Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Site İçi Kurulacak işletme Önerileri

EharD

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar içinde 10 ar katlık 10 binanın ve 2 katlı 8 villanın bulunduğu , toplamda ise 2500 kişinin barındığı bir site içine işletme kurulacak. Fakat nasıl bir girişimde bulunulacağı üzerine hala tartışıyoruz. Aklına enteresan fikirler gelecek arkadaşların paylaşmalarını rica ediyorum...

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde, EharD tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

cafe-restoran diyince basitçe bi cafe gibi düşünmezsen, oldukça sıradışı bi yer olarak tasarlayabilir ve yapabilirsen, o tür yerde iyi tutar. (mesela kaliteli bi şekilde dünya yemekleri sunulur, ortam da ona uygun olur falan...)

said:
aga bu isler forumdan nufus bilgisiyle yapilacak olsa bunun okulu olmazdi, yoksa bosa mi okuyoruz biz?

ehe bu da ayrı tabii :) anlaşılan "değişik bi fikir yakalarım belki düşüncesiyle" açmış konuyu..

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:57 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ehard madem isletmecisin, cevredeki insanlarin profilini, degisik kriterlerle, cikartmis olman lazim oncelikle. sonra cevre semtteki olasi rakipleri de incelemen lazim. bu kriterleri verdikten sonra swot analizi ile olasiliklari teker teker eleyip en iyisini bulman lazim.

cafe mafe olur, kiraathane de olabilir ama, belli olmaz. veri lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Çevre semtlerle alakamız yok Dela. BU site içi bir işletme ve hitap ettiğimiz kitle 2500 kişi.. Ayrıca saymış olduğun kriterlerin hepsi yapıldı. Benim şu anki amacım değişik bir fikir çıkarsa şayet bunun araştırmasını yapıcam. Antalabildim mi dostum?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam o zaman, hayir isletmeci adamsin alakasi yok diyosun ondan soyleyim, ayar vermek degil amacim elinizde boyle bi firsat varken patlatmayin diye iyiliginize.

atasehire nargile kafe kurup paraya vole cakan gencler varmis vaktinde bizim okulda, modasi gececek bi is degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...