Nefr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 olamaz mı hakikaten bu? çok sıkıcı bir durum bence, server ilk açıldığında gelip ev dikmiş adam, girmeyeli yıl olmuş ama hala o ev orada, benim yerimi işgal ediyor =P yok yani özel bir ev olduğu için değil aklımda ama bence auto renew olmasın, adam gibi collapse olsun evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 age of shadows ve sonrasında gelen paketlerle ev sisteminde auto refreshing denen bir olay başladı. evden düşen eşyayı napacan hem :P o değil de, kullanılmayan evler silinebilir belki öyle bir şey olabilir. aktif bir pazar oluşturmak açısından yani... hele bi server 40ı görsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ya eşyalar önemli değil de, Brit'in en işlek yerindeki boş araziyi kapamış adam, sadece zemin koyarak, biz sürünüyoruz Moonglow'da. Eşyalar adamın bankasına konsun isterse, boş yere yer kaplamasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 asterothun dediğini kastediyoprum ben de, hani zarar vermesin adama, house deed değerinde para girsin bankasına, efendim eşyalar bankaya düşsün falan ama o ev silinsin gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Asteroth, 16 Eylül 2007, Pazar - 19:41 tarihinde demis ki: Ya eşyalar önemli değil de, Brit'in en işlek yerindeki boş araziyi kapamış adam, sadece zemin koyarak, biz sürünüyoruz Moonglow'da. Eşyalar adamın bankasına konsun isterse, boş yere yer kaplamasın yeter. ulen orda benim evim var. param olsa dikecem kaleyi :) Göz zevkinzi bozuyorsa verin 100'er bin altın fıstık gibi yapayım :) [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 20:35 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 eğer öyle bir sistem olacaksa karakter başına birden fazla ev koyma sistemide getirilmesi gerekli. bir hafta ev trade etme delayı olur şu andaki sistem hesap başına bir eve mahkum ediyor oyuncuları. bırakın kursunlar,bırakın büyüsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yok yanlış anlaşılma olmasın. Yeri kapıp, sonra da oyuna doğru düzgün girmeyen adamlar için söylüyorum ben bunu. Yoksa yeri kaparsın önceden, para biriktirip kale yaparsın, ona lafım olmaz tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 recall ve spined set alıcam ya yokmu hiç bi p. vendorda vnedor önerisi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben sana yapayim spined Muz yada Quintilis'i bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 britteyim ben.yokmu vendor alyiim buutn vendorlar bomboş.item kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 4yıldır uo oynuyorum, paganda içi arty dolu bi evi renewden çıkarmışlardı.. saatlerce beklemiştik başında eğlenceliydi.. yanılmıyosam osi'de de renew yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aga siz gelydiniz siz kapaydiniz. sosariada toprak parayla degil sirayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 benim evin yerine göz dikmeyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Felix 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:15 tarihinde demis ki: 4yıldır uo oynuyorum, paganda içi arty dolu bi evi renewden çıkarmışlardı.. saatlerce beklemiştik başında eğlenceliydi.. yanılmıyosam osi'de de renew yok off süper bir olaydı o 5 dakikalığına yemek almaya gitmiştim o ara yıkılmış yerine ev kurulmuştu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 kullanılmayan evler ve eşyaları dursun ama public yapılıp kapıları fln kaldırılsın bence biz de girip içinde konser verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Felix 7 Eylül 2007, Pazartesi - 20:15 tarihinde demis ki: 4yıldır uo oynuyorum, paganda içi arty dolu bi evi renewden çıkarmışlardı.. saatlerce beklemiştik başında eğlenceliydi..yanılmıyosam osi'de de renew yok S'ler üstüne ev dikmişti hemen=)o ev de ne evdi be birader ya..arti ile yapmışlar evi resmen,duvar yok ati var ehwh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 o gün uo'dan aldığım tadı birdaha hiç alamadım resmen. Bu idoc olayı bence de olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 nefr oynamiyorum uzun suredir ben benim evi vereyim sana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 la ben kullaniyom o evi, mavilere verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 eninde sonunda ben de geliyorum dl bitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oo gel gel :) hoşgel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oyun baya bi değişmiş yahu.. antik ultimacı olmuşuz.. tee sanane zamanlarından kalma.... 4 tane kaldı bizden zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 geldin mi? samurai aç guilde alalım seni, tharkası genkleriz beraber ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 valla patchlemeye şimdi başladım.. ama bu akşam aranızdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar