Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaş gitarını değiştirecek bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu mesajı arkadaşım için yazıyorum onun ağzından

evet sorum şu olacak param mexican telecaster'a yetiyor sizce iyimidir mexican telecasterlar? biraz daha beklesem mi american için ama sabırsızlanıyorum ve baya bi beklemem lazım bilemiyorum ne yapsak?
Mesaj tarihi:
cok gitar degistirmek iyi degildir, her gitarin karakteri ve tepkileri farkli oldugundan duzgun bir birliktelik lazim. su anki gitari calinmayacak kadar kotu degilse ortalama alti bir gitara gecip istedigi amerikandan daha da uzaklasmasin derim.
Mesaj tarihi:
Squier ile devam etsin, çünkü mexica telecaster o squierdan çok çok iyi bir gitar değil, bir değişim yapmak istiyorsa beklesin adam gibi para biriktirebildiğinde "iyi" bir gitara geçsin derim...
Mesaj tarihi:
fender sevdasını bıraksın jackson'a geçsin esp'ye geçsin :P

dedikleri gibi mexica çok über süper bişi deil. elinde zaten squaire varmış. bekelsin american alsın derim
Mesaj tarihi:
squier strattan herhangi bir telecaster a geçmek zaten sorun olur. yok kullandığı da tele ise o ayrı tabi.

valla şöyle söyliyim, fender american deluxe, warwick thumb, g&l leo signature, yamaha trb gibi ohaa manyak alet denilen şeyleri aldım, çaldım. hala bok gibi çalıyorum. yani, olay çalışmakta. squier ile neler yapanlar var çılgın atarsınız.

illa ki değiştirmek istiyorsa, sx veya cortlara bi baksın, içine sinen varsa alsın derim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Meksika Telecaster yerine başka bir Telecaster kopyası alıp sonra istersen manyetiklerini orijinal Fender ile değiştirmeni önerebilirim -ki bir DiMarzio ya da Seymour da aynı performansı rahatça verir.
Mesaj tarihi:
said:
fender sevdasını bıraksın jackson'a geçsin esp'ye geçsin :P

Jackson oyuncak, ESP de gereksiz pahalı bence.
Stratimi vintage stratler dışında hiçbir gitara değişmem şahsen, malmsteen ve srv modelleri de dahil.
Para biriktir naap yap amerikan al sen.
Mesaj tarihi:
Fender amfiye bağlı usa strati gt 8 veya çeşitli analog pedallarla
istediği kadar yüksek volümle (müstakil ev sorun olmuyor) denemek isteyen arkadaşları mudanya ya beklerim.
Evet çirkin bi insanım ben.
  • Yeni Oluştur...