Aykan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kullanıcı Adı ve Şifreyi Giriorum Ama Aylık transfer açılmıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben görebiliyorum transferimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kendi sayfana mı giremiyosun transfer sayfasına mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ara sıra olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 alala bana da sistem hatası diyo bu dallamalar ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bnde de sorun oldu bugun bakamadım kotaya. sistem hatası mesajı geldi bana da her denememde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sayfa normal bende. kotayı aştıgımız zaman mb başına ne kadar ucretlendırme yapılıodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1 GB 10 ytlye denk geliyo işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ohş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bnde de açılmıyor..ama arada olur yarına düzelir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ffx ile açılmıyodu, ietab yaptım ie ile cart diye açıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yeni başlık açmayım dedim, hazır açılmışken burdan sorayım. bu kota sorgulama sayfasınan hala işlem yapamıyorum ben. kullanıcı adı şifre yazıyorum başarısız vs dio. firefox ve explorer dan denedim ikisinden de sonuç alamadım. hala aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ya onu herzaman yapıo gece gene girio o znm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 firefoxda kota sayfasını göremiyorsun problem oluyor belki ondandır maksimum olarakta 1 gb hızda bağlantı için 62.5 ytl üçret gelir fatura istersen kotayı 100gb aş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 su an bir sorun mu var kota gosteriminde telekomda? İşlem hatası Sistem Hatası bu hata geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bende şu an sorun yok, görebiliyorum. anamm 5.97gb olmuş. ay sonuna kadar sıkim biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ie yle deniyim bide.firefoxla eskiden sorun olmuyordu belki ondandir hm ieylede hala sistem hatasi veriyor login olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 121 gb olmuş benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ohannes yaw, o kadar aşıcaksanız niye sınırsız almıyosunuz ki?::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 100 gb yapabiliyorum ben valla 1mbit ile torrent yanlızca, iyi bi' kaynak bulunursa çok rahat 100ler falan geçilir. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ben en son 30 gb'a kadar çıkabildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 36 gb indirmişim bu ay rekor kırdım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 o gösterme olayı ttnetin keyfine bağlı ara sıra görebiliyorsun arasıra sistem hatası gibi bi error veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mr_Hand said: ohannes yaw, o kadar aşıcaksanız niye sınırsız almıyosunuz ki?::o almadığımı kim söyledi :D 4mbit ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Lancelion said: 100 gb yapabiliyorum ben valla 1mbit ile torrent yanlızca, iyi bi' kaynak bulunursa çok rahat 100ler falan geçilir. 130 gördüm. wowcular sövüyo diye durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar