Mina Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://news.portalit.net/fullnews_wow-player-spends-nearly-10-000-on-new-character-ends-up-with-nothing_174.html 7000 euro ya karakteri al boyle patlasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Obaa cidden gol olmuş. Üzüldüm üzülmesine ama bi karaktere 10bin dolar verecek kadar salaksa haketmiştir belki diye düşünmedim değil. Yalnız 4 parça t6 ve dual azzinothla heralde dpsmeter bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 iyi olmus, cok sevindim. chara 10k $ vermeyi dusunen beyinsizin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 dava açacak mı diyor da satan adama açarsa ben asıl ona üzülürüm. blizzarda açamaz zaten kabul ediyor bir şey satın almayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 canıma değsin zıkkımın kökünü açsın dava yerine ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 zeuzo sen yapma bari ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Belliydi böyle olacağı, sağır sultan duydu lol Ha bi de eleman cold blood hemo oynuyordu, onu görünce bi report etme isteği doğmuştu bende belki de ondan banlamışlardır ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bence ban yememek için migrate etmişte olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 isim değiştirmek için migrate etti de bilmeyen yoktu yani bu son bi haftanın en aktif wow konusu ehue milyonların ilgi odağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 akıl fikir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 adam para sıçıyorsa 1 milyon dolar gene verir bi chara. fakiriz bize saçma geliyor ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben piyango şeysi aldım bakıcam birazdan; eğer çıkmışsa böyük ikramiye her classtan her ırktan birer full epic karakter satın alacam hepsini bir realme migrate edicem. Yada aklıma daha iyi bir fikir geldi; henüz yazın bitmediği bir yere gidip parayı kızlarla da yiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Eleman resto druid e duelde kaybetmiş diye bir söylenti vardı. Cold blood hemo oynasın ne olacak ki, sonuçta ebayer, raid yapıcak hali yok, 2.8 speed weaponlar, köpek gibi de AP vardır. Saçma tercih değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 para olsa ne wow u ya çıkıp dışarda yerim... yemişim wow u o 7000 euroya var ya neler yapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 varsa 10 milyon $ veririm 10k'sını ne olcak canıım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bir insan o itemlara sahip olup da 41 combat ile AR+BF açıp bir yandan "MUAHAHAHA GEBERİİİİN" diye bağırmıyorsa o insan rogue oynamamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Gebersin şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: Bir insan o itemlara sahip olup da 41 combat ile AR+BF açıp bir yandan "MUAHAHAHA GEBERİİİİN" diye bağırmıyorsa o insan rogue oynamamalı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yazık lan acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 12k ytl ye 120 gün ruslarla haşırneşir olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar