kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bu mesajı arkadaşım için yazıyorum onun ağzından evet sorum şu olacak param mexican telecaster'a yetiyor sizce iyimidir mexican telecasterlar? biraz daha beklesem mi american için ama sabırsızlanıyorum ve baya bi beklemem lazım bilemiyorum ne yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 cok gitar degistirmek iyi degildir, her gitarin karakteri ve tepkileri farkli oldugundan duzgun bir birliktelik lazim. su anki gitari calinmayacak kadar kotu degilse ortalama alti bir gitara gecip istedigi amerikandan daha da uzaklasmasin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 şu anki gitarı squierimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Telecaster ı bilemicem de, american strat sahibi biri olarak mexica strat çalmıştım bi kere, hakkaten kötüydü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Squier ile devam etsin, çünkü mexica telecaster o squierdan çok çok iyi bir gitar değil, bir değişim yapmak istiyorsa beklesin adam gibi para biriktirebildiğinde "iyi" bir gitara geçsin derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 fender sevdasını bıraksın jackson'a geçsin esp'ye geçsin :P dedikleri gibi mexica çok über süper bişi deil. elinde zaten squaire varmış. bekelsin american alsın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 noxite sağda solda söyleme fender usa var diye, sağlam sopa yiyebilirsin ayrıca squier stratocaster var yakında çöpe atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 noxite tanışalım mı? tanıştıktan sonra kaynaşalım mı? fender usa için herşeyi yaparım ağabey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 squier strattan herhangi bir telecaster a geçmek zaten sorun olur. yok kullandığı da tele ise o ayrı tabi. valla şöyle söyliyim, fender american deluxe, warwick thumb, g&l leo signature, yamaha trb gibi ohaa manyak alet denilen şeyleri aldım, çaldım. hala bok gibi çalıyorum. yani, olay çalışmakta. squier ile neler yapanlar var çılgın atarsınız. illa ki değiştirmek istiyorsa, sx veya cortlara bi baksın, içine sinen varsa alsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Japon dene baya kalite mallar çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Meksika Telecaster yerine başka bir Telecaster kopyası alıp sonra istersen manyetiklerini orijinal Fender ile değiştirmeni önerebilirim -ki bir DiMarzio ya da Seymour da aynı performansı rahatça verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: fender sevdasını bıraksın jackson'a geçsin esp'ye geçsin :P Jackson oyuncak, ESP de gereksiz pahalı bence. Stratimi vintage stratler dışında hiçbir gitara değişmem şahsen, malmsteen ve srv modelleri de dahil. Para biriktir naap yap amerikan al sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Fender amfiye bağlı usa strati gt 8 veya çeşitli analog pedallarla istediği kadar yüksek volümle (müstakil ev sorun olmuyor) denemek isteyen arkadaşları mudanya ya beklerim. Evet çirkin bi insanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ESP'nin Telecaster'ı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bu arada *flame on* GEREKSİZ DEME ESP'YE. HERŞEYİM O BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Gereksiz demedim ki, gayet kaliteli gitarları. Çok pahalı ama. Ibanez rulz sert müzik için bence. Dandik rg 2620 ile gayet mutluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar