Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bildiğin hır işte hırlısı var hırsızı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 kız olsa çok özel romantik hedeler saydırabilirdim ama erkekse salla parfüm saat sevdigi bi takımın forması gibi şeyler al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tornavida da ısrar ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 neden ısrar ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tshirt alıp üstüne bi nickname i varsa onu yazdırabilirsin. bi de battaniye ve parfüm demiş biri. o da fena değil bana gelmişti geçen dogum günümde (lanet olsun) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sen iyisi mi bize sorma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eletronik bir sey alabilrisin ya da buyuklerin de oynayabilecegi oyuncak tarzi. romantik hediye yalan olur diger tarz cok daha mutlu eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 parfüm iyidir dekoratif duvara asmalık aynalar var güzel sonra güzel lambalar var cici cici abajurlar çanta alabilirsin yere konan pufidik yastıklardan alabilirsin takı al demem çünkü genelde erkeklerin zevki uymuyor genelde değil neredeyse hep=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 lol tunca gg :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tunca daha ilk hediyesi kolye aldı bana yapral aldıını sanıyor elf falan ya bariz tüy kolye iddia ediyor burdan da public communication yaparım rezil ederim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tespih alkollü içki dvd vs. ya da daha orjinal bişi yaparsınız gidersiniz 2niz bi fotoraf stüdyosuna beraber değişik[artık bilemem nasıl poz vereceğinizi =P] fotoraflar çektirirsiniz birbirinize verirsiniz.cok uzun süredir sevgilinse kendi özel eşyalarından birini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bence parfüm almalısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 seksi bi gecelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 erkeğe bi gecelik ne kadar seksi kaçar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 AGA ADAM KIZ. Erkek arkadaşına alıcak hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Olm belki Mr. Darkness87 bir crossdresser. Karışmayın insanların özel hayatlarına. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 21:40 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Birlikte Guzel bir fotografınızın Puzzle ını hediye edebilirsin mesela. http://www.fotobas.com/urunlerimiz.asp [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 21:52 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bizim aşkımız yapboz tahtası mı derse? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 puzzle ben sevmezdim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Öyle diyicek birini tanımıyorum alternatif. alkolik se . Şöyle üzerine isminizin baş harflerinizin yazılı olduğu güzel bir matara http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=506000000&productid=DK5060000117 Sıgara kolikse üstü yazılı Klasik zippo Eğer 2 sinide kullanmıyorsa . Takke al [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: noxite 19 Eylül 2007, Çarşamba - 21:38 tarihinde demis ki: AGA ADAM KIZ. Erkek arkadaşına alıcak hediye. frekanslar karıştı bi an.. :) kalpli boxer yauu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: AGA ADAM KIZ. senin tersin düzün bir olmuş. onu gördüm ben buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 çok iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Eğer yapabiliyorsan kendi yaptığın birşey ver bence, nebilim örebileceğin ufak birşey olabilir, ya da şöyle bir kartonun üstüne yapıştırılmış brbr resimleriniz olabilir, onun için yazdığın yazılarla dolu bi defter olabilir, boynuna takacağı bir kolye olabilir, odasında böyle bilgisyarının karşısına koyup gördükçe seni hatırlayacağı bi süs eşyası olabilir................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 100 e cikarirsan butceyi agatha'dan kolye yada kupe al. yok kesin cikaramicam diyosan agatha'da tokalar var 40 60 arasi. toka diyip gecme bu arada agathaya bayilio kizlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar