Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıskandırıyor gibi olmıyım ama pek datlıymış dual çalışmak

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben de Nightmare ile Clio'yu synergy ile bağladım. 3 ekran oldu. :)

[spo][/spo]

Sistemin olayına gelince 2 makine ve 3 ekran tek bir pc oldu. Mouse ile ortadaki ekranın sağından devam edince diğer makinanın ekranına geliyorsunuz ve onu kullanmaya başlıyorsunuz. Klavye ve fareniz o makinanın klavyesi ve faresi oluyor.

Makinalar arası clipboard desteği de var.

ps:Ekstra fare ve klavye tek bir makina kullanmak istemem halinde klavye tak çıkar yapmamak için.

Mesaj tarihi:
Demek ki mutlu mesut yuvası olan insanlar (bakınız: masadaki fotoğraf hedesi) gerçek yaşamda çift ekran kullanmanın tadına da varabiliyorlar, hem de son ana kadar (ne alakaysa :p)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
22" Samsung 226BW kullanıcıları arasına ben de katıldım. Eski 17" crt ile dual yaptım. Omo reklamı gibi oldu. CRT'de görüntü rezalet, soluk, küçük, cansız.. Çok ezildi LCD yanında, belki kaldırırım ilerde. Ama çoook güzel ekran. Hayran kaldım.
Mesaj tarihi:
noxite said:
[spo][/spo]

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:32 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]

gereksiz ötesi olmuş yalnız ehue :) 3 tane tamam neysede :)
Mesaj tarihi:
Cintonik'in wallpaper'a denk geldim şurda: http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1680&h=1050&sort=ratings&id=&page=2

Bu arada bu sitede öyle güzel arkaplanlar varmış ki, ağzım açık hangisini kullanacağımı düşünüyorum..
Mesaj tarihi:
Mirage said:
Cintonik'in wallpaper'a denk geldim şurda: http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1680&h=1050&sort=ratings&id=&page=2

Bu arada bu sitede öyle güzel arkaplanlar varmış ki, ağzım açık hangisini kullanacağımı düşünüyorum..

terazine pırtlattım dostum süper şeyler var. :D
Mesaj tarihi:
ya ben o dual olayını yapamadım bir türlü, driver desteklemiyor mu ne :) extend desktop var, clone desktop var ama dual yok :/ ati x1700 kartım
Mesaj tarihi:
oper said:
Mavi said:
Hayırlı olsun absolut :)

adam 19 eylülde almış be, gelmiş hayırlı olsun diyosun . tu sana :D

Açıldığı tarihe bakmadım bile :)

Neyse 1 ay geçmiş daha.
  • Yeni Oluştur...