig'i de çalıştırmayı becermişler.

Bundan korkman lazım değil. Çok kolay - tüm iktiyaçlarını karşılayabilir. Benim bir arkadaş Terratec'in ses kartları ile denemişti, sorun çıkarmadan kartı tanıyıp çalışmıştı. Benim notebookda da pil ömrünü bir saat kadar arttırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GERGE 23 Eylül 2007, Pazar - 21:22 tarihinde demis ki:
http://ubuntustudio.org/

Bunu deneyebilirsin. Hatta biraz bekle, önümüzdeki ay iyi, sağlam bir versiyonu çıkıyor(ikinci release). Yüklersin onu. Vst bile çalıştırabiliyor(muş).

Oyun oynamıyorsan hiç bir sorun yaşamazsın. MaxMSP'yi çalıştırmaması kötü ama Pure Data var ne de olsa. Guitar Rig'i de çalıştırmayı becermişler.

Bundan korkman lazım değil. Çok kolay - tüm iktiyaçlarını karşılayabilir. Benim bir arkadaş Terratec'in ses kartları ile denemişti, sorun çıkarmadan kartı tanıyıp çalışmıştı. Benim notebookda da pil ömrünü bir saat kadar arttırdı.

şimdi doğru diyosunda, benim riske atma şansım yok pek :) 40 gb colossus vst çalışmazsa çıldırırım tekrar xp'si vistası falan diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Vista güzel, ama benim kötü bir anım var.

Gittim orijinal aldım, yüklerdim, sonra m-audio driverlarınıda, emu driverlarını da çalıştıramadım, küfrede küfrede sildim. İlk servis paketi çıkınca tekrar deneyebilirim belki ama ubuntu studio iyi gibi, onun yeni versiyonunu deneyeceğim önce.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...