Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şu gördüğünüz olay oluyor nerden kapatıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yan tarafta ki ..... olan şeyi, sağa sola oynat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 görünüm > durum cubugu ie7: araçlar > araç çubukları > durum cubugu [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 02:06 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 system restore (ki işe yaradı) olmadı format o da olmazsa bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yok ben en alttaki başlat çubuğunu kastetmiştim. 1 bilgisayarım açıyorum mesela 2 kere geliyor hem sağa hem sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hea o ne lan oyle nasıl olmus :) sag klik gorev cubugunu kitle dersen cozulebilir sorun kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 auhauh nasıl başardın yau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Enee o ne be, normal bi şekilde öyle bi şey oluşması mümkün mü ki? Kesin bi yerde bi hata olmuştur. Bence de çaresi format (ya da geri yükleme). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yok be gorev cubugundaki sekmelerle falan oynamıstır yanlıslıkla. dedigimi yaparsa sorun cozulur gibi geliyor ama olmazsa baska cozumler de uretiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 format her şeyi çözümü zaten de ilk çözüm değil anacım..bırakın bu format format demeyi..o kadarını insanlar da biliyor son çare olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Dyunun, sağ taraftaki noktalı çizgiyi en sola çektin mi? ordaki şeyleri kapat, daha sonra onu en sola çek, belki düzelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Da ne bu agresiflik ben onu anlamıyorum. Öneri öneridir. Googleda arattım tek bi çözüm bulamadım. Sağ tıklayıp araç çubuklarını kaldırıp yeniden eklemek, otomatik gizleyi açıp kapatmak, araç çubuğunu başka yere taşımak, kilitleyip açmak bi işe yaramıyosa başka ne yaricak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Aynen hepsini denedim olmadı. 1 hafta geriye sistem geri yükleme yaptım =p Formattan yırttık gene hehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar