Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kanki manyağı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yav yok laf olsun die deil.ablaylayım suan ki zuper bi ilişkimiz vardır.lakin sorun cıkarabiliorm off ebn cok temizim arkadaslar..temizlik manyagıyım ,bakalım belkki yakında kankiye donusuverir.PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Sparkcaster 1 Eylül 2007, Cuma - 22:07 tarihinde demis ki: kanki manyağı nedir? her yerin kanki dolu olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: besiktasta 800 e kalan arkadaslarim war kaç oda kaç salon peki merak ettim. ben arkadaşımla kalacağım 3+1 adı altında 2+1 evi 1.400 e bağlayabildik. oturacağımız semtin abuk derecede pahallı olduğunu biliyordum da bu derece beklemiyordum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Beşiktaşın neresi o yaaa? Boğaz manzaralı falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 oha kafanız mı güzel abi?1.4 kira mı verilir..abovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ohaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 oha be 1,400kiramı olur yalnışıklamı yazdı acaba hani 400yazcam derkene önce parmaı 1e dokunup sora 4e dokunmuş olabilir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 benimde sevgilim orda kalıyordu bu sene karşıya gitti yurt u deiştirdi. Karmadır. Güvenliği çok sinirdir. giriş saat 11 bazen 11 30 a kadar kaydırrsın. İçeri misafir almıyolar imkansız gibi. bi kaç kere girebildim tüm sen eboyunca sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 1.4 dediğim ortaköyde. köpek bağlasanız durmaz diyebileceğim yerleri 1.6 ya utanmadan satıyordu insanlar o civarda. veya 1.2 'ye süper ev var öğrenciye vermem diyor. niye ortaköye üniversite kurulur onu da anlamış değilim. veya ben niye öss den tercih yapmayıp bir daha girme seçeneğini izah etmedim anneme ona da anlam veremiyorum şu an. olan oldu neyse : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar