Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pet şişe şöför koltugu ve Fren...

Baluu

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bugun belcika'da dunyanin en komik kazalarindan birini yaşadim, neyse ki bir siyrik bile almadim..
şöför koltugunun altina koydugum bir pet şişe buna sebep oldu.
120 felan gidiyordum, Brussel/Leuven yolunda, onumde kamyon vardi, baktim soldan arac geliyor, hizli da, yawaslamaya başladim, hiz 100-90 derken yawasliyordum, bir süre sonra bir baktim daha fazla basamiyorum fren'e, sen pet şişe git frenin altina gir, 70 gibi bir hizla onumdeki kamyona girdim, neyse ki adam etkiyle frene asilmadi ve boylece ufak bir şekilde atlattim kazayi.
Degişik bir tecrube oldu.
Aklinizda bulunsun yan koltuga atin pet şişelerinizi. : )
Sosyal ağlarda paylaş

valla, sonra ayagimla ittim kenara durduk, kamyon şöförüne teşekkür ettim valla, adam ben arkadan carpinca bassaydi frene halimiz dumandi, neyseki adam hiç basmadi frene bizde hafif hafif yawaslaya yawaslaya durduk.
ama halen anlamiyorum, o şişe oraya nasil girdi yahu : )
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten en komik kazalar beni buluyor, bir kez de istanbulda bana arkadan vurmuslardi.. 100-150 metre var abi işik kirmizi 70 felaniz, durdum ben, çaaat arkadan bir ses, adam girdi valla. İndim, birader naapiosn yaa felan ? Adamin cevaba gel, abi durmazsin sandim.
Nasil yani yaa !!?!?!? Ulan haywan işik kirmizi, nasil durmazsin ?
Sosyal ağlarda paylaş

oluyo böle vakka lar ya izmir girişinde sabuncu belinde benzer bi olay bana denkgeldi yokusa hızlı girdim 4 te vites ama cekmedi araba gazı köklemiştim paspas kaymıs gaz pedalı altında kalmıs neyse 3 e attım onumdede 20 mt sonra bir araba gaz tabi köklüydü ben hızla 3e atınca araba bi fırladı son anda gazın altına ayagımı koyup yukarı fırlattım allahtan yokustu da arada gazı gekince cabuk yavaşladı yoksa arkadan bindircktim bende :D hayr arabaya carpmamak için kırsam direksiyonu yan taraf ucurum ucuz atlattım bende bu arada sanada cok geçmiş olsun

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 15:47 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...