rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya kafamı hep kurcalamakta ben herşeyi almanca örenince (ki müfredatla birlikte de gidiyormuyuz bilmiyorum) öss de naapıcaz? okul ben abitura hazırlıyorum diyor. peki öss sadece dershaneyle yapılabilecek birşeymidir? gerçi önümde daha çok zaman var ama aklımdan çıkmıyor bitürlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben de orta3teyken düşünürdüm :p genelde insanlar dershaneye gidiyor. çoğu zaman insanlar dershaneye gidiyor hatta. dershaneye gitmeyenler de özel hocaya gidiyor. onu da yapmayanlar en azından etraftan dershane kitapları falan bulup onu çözüp çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Gördüklerinin türkçesine bakıcan , dershaneye gidicen , test çözcen . Bu kadar . Orta sondan düşünmeye başlayınca genetikçi oluyosu otomatik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Benim zamanımda lisede össyle ilgili bişey öğretmezlerdi, her şeyi dersanede öğrendim ben. Okulun tek olayı derslerden 4 alıp össye gelen ek puanı düşürmemekti. Takma yani kafana, dersanede herşeyi öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 abiturdan 2 ve üstü alınca koç üni %25 indirim veriyor mesela.Össde de herhangi bi bölümün en azından %50 bursunu kazanmaya kassan nerdeyse bedavaya okursun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 . [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 21:06 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 devlet liselerinin (en azından gördüğüm kadarıyla) çoğunda okulda sınav oluyorsun başarı puanı kazanıyorsun onun dışında ders yok denecek seviyede. adamlar ne öğreniyorsa dershanede öğreniyor. özel okullarda da okuluna bağlı ; bizim okulda mf sınıflarına sosyallerle aynı felsefe edebiyat tarih sınavları yapılması , sayısal derslerinin de abuk işlenmesi gibi süper aksiyonlar olduğu için öğrendiklerimin %90'ı dershaneden. eğer okulun iyi öğretiyorsa sana gereken dersleri ve sen anlayabiliyorsan , dershanede de türkçesini (terimleri vs) görürsün çok zorlanmazsın diye düşünüyorum. (türkçe dersini bile almanca veriyorlarsa ve de sözel/tm isen pek böyle değil ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bi şekilde öğreniyosun ya takma kafana. matematikte falan pek sıkıntı çekmiyosun da, fizik biyoloji gibi daha çok terim içeren dersler başına dert olabiliyo fakat çabuk atlatıyosun. ben türkçe okudum ama bi çok arkadaşım var almandan ve güzel yerleri kazandılar. bi de müfredatla aynı gitmiyosunuz haklısın. ben türevi almandakilerden (ve benzeri okullardan) bir sene sonra öğrendim mesela. ama bi yerde gelip çakışıyo konular dert etme=) edit: anadolu lisesi mezunuyum. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 21:11 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya beni düşündüren fizik kimya biyoloji matematik lse hayatımda karşıma çıkacak butun terimleri almanca öreniyorum acaba kaçncı sınnıfta dershaneye gitmeye başlamalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 aynısını bende dusunuyorum...napıcam lan öss de ben?? bi halt bilmiyorum turkce hersey almanca :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 2. sınıf ideal. türkçeye alışmış olursun derslerde, geçiş senesi olur senin için edit: sizin okul 5 seneydi galiba sondan 2. seneyi kastettim =) [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 21:13 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yani şimdi daha ben hazırlık bitirdim 9um ama çok kafamı kurcalıyo 10 da mı başlasam 11 demi diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 abi sallayın össyi gitsenize almanyaya avusturyaya sınavsız girersiniz paşalar gibi çekilirimi o stres ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 istemiyorum almanyaya gitmek en azından tr de üni okumak istiyorum bi kere abi alınca hayatımın sonuna kadar okuyabiliyorum almanyada avusturyada veya abitur kabul eden heryerde ama tr de de üniversite okumak istiyorum yetmesse almanyadada okurum :D çok rahatsız ediyo bu öss hedesi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 fenciysen basla 10. sınıfta yani 2 sene kala her noluosa artık sittin sene varsa bu kadar kasma ayrıcana tabii boğaziçi elektronik kasmıosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 alman lisesinden iyi yerleri kazanan var . tanıyorum yani ben ,patidende vardı sanki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben alman lisesi mezunuyum da kaçıncı senen? okulda öğrendiklerinin öss'de faydası olucak merak etme edit: şimdi bak ben almanya'ya gitmedim pek de parlak öğrenci değildim... abitur'um da var sprachdiplom da.. 12 sınıfta dershane'ye gittim 6 ay da akla ziyan çalıştım 3 sene önce ve koç univ.'ne yarım burslu girdim ki amacım da buydu... sen 11'de başlasan itu bogazici'ne girersin.. alman lisesi'ni bitirip de boşta kalan tek bizim dönemden adam var =) [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 22:14 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 fazla merak etme yani alman lisesi boru değil yurtdışında başvurduğum her staja kabul edildim kıçı kırık ortalamla bir de... sana da faydası olur ileride alman lisesi'nin.. abitur mat'ı fiziği zorlamıyosa seni öss'yi kafaya takmaya değmez... ortalaman ne ben sana söyliim iyi mi kötü mü =) (ben 2.98'le bitirdim alman lisesi'ni öyle düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 alman lisesi'ne gidiyorsan niye ossye giriyorsunki? git yurt disina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 İstemiyordur falan ? Alman lisesine gidenlerin hepsi yurtdışına mı gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 abi alman lisesi yurt disina hazirlayan bir okul o bakimdan dedim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Alman lisesi mezunu olarak sunu soyliyebilirim ki terimler konusu sorun olmuyo dershanede alısıyosun ama 12. sınıfta cok boluyo okul senı abıtur sınavları bı yandan oss bı yandan cok zor oluyor. yarıstıgın ınsanlar dogru durust okula bıle gıtmezken sen essek gıbı okul ıcın ders calısmak zorunda kalıyosun. oyle bı handıkabı var alman lısesının. ayrıca muhendıs olmayı dusunuyorsan almanya ya gel derım derslerin cok kotu diilse zorlanmadan abituru alırsın.rwth ya da munih teknık turkıyedekı butun okullardan daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 rwth munih teknik berlin teknik.. iyi okullar evet.. aslında her okulun iyi olduğu bir alan var almanya'da ama bitirmek zor yani... ama ben şimdiki aklım olsa tr'de değil, ingilteredeydim mesela =) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:19 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Makine ve elektronikte rwth yi onerebilirim. Ben rwth da elektronik okuyorum gercekten kertenkele nin dedigi gibi girmek kolay da bitirmek baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 eee ben aslında genetik istiyorum (daha9. sınıftayım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar