Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı performanslardan biriki tane kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankara / IF performance hall'da çaldığımız bikaç geceden.Soul,newfunk,fusion tarzlarında müzikler yapıyoruz genelde.

Hem paylaşım olsun diye koydum hemde forumdan kendini bilmez bi arkadaşın dinlemeden,bilmeden yorum yaptığı için koyuyorum bunları.

Grubun adı UNI-T buarada.Yalnız her konser de ve gittiğimiz yerde ismi üstüne basa basa belirtmemize rağmen "unity" yazdıkları için böylece kaldı adı.Grubun kuruluşu 4-5 sene öncesine kadar gidiyor.Ozamanlar ben bass bile çalmıyordum elbet :) Grubun davulcusu berklee'ye amerikaya okumaya gidince grup bikaç sene dağılmış.Busene bu değerli davulcu arkadaşımızla beraber çalışmaya başlayınca,grubu tekrar hayata geçirdik.Bikaç aydırda böyle kendimizi eğlendiriyoruz.
Her pazartesi gecesi saat 12'de if'teyiz.Unutmadan yarın akşamda,eskişehir Carpe diem'deyiz.Bekleriz efenim.
Çok konuştum yine,sizi kayıtlarla başbaşa bırakıyorum.

Get down on it 7.44 MB

Lose n Win 3.66 MB

Just the 2 of us 3.58 MB

Moderation 3.92 MB

hatalarımız varsa affola artık :)

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:34 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim :) Sizede başarılar dilerim bolca :) Valla buaralar istanbul zor gibi,eskişehir yine yakın gidiyoruz falan.Ama çağrılırsak biyerden falan gelebiliriz.

ps:istanbuldan nefret ediyorum,öyle bi trafik daha görmedim :D
  • Yeni Oluştur...