Valeron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Muhtemelen o silahi dayayan cem yada hakandir Polat olayindada Alper olaya giricek bence ba$ka turlu polati ordan kimse alamaz yani .. Yada hakanin dier e$i vardi hani alperle cali$an bi cocuk unutttum adini o adam kurtarabilir polati.Abdo yada kimse sIkamaz bunu soliyim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Baggio said: Arkadaslar su Prison Break topigine falan bi goz atsaniz da, yarma gibi topik ortasina degil spoiler icine yazsaniz bolumlerle ilgili seyleri? Henuz izlemeyip okumak istemeyen vardir belki? o zaman bu threadde işin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 memeati silahı çektiyse öldürmeden geri sokmaz kılıfına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Orasi biraz benim bilecegim is oluyor Mike'cim, son bolumun can alici sahnelerini okumak icin giriyor olmak zorunda degilim. Medeniyete, saygiya onem verip 3 saniye fazla harcayarak spoiler kullanmak zor mu geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hayır kv threadinde, ne bekliyorsun? Losttan falanmı konuscagımızı sandın? Polatla memati aşk yaşıyor falanmı dicez? Olayları konustgumuz bi thread diger yabancı diziler gibi sonradan sezon olarak izlicek insanlar mevcut değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mike said: hayır kv threadinde, ne bekliyorsun? Losttan falanmı konuscagımızı sandın? Polatla memati aşk yaşıyor falanmı dicez? Su dedigin seyin benim soyledigimle bi alakasini kuramiyorum, komik geliyor dolatisiyla. Ben diyorum ki diger topiklerden ornek alin, spoiler olan seyi spoiler icinde verin, sen diyosun "Lost mu konusalim ask mi konusalim ne yapalim", enteresan. Genel topik gidisati olarak ornekler; "amma da reklam giriyor artik, bu hafta yokmus bilmemne'den dolayi tekrar varmis, evet beyler bu hafta sezon bitiyor ne diyosunuz, Abdulhey ne kadar Selcuk Sahin'e benziyor" vs. Spoiler ici ornekler; "oha lan Memati de gay cikti, Polat'in kafasina yildirim dustu abov olecek mi acaba, Elif nasi dirildi lan mezardan oyle kibar feyzo gibi" vs. Fark ve genel saygili format bu yani, topik illa dizinin ozeti olmak zorunda degil. Mike said: Olayları konustgumuz bi thread diger yabancı diziler gibi sonradan sezon olarak izlicek insanlar mevcut değilki. Bu da senin bilebilecegin birsey degil, kendin ve cevren oyle diye super bir genellemeye varman yanlis. Ben ilk 2 bolumunu izlemedigim icin surekli erteledim mesela, ortasindan girmiyim diye, en sonunda butun bolumlerini izledim oyle yakaladim. Yazdiginiz yaziyi secip spoiler tusuna basmaniz yeterli, tas catlasa 5 saniye yani, zor bir is degil. Genel olarak soyluyorum zaten, sen daha once spoilersiz yazdin mi yazmadin mi kontrol falan etmedim, yazmadiysan boyle bi tepki vermen abes diyerekten tahmin yurutuyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 silahı dayayan VURAL. her tür iddiasına varım heleloy. (kaynak sağlam ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Vural salağı yapamaz öle bişi. Bence o herif hüseyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 çok yapmack gelyo bana, bde 4 kamerayı 4 deliğe gömmüşler biz burdan başka yerde çekim yapmayalım demişler.. onun dışında başarısı popüleritesinden bariz ortada aksini söylemek olmaz, ynede yeni şeylere ihtiyaçları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 En buyuk sorunu oyunculugu figuran duzeyinde olan bir basrol oyuncusu olmasi bence. Onun disinda her Turk dizisinde olan "topun oyunda kaldigi sure" problemi var tabi, dizi 90 dakikaysa heralde 20-25 dakikasi bos bakisma, replikler arasi bakisma/bekleme, dusunme vs. sahneleridir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Baggio said: En buyuk sorunu oyunculugu figuran duzeyinde olan bir basrol oyuncusu olmasi bence. Onun disinda her Turk dizisinde olan "topun oyunda kaldigi sure" problemi var tabi, dizi 90 dakikaysa heralde 20-25 dakikasi bos bakisma, replikler arasi bakisma/bekleme, dusunme vs. sahneleridir :p Necati şaşmaz öğreniyo gibi biraz ama bilmiyorum :D Boş bakışmalar falan, şu polatın babasının gereksiz konuşmaları v.s sahneleri izlememek için torrentden indirip reklamsız ve isteidğim gibi izliyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 http://kurtlarvadisi.com/kvpdetay.asp?nori=443, 18 bölüm özeti abdülü de, mematinin epey önce işkenceden sonra bırakılığı sahne gibi çöpe atmışlar, canlanır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 adamlar alıştı herhafta böyle bitirmeye resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 meclisten çıkan şok bir kararla kurtlar vadisinin kapatılması gerektiğinden polatı mematiyi abdülheyi aynı anda bu bölümde öldürecekler geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Şerefsizin oğlu hakana bak ya. Ulan delirtti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu polat hiç oynayamıyo ya. Eskiden böyle değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Of olaylar yine karıştı iyice ya. OÇ HAKAN :X:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Amma işkence yaptılar Abdül'e yaw Hostel'e döndü dizi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Polat kendinin iki katı adamı hiç zorlanmadan yukarı çekti oha diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bonjo said: Amma işkence yaptılar Abdül'e yaw Hostel'e döndü dizi .. hakkaten ya,içim elvermedi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 memati silahı çekerse öldürmeden sokmaz geri beline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 progamer said: Polat kendinin iki katı adamı hiç zorlanmadan yukarı çekti oha diyorum :) aynen öyle 80 - 90 kıloyu pat diye kaldırdı. cok bayık geldi o kısım. bide her bölüm sonunda silah dayama geleneği oluştu bu senaristte. uzattıkça saçmalıyolar. polat habıre tuzağa falan düşüyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 çok tekrar etti buaralar olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bizim türklerin huyundan mıdır nedir en gıcık yerinde bırakıveriyolar diziyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 polat bu sefer yargılancak bence bundan da kurtulamaz; öldürmezler ama güzel bir sorgularlar abdülün pipisine kadar elektrik akımı verdiler, polatın elinden silahı alıp ta adamı vurması zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar