The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 zaten yarılıyoz latency den gelmesin zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yıllar geçti patch geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 nerf warlocks abi :p zaten bende hala latency yok, öbür latency topicinde 300-400 msg önce dediğim gibi yağ gibi oyun :D not: raidle, pvp ile felan işim yok [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 10:27 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Dotlara nerf geldiğini gördüm. onun dışında başka ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 gerçi 500resi = %12.5 oluyormuş. eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Valla ben daggerıma bastım soul frost bundan sonra basacaklar düşünsün sdflksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Hayır, düzeltmişler omuzlukları. Heyo. [spo][/spo] Edit: Abi fazla mı büyütmüşler ya? Eli ne ayarsız Blizzard'ın. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 12:29 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yok bölerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 EEE warlock bi arkadaş yazar mı çok bi değişiklik var mı DMG oranlarında ve tabi voice chat nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 oh be artık bu battlegroundlarda report olayı cıkmıs pvp yapmadıgı takdirde report edip zorluyorsun yoksa honor yok oyle avde zıplayanlara iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Nerf falan değil ya 400 res itemli adam %10 daha az yiyecek bildiğin emzik kıvamında bişi oldu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Herkesin bir miktar resi olduğunu düşünürsek bence dmg nerf demek gayet mantıklı. Ama karşındakine göre değişen bir nerf aslında tabi. Zaten bütün dotlar resistten etkileniyor yani hem atarken hem her bir tick başına resistleniyorlar. Kısacası daha nerf yapmasınlar lock camiyasına. Onun yerine diğer sınıflara biraz destek olsunlar veya yeni bi arena açsınlar adı L2Parena olsun olsun locklar giremesin. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 di mi az olmuş. şöyle %90 resist falan iyi giderdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 S1 arena itemlar honorla alınmaya başlandığında herkesin 350 civarı resi olucak 1*2 ay zamanında yani %7-8 dmg reduction herkeste olacak PvP yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 oh be omuz budur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Eski halin bi SSi varmı neymiş merak ettim bu kadar üzen küçük omuzluk görüntüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Gridim çalışmıoo aneeyy bi yardım edin gridim bnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Hakikaten ben de merak ettim şu omuzlukların eski halini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 düne kadar oyunda hiç orc gördeniz mi yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Sürekli görüyorumda öyle dikkatimi çekecek bişi değilmiş herhaldeki rahatsız olmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 genelde release spirit oldugu için cesetlerde küçülüyor dikkat etmemişim >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 :) aynen katılıyorum üstteki mesaja :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Çekmiş gibiydi omuzluklar. Korkunç bir görüntüydü. Resmen orc'ların karizmasını nerflediler dedirtmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Karizma? Karşıdan koşan yeşil bişi olarak görüyorsun PvP anında Orcu, kimse omuzluklara bakmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 orcu zaten sevmem bide omuzuluguna mı bakıcam töbe omuzluguna bakmaya kalksam zaten saldırıyor adam adama dur omuzluguna bakıcam mı diyicem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar