Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 arkadaslar bugun belcika'da dunyanin en komik kazalarindan birini yaşadim, neyse ki bir siyrik bile almadim.. şöför koltugunun altina koydugum bir pet şişe buna sebep oldu. 120 felan gidiyordum, Brussel/Leuven yolunda, onumde kamyon vardi, baktim soldan arac geliyor, hizli da, yawaslamaya başladim, hiz 100-90 derken yawasliyordum, bir süre sonra bir baktim daha fazla basamiyorum fren'e, sen pet şişe git frenin altina gir, 70 gibi bir hizla onumdeki kamyona girdim, neyse ki adam etkiyle frene asilmadi ve boylece ufak bir şekilde atlattim kazayi. Degişik bir tecrube oldu. Aklinizda bulunsun yan koltuga atin pet şişelerinizi. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 =) geçmiş olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bacakta kuvvet yokmuş sende de. bas patlat aga pet şişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sagolasin, gercekten cok degişik bir tecrube oldu, bir daha asla atmicam pet şişeleri koltugun altina. Bir de ceza yedik zaten, arti araba masrafi felan. Bir pet şişe bize 500 avroya mal olucak ii mi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 fistan şişe doluydu be aga, patlamadi ii asilmiştim ama : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 geçmiş olsun. olacagı varmış. bizim arabanında paspas kayıyor ileriye dogru debriyaj basılmıyor arada , indiricem bi ara şanzumanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende bi kere öle saçma bişi yaşamıştım sonra demiştim bu frenin altını boşyapmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hmm başarılı bir tecrübe d: geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 valla, sonra ayagimla ittim kenara durduk, kamyon şöförüne teşekkür ettim valla, adam ben arkadan carpinca bassaydi frene halimiz dumandi, neyseki adam hiç basmadi frene bizde hafif hafif yawaslaya yawaslaya durduk. ama halen anlamiyorum, o şişe oraya nasil girdi yahu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Zaten en komik kazalar beni buluyor, bir kez de istanbulda bana arkadan vurmuslardi.. 100-150 metre var abi işik kirmizi 70 felaniz, durdum ben, çaaat arkadan bir ses, adam girdi valla. İndim, birader naapiosn yaa felan ? Adamin cevaba gel, abi durmazsin sandim. Nasil yani yaa !!?!?!? Ulan haywan işik kirmizi, nasil durmazsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: bizim arabanında paspas kayıyor ileriye dogru debriyaj basılmıyor arada , indiricem bi ara şanzumanı. benzeri bana da oluyo. ama paspas kayınca gaz pedalının altına kıvrılıyor allahtan. hızlanamıyorum -_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 olası bir final destination ölümü atlatmışsın, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 eyw, final destination olacaktik az kalsin harbiden. : ) cinali seninkide iimiş, aga . : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 benim 2-3 kez gaz pedalı dipte takılı kaldı dandik fiatta yani tam gaz gidiyor ama pedal tamamen havada =D allahtan boş'a almak aklıma geldi biraz tekmeledim, çekiştirdim düzeldi... ayağımla gaz pedalına ve freden basıyorum yani yan basıyordum ondan oldu sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Baluu 9 Eylül 2007, Çarşamba - 00:22 tarihinde demis ki: bir kez de istanbulda bana arkadan vurmuslardi.. heheh ;) saka bi yana baluu gecmis olsun abi, sana bisey olmadigina sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 o yol cok guzel böa sasırmadım 120 ile gidişine, gecmişler gitmişler ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 final destination olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Final Destination oluymu$ az daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 İlginçmiş.. ama şişe boş olup kapagını fırlatıp ( kücükken yapardık ya hani sıkıştırıp ) yandan geçen arabadaki insanın agzına gözüne gelse ordada zincirleme falan.... diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eheh cok komik bi durum gercekten. hiç aklıma gelmezdi yani arada ben de koltukların altından pet şişeler cıkarıyorum. dikkat edeyim bari. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 oha , rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 mesela ben geçen arabanın otomatik olduğunu unuttum trafikde elimi ayağımı herşeyden çektim yayılıyorum. Bir baktım ki araba gitmiş öndekine çarpmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ehuasdfds ulan cok rezil bi durum ya o. ben alıstım ayagım hep frende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 oluyo böle vakka lar ya izmir girişinde sabuncu belinde benzer bi olay bana denkgeldi yokusa hızlı girdim 4 te vites ama cekmedi araba gazı köklemiştim paspas kaymıs gaz pedalı altında kalmıs neyse 3 e attım onumdede 20 mt sonra bir araba gaz tabi köklüydü ben hızla 3e atınca araba bi fırladı son anda gazın altına ayagımı koyup yukarı fırlattım allahtan yokustu da arada gazı gekince cabuk yavaşladı yoksa arkadan bindircktim bende :D hayr arabaya carpmamak için kırsam direksiyonu yan taraf ucurum ucuz atlattım bende bu arada sanada cok geçmiş olsun [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 15:47 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar