DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Gerek kalmadı. Yaptım :) [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 16:27 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ben de Nightmare ile Clio'yu synergy ile bağladım. 3 ekran oldu. :) [spo][/spo] Sistemin olayına gelince 2 makine ve 3 ekran tek bir pc oldu. Mouse ile ortadaki ekranın sağından devam edince diğer makinanın ekranına geliyorsunuz ve onu kullanmaya başlıyorsunuz. Klavye ve fareniz o makinanın klavyesi ve faresi oluyor. Makinalar arası clipboard desteği de var. ps:Ekstra fare ve klavye tek bir makina kullanmak istemem halinde klavye tak çıkar yapmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Demek ki mutlu mesut yuvası olan insanlar (bakınız: masadaki fotoğraf hedesi) gerçek yaşamda çift ekran kullanmanın tadına da varabiliyorlar, hem de son ana kadar (ne alakaysa :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 güle güle kullan 2 tane aynısından olsa güzel olurdu benim philips in 2 senedir duruyor arkasındaki jelatinler ahau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:32 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bu kadar kahve içmeyin yahu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 noxite gelcekteki odamın resmi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 aksam bende dualımın resmını koyayyım barı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 oyy hic compiz fusion kullanmamış insan icadı bu kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bu da benim evdeki sistem; monitor olarak da şunu kullanıyorum; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 22" Samsung 226BW kullanıcıları arasına ben de katıldım. Eski 17" crt ile dual yaptım. Omo reklamı gibi oldu. CRT'de görüntü rezalet, soluk, küçük, cansız.. Çok ezildi LCD yanında, belki kaldırırım ilerde. Ama çoook güzel ekran. Hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 said: tonic duvar kagıdı guzelmiş be. gonderiversene piliz. +1 Cintonik ben de istiyorum, hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 said: Alıntı: tonic duvar kagıdı guzelmiş be. gonderiversene piliz. +1 Cintonik ben de istiyorum, hastası oldum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 noxite said: [spo][/spo] [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:32 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] gereksiz ötesi olmuş yalnız ehue :) 3 tane tamam neysede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Cintonik'in wallpaper'a denk geldim şurda: http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1680&h=1050&sort=ratings&id=&page=2 Bu arada bu sitede öyle güzel arkaplanlar varmış ki, ağzım açık hangisini kullanacağımı düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hayırlı olsun absolut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mirage said: Cintonik'in wallpaper'a denk geldim şurda: http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1680&h=1050&sort=ratings&id=&page=2 Bu arada bu sitede öyle güzel arkaplanlar varmış ki, ağzım açık hangisini kullanacağımı düşünüyorum.. terazine pırtlattım dostum süper şeyler var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mavi said: Hayırlı olsun absolut :) adam 19 eylülde almış be, gelmiş hayırlı olsun diyosun . tu sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya ben o dual olayını yapamadım bir türlü, driver desteklemiyor mu ne :) extend desktop var, clone desktop var ama dual yok :/ ati x1700 kartım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 catalyst control center'ı iyice karıştır. vardır oralarda herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya yeni monitör bağlayınca ikonu çıkıyor catalystte üstüne sağ tıklayınca sadece clone ve extend seçenekleri var, dual çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o zaman ekran kartın desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 driverdandır kesin ya, ati'nin düzgün driver ürettiği görülmüş şey değilki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oper said: Mavi said: Hayırlı olsun absolut :) adam 19 eylülde almış be, gelmiş hayırlı olsun diyosun . tu sana :D Açıldığı tarihe bakmadım bile :) Neyse 1 ay geçmiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar