irin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 giden gezen var mı? ögrencilere ucretsizmiş...filmler fln gorulesi mi acep? [url]http://www.iksv.org/bienal10/detail.asp?cid=23&ac=ogrenci_projesi">http://www.iksv.org/bienal10/detail.asp?cid=23&ac=ogrenci_projesi][url]http://www.iksv.org/bienal10/detail.asp?cid=23&ac=ogrenci_projesi [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:58 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Koç Holding Desteğiyle Üniversite Öğrencileri Bienali Geziyor Türkiye'de okuyan üniversite öğrencileri öğrenci kimliklerini göstererek Bienal mekânlarını ücretsiz gezebilecekler. Kaynak:Bura Ama bi bilgim yok nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 buldum ben de ama birz gec oldu.(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 gezıcem usenıyorum, her seferınde bole oluyo benusenıyorum ınsanlar son gunlere doğru hadı hadı dıyo ole gıtmıs oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Son 2 gün hatırlatalım. Oldukça güzel eserler var. Bugün AKM - "Yakmalı mı Yakmamalı mı?" 'ya gittim. Etkileyici eserlerin yanında, hayrete düşürenler de var. Örneğin Everestin tepesi'nin istanbul'da ne işi var gibi? Veya işleri mi yokmuş koca zirve tepesini kesip indirmişler? Erdem Helvacıoğlu'nın Sessiz Duvarlardaki Hatıralar adlı ses enstalasyonu serginin açıklaması ile birlikte düşününce oldukça etkileyiciydi. Nina Fischer, Maroan El Sani'nin "Toute la mémoire du Monde" adlı kısa filmi -HD'nin etkisi yadsınamaz- ama enfesti. Vahnam Aghasyan'ın "Ghost City" adlı fotoğraf sergisi, ölü bir şehrin fotoğraflarını en etkileyici biçimde sunmuş. Ve son olarak Nancy Davenport'un Haftasonu Kampüs konulu resimleri bana pek gerçekçi gelmese de bir karşılaştırma yaptırttı. Sonuç olarak son günlere sıkıştırmayı adet edindiğimiz üzere gezimize yarın Antrepo No.3 ile devam edeceğiz. Yorulmaz isek gecegezenler'de de bir şeyler izlemeyi arzu etmekteyiz. (Çoğul eki grup olduğumuzu ifade etmiyor tek başımayım :) Katılmak isteyen olursa beklerim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 + Üniversite öğrencilerine yukarıda dendiği gibi ücretsiz. Kimliğinizdeki fotoğrafa ve size dikkatli bakmak dışında birşey yapmıyorlar :) Rehber almak isteyenler için öğrencilere 4 YTL rehber. üstteki postta isimler yanlış olabilir düzgün not alamamışım çok. yine edit: bu arada fotoğraf makinası yasak değil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 canım sıkıldı. googleladım sanatçıları biraz vahram aghasyan'ın fotoğraflarının AKM deki asılı hali varmış paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ya uykusuzda yada penguende yazıyodu bu. Elemanın biri bu antrepolardaki merdivenlerden birine bienal eseri etiketi yapıştırmış. Bildiğin merdiven ama bi olayı yok. Üzerinde de cennete giden merdiven yazıyo. Millet buna tırmanmış etmiş falan beğenmişler. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 istanbul moderndekine gittim. Gidilesi görülesi Gidin yani değer, ayrıca evet öğrencilere ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar