LordSoth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Beyler güzel şarkılarını yazar mısınız[hline]DoGMeaT, 06 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: slm,tanışalımmı? Elexa, 06 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu ne yaratıcılık alllaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bard's Song Bright Eyes en iyileri bence[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Lan Blind Guardian diye baslik görünce dedim acaba yeniden mi geliyorlar. ;)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Doggye göre tüm şarkıları güzel.. Blind Guardian'a yeni girmiş veya kıyısından köşesinden birşeyler duymuş herkes Bard's Song (Live) diyor. (biz de ilk başta öyleydik) Oysa ben daha çok journey through the dark, lord of the rings, mirror mirror, Bard's Song: The Hobbit seviyorum..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=40620&page=0 (doggy blind guardian'ı anlatıyor) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=40329&page=0 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=36575 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=21225 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=25329 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=12072 (en iyi şarkısı ne) tavsiye ettiğim topicler[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 güzel olmayan şarkısı yokki...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Nightfall - Bard's Song (the Hobbit) - LOTR ve Mr Sandman Coverı süperdir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 benim şu anda dinlediğim 3 şarksı var ve 3 ü de mükemmel dark elf lotr bard's song bide verdikleriniz dinleyeyim bakalım[hline]DoGMeaT, 06 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: slm,tanışalımmı? Elexa, 06 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu ne yaratıcılık alllaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 mirror mirror[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Hansimin uykudaki horultusu bile harikadır eminim ki.[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Lotr ve Bard's Song favorilerim fakat diğerlerinin de eksik tarafı yok.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ya bende pek bilmiyorum bg yi ama blood on my hands süper şarkı ilk çektiğim şarkıları zaten 2 sene oldu her ne kadar demons&wizards'ın şarkısı olsada bg de diyebiliriz[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ee hayir diyemeyiz... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ulan benim ilk dinlediim ve hala hastası olduum şarkıyı kimse yazmamış.... Valhallaaaaaa.... dıt dıt dııdıt. dıt dıt dııdıt. dıdıdıdıdıdıdıdıddidididi dııdıt[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr (1-3-7-8-11-16-18) evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara! Nasıl?Bilmukabele efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bana göre tartışmasız Lotr hatta bidaha dinliyim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 gandalf's rebirth harikadır(enstrümental) demons n wizards - fiddler on the green süferdir(bg nin yan grubu) sonra soulforged mirror mirror battlefield and then there was silence diye gider... :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Aurora, 18 October 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Hansimin uykudaki horultusu bile harikadır eminim ki.[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda ehue +1[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hiç zannetmiyorum ! [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 19 October 2003 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bütün şarkıları güzel..zaten buna çok şaşırıyorum..yani bütün şarkılarını taparak dinlediğim tek grup..yanlız blindguardian artık popüler metal bileyenlerin grubu oldu..onu beğenmiyorum..sadece nightfall ve bardssong dinliyip kendini kral zanneden tipler var onlarada gıcık kapıyorum..neyse.. ilk 5: 1-At The Iron Hill(cd almıyıp mp3 dinleyenlere göre bu şarkının adı dark elf) 2-Bards Song-In The Forest veya The Hobbit farketmez 3-Miror Miror 4-Journey Trough The Dark 5-Theatre Of Pain[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ehu time stands still'in dark elf le ne alakası var. dark elf aradaki yağmur, kapı açılma efekti ve "a dark seed of evil has grown" requiem'ini barındıran 50 saniyelik bişeydir.[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 o öylede kazzaada çoğu zaman darkelf die indirnce time stands still at the iron hill çıkıyor..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 The Soulforged, Nightfall, Lord of the Rings, The Curse of Feanor.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 mirror mirror derim.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 2 haftada bi yeni bi bg forumu derim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 yukarıda verilen linklerden de anlaşılacağı üzere müzik bölümüğnde hakkında en çok(ve hepsi de birbirinin tekrarı olan) onbin tane topic açılmış bundan ötürü Blind Guardian bölümünün açılması talebinde bulunuyorum(kim umursarsa artık)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar