toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 düşman mı oldum şimdi yani? şikayet butonu boşuna koyulmamış oraya di mi. birilerinin ona basması gerekiyor ki forum huzura kavuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok be yaw dostumsun sen :) nerden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 k a r ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Etek+gömlek olayı bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Werewolf 22 Eylül 2007, Cumartesi - 16:43 tarihinde demis ki: Etek+gömlek olayı bitirmiş. Liseli ftw hea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Soruyor bir de ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 şu resimler yüzünden şikayet butonuna basılırmı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 AA KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 İkiside put gibi durularsa Şebnem. Konuşmaya dans etmeye falan başlarlarsa Hilal ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 İkiside put gibi durularsa Şebnem. Konuşmaya dans etmeye falan başlarlarsa Hilal ezer. edit:Şebnemin iki eski sevgilisinin birbirini düdüklediğini iddia etmesi de eksi bir puan. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 00:02 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Niye silindi gene sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 şebnem şafır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: @Werewolf § 23 Eylül 2007, Pazar - 00:06 Niye silindi gene sdf. Ünlem falan. İçimizdeki İrlandalılar'ın işidir , boşver. Şebnem'ciler : Dev , Apache , Quel_Thur , Killer Hilal'ciler : Akuma_Blade , toggie , arcane , Voys Durum 4-4 , oylama için son 24 saat arkadaşlar , oyları bekliyoruz. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 14:32 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 RESİM GOYUN RESİM HEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben daha seksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 eet sen daha seksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: İkiside put gibi durularsa Şebnem. Konuşmaya dans etmeye falan başlarlarsa Hilal ezer. edit:Şebnemin iki eski sevgilisinin birbirini düdüklediğini iddia etmesi de eksi bir puan. şebnemin karnesi pek bi kötü bu olaylarda. maazallah sizden sonra da "bana elini dahi sürmedi, zaten işlevsizdi kadınlara karşı.. eski trabzonsporlu hami ile bir birlikteliği var sanırım. geçen televizyonda gördüğünde sırıtım bana 'bak şebnem bu adam duran toplara çok sert vurur' demişti. annem de ben de çok şaşırdık. sonra annem ile virlikte tuvalete gittim ben. annem tuvaletimi yaptıktan sonra üstümü başımı toplamama yardım etti. hayır! bebek değilim sadece annem ile çok yakın arkadaş gibiyiz. hiçbir zaman ayrılmıyoruz birbirimizden diyebilir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 o ne biçim bi hikaye lan 3 kere okudum anlamak için o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya ya.. olm magazin dünyasını anlamak kuantumdan falan zordur.. karışık işler bunlar. parlak dünyanın göz kamaştıran yaşamları gözünü kör ederse karanlığın derin sularında boğulursun bir anda.. [ne dediğimi ben de bilmiyorum çaktırma.. önemli bişiler demişim gibi kafanı salla ve anlamışsın gibi haaaa... demek öyle.. de.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 haaaa... demek öyle.. (oldumu? cahil gibi görünmiyim ya... + rep filan vermem lazımmı? ya da +1 filan diyimmi? neyse diyip fazla +1 in zararı olmaz, evet evet) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 duran toplara sert vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 lan hani resmiler nerde lan resimm karrııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Abi şebnemi bana verecekler var ya, duran top falan demeye dili varmaz, aklına gelir tırsar. düz duvara asarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 GARI RESMÜ İSTİREM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar