Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Üzülerek sölüyorum.. Fark olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 eski Türk takımları değil artık bizimkiler her ne kadar aptal oyuncular var desek de.. bundan böyle çekinmemizi gerektirecek bir şey görmüyorum ben. hatta fair play adına kim kazanır yorum da yapmıyorum yeter ki oynanan futbol zevk versin ne maçı olursa olsun artık sıkıcı bir ligimiz var zaten böyle kaliteli maçları özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 aklımızı alırsak alırız bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1-2 besiktas alir maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 abi arada fransa ligini falan izleyin ya nasıl bi lig görün(hiç sevmiyorum böyle demeyi ama),yani bügün marsilyanın karşısına vansporu çıkarsak berebere kalır, acaip formsuz ve berbat, belki cisse kendi çabalarıyla bi iki pozisyon bulabilir o kadar, şu takımı beşiktaş yenemesse gelmesin zaten eheh bjkli deilm ama destekliyorum walla fb,gs,kayseri hepsi +puan demek kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 fransa ligine iddiada da oynamayın bu arada :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mçı veriyo dimi star? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 veriyo 1 saat 40 dk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 5-0 yencez kartal goolgoolgool laylaylaylaylaylaylaylaaaay :P yencez diyorum olm.skoru bilmem ama yencez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 beraberlik olsun yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Keşke olsa.. Fark olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yencez.o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bu maç sonunda Avrupa takımı olmadığınızı anlıcaksınız. keşke yanılsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bence Beşktaş'ın alması gerekn bi maç. Savunma (geçen yıllara göre) çok da kötü değil. Delgado ve Bobo (ya da her im oynaycaksa orda) ligdeki gibi değil de akıllarını başlarına alırlarsa, Bobo kendini göstermek için biraz gaza gelirse falan, BJK kazanabilir. Yoksa bu adamlar ligdeki gibi oyanrsa gol atması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 3 yıllık hasret sona eriyor. çok heyecanlıyım :) bana göre 0-0 biter ya da 1 tane atarız gibime geliyor. erken dakikalarda bulacağımız gol çok rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 başlasın artık hehe çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 haydi ne kadar az yerseniz o kadar iyi [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 21:26 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: Lorrotar üye [şikayet et] § 18 Eylül 2007, Salı - 21:26 [ özel msj ] haydi ne kadar az yerseniz o kadar iyiyeter ama sıkıyosun önce bi yiyelim sonra istediğin kadar söle. karamsar insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 şakasına diyom ya dövme hemen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tek ön liberoyla oynuyo. kayseri perişan etmişti ama atamamıştı marsilya affetmez. ertugrul un kumarı tutacakmı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tek ön libero daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Marsila'ya da çift ön libero çıakrsa hangi maça ofansif çıkacak? Grubun en zayıf takımı marsilya. Dediğim gibi Bobo ve Delgado'nun oyununa bağlı. Gökhan Zan'ın hala sakat olması kötü, çok sakatlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gökhan zan hava toplarına çıktıktan sonra denge kuramadığından dolayı kırıyormuş omzunu fln duyduğum kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1-0 marsilya veya 1-1 çifte şanslık maç tam hani marsilya'nın evinde yenileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar