Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cem uzanın yeni reklamı

mexinth

Öne çıkan mesajlar

baylar politize etmeyelim , politik tartişma ile politika çevresinde tartişma arasindaki farki anlayalim rica ederim ...
yoksa kilit gözükmekte...
ayrica ben sadece gördüğümü söyledim , politikaya ne ilgim ne de merakim var ( bana kasla kenshin başbakan , bebop cumhur başkani olsun ... ) ama dediğim gibi 3 ay once 10 milyar çekmek isteyen bi adam şakır şakır çekiodu parasini .. şimdi oradaki paranin faizi ile kıt kanaat geçinen insanlar (ki çevremde var) aç ve borç harç yaşiolar... belki dediğiniz gibi o reklamdaki adamlar ceplerine 50şer kaat sıkıştırılmıştır ama cidden o durumda olan ( hatta daha da beteri ) insanlar var .. o yüzden atip tutarken biraz daha sağduyulu olun , birde olayin bu yüzü de var demek istedim ...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu yüzden bir kısmımız politika siyaset tartışılmasına karşıyız. Çünkü siyaset tartışmasını bilmiyorsunuz. Olayın suyunu çıkartıyorsunuz. Olayı hakarete varan durumlara getiriyorsunuz. Burda da kanıtladınız ve bundan sonra siyaset niye tartışamıyoruz diyenlere güzel bir örnek teşkil ederiz. Hepiniz bunun parçası değilsiniz ama parçası olanlara teşekkür ederim.

Vizyon bölümü TV ve sinema filmleri, TV dizileri ve reklamların tartışıldığı bir bölümdür. Tartışma konusu ise ordaki kişilerin kendi hayatlarında yaptıkları olaylar değil bizi ilgilendiren film, dizi ve reklamlardaki performansları ve bu reklam film ve dizilerin genel eleştrileridir. Buradaki konumuz bunları yapanlara küfretmek değildir. Hele olayı siyasi boyutlara taşımak zaten paticik kurallarına aykırı olmasının yanında Vizyon bölümünün yukarıda da anlattığım konusuna aykırıdır.

Bu konunun kitlenme zamanı gelmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 24 October 2003 00:36 tarihinde demiş ki:
mighty_thor, sana bi apo vecizesiyle karşılık vermek istiyorum

"sus da insan sansınlar."[hline]Freedom is the freedom to say that 'two plus two equals four'

said:
Mighty_THoR, 24 October 2003 00:47 tarihinde demiş ki:
de get dengim değilsin[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...

dengini buluruz olmamı? ;

Ona buna cıvımayalım..Formun canına ot tıkamayalım.Direk "X" ızı tıklayalım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...