Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://egitimyardimi.ibb.gov.tr/ burdan kaydolup bilgiler giriliyor, huşu içinde bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 son gün ne zaman kayıt için acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Çıkmıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hee bn doldurdm gönderdim 1 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 arthur yanlış yapıyosun, sana çıkma ihtimali azaldı şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 olsun sizden değerli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hoyy böa hoyy işte pati dediğin böle olaacakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 %100 burslular alabilir denmiş %50 ler alamıyormu ne saçma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aktivasyon maili göndermiyor köftehorlar geçen seneki acc un şifresinide alamıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben de alamıyorum ne tesadüf. Ya zaten baban serbest meslekle köşeyi dönmüş kuyumcu falan değilse, hele memursa, yandın ki ne yandın. Değiştiremiyorsun maaşı falan, oynayamıyorsun üzerinde. İki senedir bana çıkmıyor,bu sefer de çıkacağını sanmıyorum. Babam ayda 10 milyar kazanıp 400 milyon gelir vergisi beyan etmiyor malesef... Eee napalım. Kader diyip geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 İşlemlerde 7. yani banka seçmede hata var adamlar resmen vermek istemiyor burs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 firefoxla banka seçilmiyor. IE kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 benim bölümüm yok oradaki listede ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: İki senedir bana çıkmıyor,bu sefer de çıkacağını sanmıyorum. Babam ayda 10 milyar kazanıp 400 milyon gelir vergisi beyan etmiyor malesef... Eee napalım. Kader diyip geçmek lazım. ben de aynen böle yapıyorum zaten başvurdum son sene belki çıkar da 4. sınıfta para alırız diye ama çıkmicak,bi şans işte diye başvurdum=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 .. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 15:06 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ibb istanbulda okuyana veriyor ; kocaeli belediyesi kocaelide oturanlara veriyor..kafam girsin..kocaelili olup istanbulda okuma kvardı..peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 başbakanlık, özel şirketler falan burs vermiomu arklar bilginiz varmı. buuuaaarrrrsss die ölüyorum şu aralar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 başbakanlık bursu kalktı kyk bursuna döndü...onun başvurusu da geçti 1 ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 istanbul dışında okuyanlara burs yardımı yapmıyorlar maalesef :(( ulan ben istanbul çocuğuyum beni niye hakir görüyosunuz lan :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 İstanbul büyükşehir belediye dağıtıyosa burs almak için bıyık bırakman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 başbakanlık bursunu az araştırdım da geçen sene direk torpilomaniaymış. akparti gençlik koluna üye olanlara direk öncelik falan wtf? dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Eee, TR de torpilin yoksa burs bile alamıyorsun demek ki. Ya da baban asgari ücretli zengin bir avukat değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Sistemde bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar