toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 evet arkadaslar bu efsane oyunu yeni keşfetmiş biri olarak son bölümde takıldım. daha dogrusu takıldıgım yerin artık oyunun sonu olmasını ümit ediyorum, cunku feci bagımlılık yaptı 2 gecedir uyumuyorum. bu arada yeni baslık acmadım. eskisi cok eskimiş, linkler falan ölmüştür diye ben burda tekrar link veriyorum. oynamayan patiler de oynasın, eğlensin canım. linkimsi http://www.miniclip.com/games/motherload/en/ takıldıgım yer de madenin en sonu. artık kazacak bişey kalmıyo ve bir şekilde en alta iniyoruz. 6000 metrenin altında surekli "isten kovarım seni" tehditlerini savuran patron bey "you fool" diye basladıgı lafı, gebertirim seni diye sonlandırıyor. arada bir kırmızı ışın mışın gonderiyo gozlerinden benim aletin hull hasar alıyo, tamir ediyorum falan ama elemanın canını hiç indiremedim. yanında bomba patlatayım diyorum olmuyor, durması lazım aletin. ne yapayım en altta lavların cıktıgı yerde tutsam makinayı olur mu ki? [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 02:24 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yanında bomba patlatmak tek seçenek ona kas ben öyle öldürdüm bombayla. Ayrıca resurrection stone u var elemanın haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 o zaman lavların üzerinde mi duracak alet. bir yandan repair yapıp bir yandan bomba patlatmam gerekecek. ha bir de notebookta save li benim oyun. desktop pc ye geçirmek için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oyun biraz zor geldi bana. belki fuel'i felan geliştirince daha rahatlatıyordur ama, uzun geldi. aklıma eskilerden supaplex'i getirdi. onun gibi nereye gittiğimize dikkat etmemiz gerkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oyun uzun bi oyun bu tarz eğlencelik oyunlara göre. toggie bu seviyeye geldiğine göre zaten sınırsız paran var muhtemelen. alabildiğin kadar repair ve dinamitle git yanına ve kıvrak harektlerle patlat yanında. resurrect oluyo ama dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu arada bende bunun downloadble exe versiyonu var full. onu upload ediyim eve gidince,o daha iyiydi hatırladığım kadarıyla minicliptekine göre. bide bi trick olarak gökyüzüne doğru çok yükselirseniz bişeyler oluyodu gerçi minicliptekinde olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya dün gece oyunu load edip tekrar kazmaya basladım dibe dogru. tam yaklasmısken aptal notebookun touchpad e dokunmusum yanlıslıkla reklamlardan birine tıkladı, sinir oldum kapatıp yattım. şimdi tekrar inip dinbe dediğini yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://www.youtube.com/results?search_query=motherload&search=Search [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 11:51 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 15k ft de birşey olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 15k ft yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 gökyüzüne diyorum.. nası yok gittim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hea dibe diyosun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aleti full upgrade etmen lazım birde e az 150 tane c4 bir o kadar da sağlık veren şeyden olsun yanında yani aşağı inmeden önce ikisinden de bi 200-250 tane alki garanti olsun. aşağılarda sürekli patlayan yerde canın gitmesin istiyorsan ya lavları delerek ilerle ya da madenleri onlar patlamıyor. en güzel ilerleme yöntemi aşağıda ama c4 oluyor yine. bence c4 le ilerle yani en az 250 c4 ün olsun ki garanti olsun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yok videoyu izledim şimdi madem oyunun sonu, o şekilde ölecek bitecek hiç kasmıyım dedim dibe kadar bi daha inmeye. oyunu bitirmişim ben de işte, alet full upgrade edilmiş vaziyette ve bitmeyecek kadar param var. yeter bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 200repair şeyi 200 de bomba işini görür :) her dakka bascan dibine girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar