Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marsilya - Beşiktaş

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

eski Türk takımları değil artık bizimkiler her ne kadar aptal oyuncular var desek de.. bundan böyle çekinmemizi gerektirecek bir şey görmüyorum ben. hatta fair play adına kim kazanır yorum da yapmıyorum yeter ki oynanan futbol zevk versin ne maçı olursa olsun artık sıkıcı bir ligimiz var zaten böyle kaliteli maçları özledim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi arada fransa ligini falan izleyin ya nasıl bi lig görün(hiç sevmiyorum böyle demeyi ama),yani bügün marsilyanın karşısına vansporu çıkarsak berebere kalır, acaip formsuz ve berbat, belki cisse kendi çabalarıyla bi iki pozisyon bulabilir o kadar, şu takımı beşiktaş yenemesse gelmesin zaten
eheh bjkli deilm ama destekliyorum walla fb,gs,kayseri hepsi +puan demek kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Beşktaş'ın alması gerekn bi maç. Savunma (geçen yıllara göre) çok da kötü değil. Delgado ve Bobo (ya da her im oynaycaksa orda) ligdeki gibi değil de akıllarını başlarına alırlarsa, Bobo kendini göstermek için biraz gaza gelirse falan, BJK kazanabilir. Yoksa bu adamlar ligdeki gibi oyanrsa gol atması çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...