SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bugün yaptığım taze puck videosu.. beğenirsiniz umarım. http://www.youtube.com/watch?v=0USC6-zTxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 The url contained a malformed video id. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 çok can yakan 1 hero :) izliyelim de The url contained a malformed video id. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 22:07 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tüh daha aktif olmamıs demek.. gece acılır büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tmm link yanlısmış bunu deneyin http://www.youtube.com/watch?v=0USC6-zTxxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 early gamede ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ups [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:43 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 vidyoya almaya değer bişey yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bazı yerlerde harbiden karşındakilerin noobluğuna güldüm. ama scourge baseindeki kapışma iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 pek bise yok ki bu video da herkezin yapabilecegi seyler ztn öldürdügün cogu adamda noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 puck cok imba bi hero ama cidden kestigin adamlarda hic is yok. + puck gibi 1 creep waveini 2 saniyede kesebilcek bir heroyla o kadar kille ragmen duzgun item yapmamis olman dikkatimi cekti o dagon lvl 5 degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ilk oynayışımda 9/2 gibi bişey bitirmiştim puck'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 dagon lvl 5 ^^ ya zaten dediğim gibi topu topu 2 oyundan cıkan görüntüler yani öyle kasıp uzun süreler sonucunda müthiş sahneleri falan koymaya ugrasmadım.dün çektim bugun hazırladım falan. ama tabi ilerde daha iyisini yapmayacağım anlamına gelmez. kafama eserse toplarım bütün replayleri falan uzun ve güzel bişey yaparım neyse buna da şükür :) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 04:16 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar