Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lament of highborne official video

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet abi. İndirelim adiyi.

[spo]Ha Ha Ha Ha! Salaklar... Quel'Thalas'a saldırıyı Frozen Throne'da ben yonetmiştim. Salak ranger'ı genk manyagı yaptım bütün campaign boyunca. Dikkatli olmalı, ve planlı hareket etmeliyim. Burada çok fazla düşmanım var. Ha Ha Ha Ha.. *dramatic exit*[/spo]

Selam!
Mesaj tarihi:
böyle bi' gaz arthası kesemeye gidenlerin tokat manyağı yapılıp geri gönderilmesi lazım arthas tarafından. blizzard adına çok şık bir hareket olur.
Mesaj tarihi:
eskiden illidian derken Slyvannas aklımıza bile gelmezdi.. olm bu movie ler adamı ipe götürür ipten alır oyle güzel yapıyor şerefsizler blizz istese 3. dünya savaşı bile çıakrırı bu movie ler ile bu gaz ile..
Mesaj tarihi:
mal blizzard yine tembel yine hazırcı. bu videoyu bu forumlarda çekebilecek rahat 100 adam cıkar. gitmişler necklace questinin şarkısını efektini arkaya yamamışlar. 5-6 adama bow çektirmişler. bir iki grafik eklemişler. cinematic izlemek istiyoruz biz ya 10milyon playeri olan bir oyunun haftada bir cinematic çektirecek bütçesi yok mu?
Mesaj tarihi:
herşey iyi güzel hoşta niye inatla sylvanasın modelini hala highelf modeli ile yenilemiyor bu salaklar videoda en çok dikkatimi çeken detaylardandı canlıyken kulaklar dik ölünce arkaya doğru mu geçti diyesi gelior insanın tipide benzemiyor canlı haline vs.vs.?
  • Yeni Oluştur...