Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 wireless modemim var reset attım yanlız birdaha bağlanamadım bir kaç öneride bulunmuşlardı modemi başka bi pc ye tak şeklinde yanlız kablosuz modemi kablolu bi sekilde nasıl takabilirm? yada değişik bi öneri olan varsa lütfen söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Modem çalışıyorken telefon kablonu çıkarıp tak birde öyle baglanmayı dene ve bu işlem sırasında ie opera veya firefoxx falan kapalı olsun. internet kısmına açsan daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 heycanla konu dışı olmuş modemin arkasında falan ince bi delik olması lazım oraya kalem falan sok komple restartla modemi ayarlarını tekrar yap ve baglanmayı dene.kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 zaten o restart deliğine soktum iğneyi restartı attım ondan sonra birdaha bağlanamadım şuanda ne yaparsam yapiyim kontrol paneline bağlanamıyorum sadece yüklüyo bağlanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 dns e modemin ipsini yaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 onu yazıyorum zaten bağlanmıyo aradım adsl'i kablosuz modemle olmaz kablolu bağlanman lazım internete onu nasıl yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Reset atınca virtual circuit de resetleniyor bazen . Gir modemin sayfasına onu bul VPI : 8 , VCI : 35 olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 fişini falan çek 5 10 dk bekle öyle dene bide istersen ondan sonra delikten restart atarsın bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kontrol paneline girdim setup wizarrad da 5. sırada parameter settings de internet servis provider diye bi yer var burda 2 secenek var biri turktelekom (PPPoE) diğeri turktelekom(PPPoA) hangisi olucak...Encapsulation da 2 secenek var biri LLC diğeri VC MUX hangisi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 pppoe llc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 tamamdır yaptım eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar