patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Savaş ve Barış : Kırım 1853-56 (War And Peace : Crimea 1853-56) Şef / Director : Emre ARACI Osmanlı Sarayı'nda Avrupa Müziği (European Music At The Ottoman Court) Şef / Director : Emre ARACI Londra Osmanlı Saray Müziği Akademisi (The London Academy Of Ottoman Court Music) bilen duyan gören var ise internette nerden indirebileceimizi bilen var ise bi haber edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 cd olarak vardı gliba evde ama izmirde kaldı sorry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 biri de bana the last vegas - high class trash bulsun plxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 something' wrong - proud of it'in albümünü bulabileceğim bir dükkan söylesin biri de bana..kapağı mapağı 2. el olabilir ama sağlam olacak her şeyiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yahu ne güzel başlık negative zone - negative zone pink floyd gibi olan bu kadar güzel müzik yapan bi grup ilk defa dinledim. last fm de bedava bi şarkıları, the first. sizde bi göz atıverin isterseniz. oof of bu albümü bulmalıyım. yardım çok makbule geçer :/ http://www.last.fm/music/negative+zone [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 23:44 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ooh bi başlık açtık herkes atladı LONDON OTTOMAN COURT MUSIC diyorum EMRA ARICI diyorum.. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 23:56 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bende gmailda o albumun bikac sarkisi var ilgilenirsen pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar