Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Palio karşınızda.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabi kendi mutluysa sorun yok ama hakkaten yazık olmuş

bi palio böyle olmamalı.

spoiler,body kit ve direksiyon olmasa sadece ses sitemi ekran, jant olsa sade olur güzel olur
Mesaj tarihi:
Modifiye edilmeyecek hiçbir şey (araba değil sadece, şey) yoktur.

Ben arkayı beğendim. Kaputun farları kapatması hoşuma gitmedi. O sonradan takılan devir göstergesi niye? bilmiyorum anlamıyorum bu işlerden..
Mesaj tarihi:
ön tampon güzelde arka tampon hiç olmamış bence.
bide devir göstergesi iyi olmuş çünkü o paliolarda devir göstergesi yok(orjinalinde).
devir göstergesiz araba mı olurmuş :D
Mesaj tarihi:
İnceyanak Daha güzel hale getirebilrdi
Kazasız Belasız Kullan.
ama Palio gene palio

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 20:29 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Bana göre her araba modifiyesiz haliyle güzeldir.

herkesin kendi zevki ama böyle bi genelleme yapman yanlış bence.

edit:bu arada hayırlı olsun..

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 22:24 tarihinde, Sephrioth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bana göre demiş ki adam zaten :)

edit ayrıca devir göstergesi benim de dikkatimi çekti neden yok orjinalinde ? :D

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 22:25 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yay lazım. Ama arka tampon uzun ondan yay da olmaz :)

Kaput uzatma çok yakışmış.

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 22:39 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
On tampon ve marşpiyel i tuttum. Kaputta basarili. Arka tampon olmamis fazla nfs vari olmus. Hatta bagaj kapaginin bittigi noktada tamponun basladigi noktada yamukluk var. On ve arka farlara degisiklik yapilabilirmis. On far olarak angel takilabilirmis. Senden ricam lutfen one yaptirdigin golgeligi cikar camin ustundeki. Yani dogan gorunumlu sahinlerin standardidir o golgelik burada yakismamis. Direksiyon ve devir saati biraz abarti olmus ama zevk meselesi. Jant in kollari biraz daha kalin olsaymis super.
Mesaj tarihi:
tek onayladigim hareket fren diski civarinin kirmiziya boyanmasi. modifiyede belli bir orani tutturmak lazim, nfs menusunu acip max'a dayayinca herseyi arka tampondaki gibi cirkin oluyor.

+ direksiyon cok kalitesiz.
  • Yeni Oluştur...