ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 harika müthiş çok güzel yansıtmışlar atmosferi tam beklediğim şeydi nefis olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 çok güzel olmuş ama hangisi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 link fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Sitede var banner olarak tıklayın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0-CXBDaPJCg youtube linki Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Sylvanasın davası bizim davamız GARDAŞ. Arthas hazır ol gaza geldim verecen hesabını olanların! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 nasılda sokmuş frostmourne u zorç diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yürü baacım arkandayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Arhas punk'ını dövmek vaktidir vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 İzlerken tüylerim diken diken oldu.. Çok tatlı olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 İntikam zamanı bekle arthas geliyoruz.Slyvannas orcların bacısıdır yamuk yapanı affetmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 lan şimdi arthas'ı farma takmazsam içim rahat etmez :p totoş ya. sylvanas bacıya yapılmış yamuk hepimize yapılmıştır lan! kesicez hesabını arthas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Evet abi. İndirelim adiyi. [spo]Ha Ha Ha Ha! Salaklar... Quel'Thalas'a saldırıyı Frozen Throne'da ben yonetmiştim. Salak ranger'ı genk manyagı yaptım bütün campaign boyunca. Dikkatli olmalı, ve planlı hareket etmeliyim. Burada çok fazla düşmanım var. Ha Ha Ha Ha.. *dramatic exit*[/spo] Selam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 < insert çılgın espri here > işim var ya çıkıyodum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Tembelledin son günlerde sen zaten. Espri bekliyoruz ha gelince. Marş marş. o.O [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 14:10 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Milleti Arthas'a kışkırtmaya çalışıyorlar. AMA ARTHAS FANLARI YEMEZ MAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 böyle bi' gaz arthası kesemeye gidenlerin tokat manyağı yapılıp geri gönderilmesi lazım arthas tarafından. blizzard adına çok şık bir hareket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 anlamsiz, sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 eskiden illidian derken Slyvannas aklımıza bile gelmezdi.. olm bu movie ler adamı ipe götürür ipten alır oyle güzel yapıyor şerefsizler blizz istese 3. dünya savaşı bile çıakrırı bu movie ler ile bu gaz ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 mal blizzard yine tembel yine hazırcı. bu videoyu bu forumlarda çekebilecek rahat 100 adam cıkar. gitmişler necklace questinin şarkısını efektini arkaya yamamışlar. 5-6 adama bow çektirmişler. bir iki grafik eklemişler. cinematic izlemek istiyoruz biz ya 10milyon playeri olan bir oyunun haftada bir cinematic çektirecek bütçesi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 güzel video da gerçekten özledik blizzin cinematicleri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 herşey iyi güzel hoşta niye inatla sylvanasın modelini hala highelf modeli ile yenilemiyor bu salaklar videoda en çok dikkatimi çeken detaylardandı canlıyken kulaklar dik ölünce arkaya doğru mu geçti diyesi gelior insanın tipide benzemiyor canlı haline vs.vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Oyun içi video'ya hayır. cinematic istiyoruz. iyice kolaya kaçıyor blizz. Müzik güzel ama. Gerisi iki tane undead yürütmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ta tbc ilk çıktığında sormuştum niye hala aynı bu abla diye, bulamadım mantıklı bir cevap hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu resmi bir trailer mi? öleyse cidden komik olmuş hiçbir çekiciliği yok wrath biraz daha iyidi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar