oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 17 haziranda da firefox 3 çıkıyor bakalım nolcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben bi ara ciddi ciddi kullandım operayı, firefox bookmarklarımı öldürünce. sonra kullanışta ne biliyim böyle bi yumuşaklık var operada. geriliyorum kullanırken. bi de tabi firefoxun stumbleupon artısı var. o yüzden geri döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fede said: bi de tabi firefoxun stumbleupon artısı var. o yüzden geri döndüm http://www.operastumbler.com/ al bakam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 oha. eyw. oha. bi düşünmek lazım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ya arkadaş her kuruyorum hep geri kaldırıyorum.. alışamadım gitti bu operaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kurdum, bu sefer daha önceki gibi itici gelmedi bana. ama ince ayar çekilmiş bi firefox ile opera arasında fark sezemedim gözle görülür olarak. bi teste tabi tutmak lazım. bu arada operada mesajı raporla şeysi yok paticikteki.. çıkmıyor :S edit: çıkmaz tabi, siteye giriş yapmassan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bi de operada bütün yazı tiplerini verdana yaparsanız yemeyin de yanında yatın. çogsel oluyo lan öyle, herkes verdana kullansın font olarak operanın herbişeyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 harika olmuş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yalnız varsayılan ayarları yukle dedikten sonra adres çubugunun yanına istedigim kısayolları ekleyemiyorum.nasıl duzeltebilecegim hakkında fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 http://www.getfirefox.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ne kadar ram yiyor, o da önemli Şu anda firefox, pluginleri, açık 20 tane tabı ve uzun kullanım (şişiyor sanırım firefox uzun süre açık kalınca) ile 140mb yiyor ramden; operanın benzer şartlar altında ne kadar yediğini merak ediyorum edit: oha, hızlı. baya hızlı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Cintonik said: yalnız varsayılan ayarları yukle dedikten sonra adres çubugunun yanına istedigim kısayolları ekleyemiyorum.nasıl duzeltebilecegim hakkında fikri olan var mı ? arkada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 resmen tıklamadan geziyorum patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Sorularım var 1-) Çok fazla tab açtığımda tabların daralmasını değil, aşağıya doğru 2-3 sıra yapmasını istiyorum, nasıl yapacağım? 2-) Sekmelerin bulunduğu yerin üstüne / altına siteler için kısayol simgeleri eklemek istiyorum 3-) FlashGot'ta olduğu gibi, rapid dosyalarımı flashgete topluca atabilmek istiyorum aklıma geldikçe soracağım, bunlara cevap verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 zaugna bende 2. maddede belirttigin olaydan muzdaribim.negzel vardı onceden.bok oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sen altına ustune diyosan kişisel cubuga tick atarak ustunde olusturabilirsin istersen altında yada sagında ve solunda.ama ben direk adres cubunun yanındaki yere ufak resimler halinde monte etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 cintonik neyi olmuyo ki onun? adres çubuğunda adresin hemen yanında bulunan ufacık simgeyi tutup sürükliycen, yani ben bu şekilde yapıyorum ve gayet sorunsuz biçimde sağa sola bi sürü kısayol attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yeni versiyonda olmuyo işte bırakılmıyo sinir oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ZaugnaKhaldun said: Sorularım var 1-) Çok fazla tab açtığımda tabların daralmasını değil, aşağıya doğru 2-3 sıra yapmasını istiyorum, nasıl yapacağım? 2-) Sekmelerin bulunduğu yerin üstüne / altına siteler için kısayol simgeleri eklemek istiyorum 3-) FlashGot'ta olduğu gibi, rapid dosyalarımı flashgete topluca atabilmek istiyorum aklıma geldikçe soracağım, bunlara cevap verirseniz sevinirim 1-) Tabların bulunduğu yere sağ tıklayıp özelleştire basılır, çıkan menüde sayfaya sığdır diye bir seçenek var, onu "birden fazla satıra sığdır" diye seçersin, tamamdır 2-) Şöyle oluyor bu: Kişisel çubuku ekledikten sonra kısayolları önce oraya ekliyorsun, daha sonra özelleştir linkini açıyorsun, böylece istediğin her şeyi taşıma şansın olacak. Özelleştir seçeneği açıkken kişisel çubuğundaki simgeleri istediğin yere taşıyorsun. 3-) Buna hala acilen cevap lazım, önemli baya + Bir tane daha ekleyeceğim, Özelleştirme menüsünde, "kapat" simgesi bulamadım, ben şöyle bir şey istiyorum. Sağdaki arama çubuğunun olduğu yerde bir tane kapat simgesi olsun, o an açık tabı direkt o tuşu kullanarak kapatabileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 + bir sorun daha var, screenshot koyuyorum, ekşi sözlükte üst taraftaki düğmelerin oraya gereksiz yere bir scroll bar gelmiş, onun kalkmasını istiyorum; hatta sadece orası için değil, genel olarak nasıl yapılır bilen varsa süper olur, başka yerlerde karşılaşırsam da halledeyim kendi başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 opera da bir geldi pir geldi haa :D heryerden görünüm sorunu fışkırıyor sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet bende başardım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oGet diye bi eklenti var onunla topluca atabiliyorum rapid downloadlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 operada nedense bu laptoplarin touch pad kisminda sayfayi asagi yukari indirme hedesi calismio. firefoxta calisio mesela. nereden duzeltebilirim bunu? edit: duzeldi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ZaugnaKhaldun said: + bir sorun daha var, screenshot koyuyorum, ekşi sözlükte üst taraftaki düğmelerin oraya gereksiz yere bir scroll bar gelmiş, onun kalkmasını istiyorum; hatta sadece orası için değil, genel olarak nasıl yapılır bilen varsa süper olur, başka yerlerde karşılaşırsam da halledeyim kendi başıma ekşide arat "opera" diye. 15. sayfada olması lazım yuxelasgdfasdf gibi bi blog sayfası verilmiş. gerçi bu topakta da olması lazım aynı linkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar