Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IDOC isterük!!

Nefr

Öne çıkan mesajlar

olamaz mı hakikaten bu? çok sıkıcı bir durum bence, server ilk açıldığında gelip ev dikmiş adam, girmeyeli yıl olmuş ama hala o ev orada, benim yerimi işgal ediyor =P

yok yani özel bir ev olduğu için değil aklımda ama bence auto renew olmasın, adam gibi collapse olsun evler
Sosyal ağlarda paylaş

age of shadows ve sonrasında gelen paketlerle ev sisteminde auto refreshing denen bir olay başladı.

evden düşen eşyayı napacan hem :P

o değil de, kullanılmayan evler silinebilir belki öyle bir şey olabilir. aktif bir pazar oluşturmak açısından yani... hele bi server 40ı görsün :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 16 Eylül 2007, Pazar - 19:41 tarihinde demis ki:

Ya eşyalar önemli değil de, Brit'in en işlek yerindeki boş araziyi kapamış adam, sadece zemin koyarak, biz sürünüyoruz Moonglow'da.

Eşyalar adamın bankasına konsun isterse, boş yere yer kaplamasın yeter.

ulen orda benim evim var. param olsa dikecem kaleyi :)
Göz zevkinzi bozuyorsa verin 100'er bin altın fıstık gibi yapayım :)

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 20:35 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Felix 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:15 tarihinde demis ki:
4yıldır uo oynuyorum, paganda içi arty dolu bi evi renewden çıkarmışlardı.. saatlerce beklemiştik başında eğlenceliydi..

yanılmıyosam osi'de de renew yok

off süper bir olaydı o 5 dakikalığına yemek almaya gitmiştim o ara yıkılmış yerine ev kurulmuştu :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Felix 7 Eylül 2007, Pazartesi - 20:15 tarihinde demis ki:
4yıldır uo oynuyorum, paganda içi arty dolu bi evi renewden çıkarmışlardı.. saatlerce beklemiştik başında eğlenceliydi..yanılmıyosam osi'de de renew yok

S'ler üstüne ev dikmişti hemen=)o ev de ne evdi be birader ya..arti ile yapmışlar evi resmen,duvar yok ati var ehwh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...