Kartan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Evet blizzard'in roguelere kesinlikle çok avantaj veriyor.Gerçi rogue olmanin temeli pvp ve dmg.Yani pve de pek bulunmadigina göre bir rogue bizi kestiginde çok da yakinmaya hakkimiz yok ^^ rogue charim oldugunu pek çaktirmadim ,degil mi? [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 01:23 tarihinde, Kartan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 rogue nin pve de yer bulamamasının nednei. elini sallayınca rogue ye çarpması. şuan wsg de 4 rogue 3 warlock 1 druid 1 hunter 1 warrior var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 karizması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yani evet o daggerlarin bence de karizmasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 rog iyi yaa zevkli class hele ud roglara hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Rogueun kesmesine bişi demiyorum kesmeli zaten. Ama kesemedi mi ağlamalarına sinir oluyorum. 11k ya yakın HP var ve benim stun locktan çıkarmadan kesen roguelar oluyor. Ama adamın hakkıdır becerebiliyorsa bişi diyemem. yani ben onu clos CDde iken nasıl kuş gibi kesersem o da beni yakaladı mı kesebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hutnerın yediği nerf i warlock yese ne olur merak ediyorum :D isyan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 koptum sonundaki sahneye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 @Popeye http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Deathwing&n=Leatholt,pvp specte 44/17 kullanıyorum 1003 s.dmg 12600hp 155 res var.2hafta önce 2vs2 arena team kurduk su an gladiator yada merc itemın yok ,alt karakter oldugu içinde pek ugrasmıyorum acıkcası. xunn life drainden bi blink atıp cıkarsın 36 yard range var. pvp setlerine o kdr socket koymuslar neye ihtiyacınız varsa takındiye stam&res doldurup 1500 vuruyorum deme o zmn o kadar yüksek survival alıp kaç vurmayı bekliyorsun. "arkadaş koşa koşa 3 adam kesiyor nasıl olcak" o 3 adam değil 3 kazmadır anca nereye kosuyor bide arkadas ? böyle saçma sapan seyler yazıyorsunuz yok arkadasım ben bilmem sıyrılayım mantıgıyla. 1v1 locku hunter-priest-shaman alabilir yani o kdr abartmayın godlike değil class :> CoStada cooldown 1min yani pek uzun beklenmeyecek bişi değil :>. cok imba pwnzor bi class oldugunu düşünüyorsanız açın kasın bi tane yani bu kadar zormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 herkes imba olmak istemiyo adalet ve balance istiyor. yoksa herkes biliyor warlock acıp ez mode adam kesmeyi. bundan zevk alan var lamayan var. ben şahsen bir mage le warlocklar tarafından ne kadar zorlansamda keserken ve kapışırken yaptıgım hırs yüzünden daha çok zevk alıyordum. o ne öyle 4 5 tus a bas oturdugun yerden adam kes yok arkadas ben zevk almam o işten. mage dim hop zıp oraya buraya saniyede 35125 tane şey düşünüyodum.. her hareketin 1 saniyesini (tt ms i ile 2 saniye oluyodur ) hesap ediyodum. yani olay godmode olmakta deil. 36 yard range var demişsin adam life drainden cıkmak için orda blink mi harcıcak allasen bu 1. 2. si blink 36 yard range deil o yüzden gereksiz bi harcama olur 2. pvp setlerine o kadar socket koymuslar evet. fakat bi locklara ölmemek için diğer claslara karşı yapılabilecek avantajları göz ardı edemez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 36 yarddan saldırdığını varsaymış malum mage melee değil eheh ama şöyle birşey var 36 yarddasın diyelim blink yerine koşarak rangeden çıkmak daha mantıklı zira saldırmak için tekrar o range'e dönmek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mentalitede sorun var arkadaş. Oyun taş kagıt makas olmamalı. ''Hay allah, oyun böyle.'' diyerek onay vermeniz çok üzücü gerçekten. Ayrıca 5v5'te falan warlock'lar daha imba. At herkese dot'u, diğer herkes tek bir hedefe dps verirken senin sağa sola unstable affliction diz, kimse cleanselenemesin, fear'la diğer bütün CC'lerin kralını at, oh ne ala. Oturarak damage. Pet'i healar'a oturt, spelllock çaksın arada kafasına esince. İşini bilen mage alır kolpasına girmeyin hiç. Etraf işini bilen lock dolu. Bu kadar rahat CC'si olan bir class yok. Çünkü genelde kolaya kaçan insanlar lock açıyor. Etrafta işini iyi bilen locklar var, 2 kişiyi gözü kapalı alıyor zaten. Benim anlamadıgım, dotlarla adam benim neredeyse 10 canımı sadece instant olarak attıgı 3 dotta %40'a falan düşürüyor. Nerede skill? İşini bilen lock olmasına gerek yok oyuncunun. curse of agony, corruption, birde life drain eden bir dot daha var, oh. Warrior'ımı 70 ledim server'ımda, eğer bilmeyen bir lock deathwish hede hödö darmaduman etsem dotlar yatırıyor %100. Warlock'ların sorunu, karşı tarafa hamle yapma sansı vermeden çooook rahat dövüşü ellerinde tutuyorlar. Yani sen dünyanın en iyi pvp'cisi ol, adam 3 tuşa basmayı biliyorsa madara ediyor seni. ''LOL PWND OLOLO'' spamliyor sana sonra. Nurf gelmiyor bir türlü. Gelmedikçe daha çok insan oynuyor lock. Serverlar lock doldu, heryer lock, her setup'ta lock var. Bizim top 10'in 6'sı lock. Hepsi ''Zomg skillz'' mi bu adamların? Yapmayın allah aşkına. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 10:28 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Oyun taş kagıt makas olmamalı. ''Hay allah, oyun böyle.'' diyerek onay vermeniz çok üzücü gerçekten Oyunun baş tasarımcısının da aynı onayı verdiğini unutmamak lazım. Ayrıca değişmeyeceğini de söylemişti. Herhalde o anda birkaç bin account kapanmıştır ama milyonların söz konusu olduğu yerde binlerin önemi nedir ki eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Sonuç olarak sakalça be arcane. İki oyuncudan iyi oynayanın sağ çıkması lazım bence. Yani mantık öyle diyor bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben kapadım zaten accountu, hoşçakalın locklar! ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Kıskandım hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Arcane genemi bıraktın :) Bu arada lock easymode değil yani 4 tuşa bas adamı kes ne yazık ki değil. Ha gönül ister dediğiniz gibi olmasını ama değil. Mantıken at dotları otur çay iç olamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Walla ben warlockumu bırakıp warrior açtım çünkü her yer ama her yer warlock dolu. Rp realminde bir 20 lvl pala kastım orada bile warlock her yer ya. Warlock guildleri var. PvP realmleri silme warlock zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 TR latency ile melee oynayamıyorum. Mage sevmdim, priest 1.5 sene healerlıktan sonra gına geldi, shaman sevmedim, druid kasamadım 34de kaldı. Bu yüzden warlocku seviyorum her speci farklı bir tat farklı bir duygu ve latency problemli ilkemizde bana göre yeterli bir sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Feara nerf gelecek diyorlardi,o patch geçti mi yoksa yeni patchle mi geliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Geldi o nerf. Direk yalan. roguelar backstab spamliyor hala fear'da. Mage'lerin sheep'i ise kendi molten armorlarından bozuluyor heh. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 13:47 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 nası rogue bunlar backstab specli, soyları tükendi sanıyodum ben vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mutilate işte ya. Frost olarak tek korktugum rogue türü. Çok deli vuruyor adiler critlerlerse. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Unstable Aff dizen locklar pek sorun degil bence. Kesiyoruz onlari da... SL =[ =[ =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 4. seçenek güselmiş koptum ya Help Warlock !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar