Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Haftaya Üniversite birinci sınıfa başlıyorum (maltepe - grafik) Geçen yılın ders programına bir bakayım dedim de,şok oldum. Ben Üniversitede nasıl diyeyim böyle bazı günler az ders var,bazı günler boş sanıyordum;üniversitede okuyan arkadaşlarımın bana dediği de böyleydi. Buradaki ders programına göre ders saatlerinin liseden pek bir farkı yok :/ Ee ne anladım üniversiteden :) Bir de bir sorum olacak,ders seçme olayı nedir? Acaba seçtiğimiz kadar derse girecek falan olablir miyiz(ki büyük ihtimal alakası yok ama bir umut işte). Yoksa benim okuduğum bölüme has bir ağarlık falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yargiladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 biz hepimizin boş günleri var ve sadece senin bölümün çok dolu çünkü çok iyisin sensible. sükrü terazine smaç bastım agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Patlayıcı ve silah isteyen? [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 03:35 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ne gerek var adam gayet normal bişi sölemiş :S anlamadım bu laf sokma çabalarını.. aynısı bnmde başıma geldi noluyoz ya ddm,ama maşallah sabah 8buçuk akşam 5 haftanın 5 günü hey maşallah ddm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 pazartesi cuma bos benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hehe sen cok heycanlandın yahu unıe gidicem diye =) negzel, neyse anacım ilk sene verirler dersleri eline sende tıpış tıpış gidersin, zaten tarih türkce vericekler direk bi onları arada cıkar şu iki dönemde sonra bakarsın keyfine. bu sene böle yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aman sensible ne diyorsun, ne birası, ramazandayız. şarap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bölümden bölüme değişir ders programları zaten.Tabi birde YOK'ün zorunlu dersleri var.Neyse büyük ihtimalle ilerki sınıflarda rahatlarsın.Hani ders programı hala dolu olursa sen kendin açarsın be.Uni'deki devamsızlık sistemi Liseden farklı nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 DELA LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Haftanın 5 günü ders olmayacak ama boş günlerinde staj yapacam. Sonuçta haftanın 5 günü dolu oluyor. :'( [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 09:53 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 HARVARD'da haftanin 8 gunu 15er saat ders var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Prawler ne okuyorsun ki zorunlu staj kac gun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 FFFATAL1TYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Varsayımların üstünden yaptığın salakça çıkarımlar fatality yediğin gerçeğini değiştirmez laminör gitaristi arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 vokalim ben cnm gitarist değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 of f5 mi abandın çocuk. said: Şuan ben(vokal+ritm gitar) Oran buran oynamasın. Gerçi doğru olsa mantıklı bir karar olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 adam teoman sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 heh sürü tamamlandı biralar hazır mı beyler Bu arada müzikle alakama laf edenler neler yapmış şimdiye kadar bilmek isterim :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:06 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yeminini bozmus olm kacin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 o degil de cizmeye calistigin super "ozguvenim yerimde cunku ben super bir herifim istedigim gibi laf atarim nasolsa klavye arkasindan yem atmak kolay" imajin beni dusunduruyor. Suru toplanis gibi 3. sinif internet ayardan siyrilma laflari da vakit kazandirmanin yani sira sana neden "surunun" pesinde oldugunu dusundurmeli kanimca. Sen gidip elalemin kendi topiginde laf atip simsekleri ustune cekersen "suru pesimde, ama superim ben sorun degil" ayagina da yatmak zorunda kalirsin iste. Bunun yani sira muzikle sen ne yapmissin ki bizim neler yaptigimizi bilmek istiyorsun merakladim... Unideki ders programi titretmis seni daha ne diyorsun yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Höyt ne diyon lan sen.Karşında Betovın var ! Hemde gitar çalıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sesini kullanmayı bilmiyorsun , off topic , sorry . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Müzikle alakamı merak ediyosan, istediğin düzeyde armoni ve solo gitar dersi verebilirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bu arada müzikle alakama laf edenler neler yapmış şimdiye kadar bilmek isterim :) Opera . Ama işte kendimi övmeyi falan sevmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar