Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 cem uzanın reklam ekibinin başında mavi jeans markasını felan yaratanlar var, aşırı sağlam ekip çalışıor, tüm konuşmaları falan özel hazırlanmış, hepsini okuyor adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 yok ben o braveheart müziğini dinlerken bir fotoğrafa takıldım. Simitçi bir çocuk tepsisini kafasına kaldırmış. Tepsinin altında çocuğun ve Cem uzanın kafası yanyanalar... Ne diyeyim artık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 de get dengim değilsin[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 kampanyayı düzenleyen reklamcı ali taran mıydı neydi sonunda oda parasını alamamış zannımca cem amcadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 baylar politize etmeyelim , politik tartişma ile politika çevresinde tartişma arasindaki farki anlayalim rica ederim ... yoksa kilit gözükmekte... ayrica ben sadece gördüğümü söyledim , politikaya ne ilgim ne de merakim var ( bana kasla kenshin başbakan , bebop cumhur başkani olsun ... ) ama dediğim gibi 3 ay once 10 milyar çekmek isteyen bi adam şakır şakır çekiodu parasini .. şimdi oradaki paranin faizi ile kıt kanaat geçinen insanlar (ki çevremde var) aç ve borç harç yaşiolar... belki dediğiniz gibi o reklamdaki adamlar ceplerine 50şer kaat sıkıştırılmıştır ama cidden o durumda olan ( hatta daha da beteri ) insanlar var .. o yüzden atip tutarken biraz daha sağduyulu olun , birde olayin bu yüzü de var demek istedim ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 İşte bu yüzden bir kısmımız politika siyaset tartışılmasına karşıyız. Çünkü siyaset tartışmasını bilmiyorsunuz. Olayın suyunu çıkartıyorsunuz. Olayı hakarete varan durumlara getiriyorsunuz. Burda da kanıtladınız ve bundan sonra siyaset niye tartışamıyoruz diyenlere güzel bir örnek teşkil ederiz. Hepiniz bunun parçası değilsiniz ama parçası olanlara teşekkür ederim. Vizyon bölümü TV ve sinema filmleri, TV dizileri ve reklamların tartışıldığı bir bölümdür. Tartışma konusu ise ordaki kişilerin kendi hayatlarında yaptıkları olaylar değil bizi ilgilendiren film, dizi ve reklamlardaki performansları ve bu reklam film ve dizilerin genel eleştrileridir. Buradaki konumuz bunları yapanlara küfretmek değildir. Hele olayı siyasi boyutlara taşımak zaten paticik kurallarına aykırı olmasının yanında Vizyon bölümünün yukarıda da anlattığım konusuna aykırıdır. Bu konunun kitlenme zamanı gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 said: fizban, 24 October 2003 00:36 tarihinde demiş ki: mighty_thor, sana bi apo vecizesiyle karşılık vermek istiyorum "sus da insan sansınlar."[hline]Freedom is the freedom to say that 'two plus two equals four' said: Mighty_THoR, 24 October 2003 00:47 tarihinde demiş ki: de get dengim değilsin[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... dengini buluruz olmamı? ; Ona buna cıvımayalım..Formun canına ot tıkamayalım.Direk "X" ızı tıklayalım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 tepişmeyin! *!bir elinde terlik, diğer elinde kilit için anahtar vardır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Hemen bir kilit takayım topiğe hazır olsun ema ablajım :D *!Konuya klidi takar. Her an kilitlenmeye hazırdır.* Bu arada cem uzan'ın konuşulmaya bile layık olmaması lazm.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 muhahahah :lol: yok böyle birşey yaaa. adam kendini direk william ilan etti ! :-o çok ilginç bir adam :lol:[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar