ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş Google takvim açtım ama şimdi her gün bir etkinliğiniz yok diye mail geliyor uyuz ediyor beni nasıl engellenir bu mail gönderme işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ilgili takvimin (tüm calendar servisinin ayarları değil, içinde açtığın takvimin..) ayarlarından "duyurular" sekmesine gelip, tüm check'leri kaldırırsan bir daha uyarı göndermez. ya da calendar'ın sağ üstünde "ayarlar"a (bu tüm servisin ayarları) girerek, takvimler sekmesinden ilgili takvimi ya da tüm takvimleri silebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Haftalardır ızdırabını cekiyordum Gozumun de onundeymiş megerse görmemişim Saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar