heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 selamlar burda ramazanla ilgili anılarınızı anlatabilir hoşça vakit geçirebilirsiniz efenim ben başliim heracles bi hevesle köyüne gitmeye karar verir ve atlar otobüse damlar köyüne günlerdende ramazandır oruç tutmaktadır köyüne vardığında hemen hemen iftar vakti yaklaşmaktadır dedesinin evine giderkene cebindeki bisküviyi çıkarmaktadır o esnada ezan sesi duyar ve orucunu bozar dedesinin yanına gelir selam melam faslı geçilirken ezan okunmaya başlar wtf??? dedesine sorduğundaysa dedesinin cevabı bizim köyün bi delisi var arada sırada çıkar hocadan habersiz ezan okur önceleri bizde şaşırdıydık ama şimdilerde alıştık artık ellam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Davulcuya yazık oldu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 edit : typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ben birayla açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Adamın biri alt kat komşusunu öldürerek açmış aha bakın:http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS1/GP_073446 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 zekeriya beyaz hocamı dinliyorum bizim hanımla içerde açıyoruz orucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ezanı OKuyup İftara Giden hoca misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar