malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben dünyada oyun tarzıyla böyle beni aşırı etkileyen bir forvet göremiyorum . gerçekten,henry'si etoo'su hepsinin performansı yerlerde. hücuma yönelik fırsatçı orta sahalar daha çok golü yakalıyor . Santraforları golcü diye nitelendirirdik ,artık bu kalktı gibi geliyor bana değil mi ? yetenekli golcülerimiz eriyorlar mı,santrafor kavramı futbolda artık tarihe mi karışıyor ,yoksa defans sisteminde bugünlerde ekstra gelişmeler mi var da biz mi göremedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 huntelaar, toni, klose, rooney, van nistelrooy şimdilik aklıma gelen golculer ama dooru soluosun cidden yavas yavas golculer azalıo yeni nesil yetenekli santrafor bulmak zorlasıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Futbol sistemi değişiyor yavaş yavaş. Artık yeni sistemde herkes her yerde, gizli golcüler önem kazanıyor. Forvetlerin golcülerin görevi gol atmaktan çok defansın dengesini bozmaya, aradan fırlayacak sürpriz adamlara koridor açmaya kayıyor. Mesela Everton - ManU maçını izlediyseniz görmüşsünüzdür çağdaş futbolu. Maçı izleyen adam hangi takım hangi taktikle oynuyor bilemiyor. Arteta bir kanatta bir göbekte. ManU'nun forvetler kimdi belli değil, bir Giggs, bir defanstaki Evra pozisyon yakalıyor, forvet dediğimiz Tevez ortasahadan ileri top taşıyor falan... Ve tabii bir de defans anlayışı var. Futbolun en çok gelişen yeri defans kısmı. Pele bugün oynasa Türkcell süper ligde bile forma giyemezdi mesela :) Adam haftada 2 gün 2şer saat antrenman yapılan, forvet topu alınca karşısına geçip bakalım napacak diye bekleyen defanslarla dolu bir çağda yaşamış. Şimdiki gelişmiş defans golcülere çok daha az fırsat tanıyor. Defansın dengesini bozacak uzaktan şutla ya da ani deparlarla gol atacak adamlar da o yüzden forvet arkası ya da ortasaha oyuncular oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Futbol daha defansif. 20 yıl önce 2, 3, hatta 4 forvetle oynarmış tkaımlar. Şimdi 1 ya da 2. Bütün takımlar çift stoperli tandem savunma + çift ön libero ile oynuyor. O yüzden gol atamıyor santraforlar fazzla. Yoksa buldukları pozisyonları kaçırmıyolar eskiye göre daha bile yetnekliler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Rooney inanılmaz bir forvet. Tam anlamıyla bir golcü. Sakatlıktan çıksa da izlesek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bakın evet rooney i unutmuşum belki o biraz sıyrılıyor ama randımanlı değil o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Herşeyin ötesinde futbol zewksizleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 rewendor gayet güzel yazmış olay forvetlerin bereceriksizlikleri değil. olay çok sıkı savunulmaları. dolayısıyla da iş sürpriz golcülere çıkıyor. forvette de defansı dağıtan yıpratan ve fırsat buldu mu çotanak diye çakabilen adamlar iş yapıyor. (ilhan mansızın çok büyük şanssızlığıdır mesela. dizindeki sakatlık futbol hayatını bitirmese adamın, günümüz futbolu için çok uygun ve iyi bir futbolcuydu) günümüz futbolunda orta sahadaki adamların önemi iyice artıyor zaten. artık iyi şut çekemeyen orta sahaların değeri düşüyor. türkiye için geçerli değil ne yazık ki bu. koray mesela iyi şut çekebilse uzaktan çok değerli bir orta saha olurdu ama şu haliyle anca türkiyede oynayabilecek ve kilit açamayacak bir oyuncu. sadece örnek olsun diye verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 iyi bir ornek su anda real madridde oynayan sniejderdir herhalde, yanilmiyorsam her mac gol atti adam, ve ortasaha oyuncusu olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 nonda var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 gaziantepli de nigris var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ben varim aslinda ama fazla teknik kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ben emre gibisini harbiden görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 de nigris harika golcuymus ama biraz simarik. gol attıktan sonra sevincini abartanlara anlam veremiyorum. neden bir insan reklam panosunu tekmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Arkadaşlar hakan şükür tipi çağdaş santrafor pek göremiyoz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Servet'ten kral golcü yok, ne goller yaptı adam kariyeri boyunca yoktan pozisyon var etti, olmaz denen pozisyonları gol yaptı. Servet bir numara :D [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 rooney artı bi de drogbayı unutmuştum beğeniyorum onu da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 huntelaar ve fabio quagliarella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 c.ronaldo. ibrahimoviç. totti. chealsea de bi adam vardı hatırlayamadım şimdi. bide ronaldinyo tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ibrahimovic dısında saydıkların forvet değil. henry'nin üzerine tanımıyorum ben. keske arsenal'den ayrılmasaydı. hız var, teknik var, frikik ceker, calım atar, kafa vurur. daha ne ister bi takım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar