Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bonjo kaynak neresi merak ettim hakkaten güvenilir bir yer mi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 beleş toplarla sol ayakla gol atabilir her saglak oyuncu. ama sol ayagını geliştirmek için sag ayagını kıran oyuncu da, kırdınıgına inanan da salaktır. bugune kadar bosuna yasamıstır. http://www.youtube.com/watch?v=AZv5KecTpr8 su gol gibi bir gol attıgını goster bana kezman'ın. o zaman sol ayagı gercekten sag ayagı kadar saglam gelişmiş derim. ama yine ayagını kendi kırdıgına inanmam. verdiğin haberde de zaten once ayagını kırdıgını sonra bir yere bagladıgını yazmıs. eh madem baglayacaktı niye kırdı? sonradan mı aklına gelmiş lol. bonjo valla fenerbahceli değilim ama tuttugum takımla bu konunun ne ilgisi var cozemedim. benim babam olsaydı kezman ve bu soyledigini yapsaydı gene yorumum aynı olurdu merak etme. tekrar soyluyorum ve hakkaten bu olaya inanların aklının olmadıgını dusunuyorum. sol ayagını gelistirmek için sag ayagını kendi kırabilen biri hem dünyanın en salak varlıgıdır. bu arada videoda izlediğiniz oyuncu -ki bana gore dünyanın en muthis oyuncusudur- sag ayagını kırmadan bu golu atabilmiş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 kaynak star , fotomaç , fanatik işte tüm gazetelerde çıktı bu haber , kezmanda yalanlamadığına göre olay gerçek.. toggie ekmeğini bu işten kazanan ,zamanında madridlerde chelsealerde oynayan sen değilsin , bu işleri ondan iyi bilemezsin , oturdugun yerden yorum yapmak kolay.. senin için hatta bu forumdaki birçok kişi için kezman çok kötü topçu olabilir , ama malesef sizin görüşleriniz kezmanın dünya çapında bir yıldız olduğu gerçeğini değiştirmez.. madem beyenmiyorsunuz adamı ,ikide bir nonda-kezman , bobo-kezman gibi kıyaslama yapmayı bırakın , kendi futbolcularınızı konuşun.. ayrıca süper kupa maçında attıgı sol ayak golü önemli bir goldü ,defans oyuncusu ayagına kaymasına rağmen sol ayağıyla yaptı golü , ankaragücü maçındada iki ayağınıda kullanarak kaleciyi çalımlıyarak attı golü, boş beleş goller değil yane oke? senin hayalindeki gibi golüde atar yakında merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Benim için first class diyebileceğim forvetler: Ronaldo Shevchenko Rooney Adriano Van Nistelrooy Drogba Henry Bergkamp Del Piero Raul Batistuta ... Kezman kesinlikle second class kalıyor bu gibi futbolcuların arasında. Tabii bu benim için geçerli bir kıstas herkesin fikri farklı. Ama bir futbolcunun first class olabilmesi için, büyük bir kulüpte istikrar yakalaması şart... Örneğin Roberto Carlos gerçekten first class bir futbolcudur benim için, ama kezman değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 psv küçük kulüp mü? hadi öyle diyelim adriano ile ronaldo hangi kulupte istikrar yakaladı. shevchenko geçen sezon ne yaptı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 PSV küçük kulüp değil, ama 1. sınıf bir kulüp de değil. Uzun süredir bildiğim kadarıyla 1. torbadan çekilmiyor. 1st class kulüpleri de sayayım kendi mantığımca: Barcelona Real Madrid Milan Inter Man UTD Chelsea Arsenal Bayern Münich vs... Ronaldo Barcelona ve Inter'de gayet istikrarlı oynuyordu zira Barcelona'da 37 maçta 34 gol, Interde 69 maçta 49 gol attı, sakatlıkları olmasaydı neler olurdu allah bilir... Adriano da brezilya milli takımında istikrar yakalamış durumda gayet, interde de 2004'ten beri oynuyor. ha geçen sezon kötü oynadı gerçekten, ama benim için hâlâ 2. sınıfa düşebilecek kadar kötü değil. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 17:06 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bonjo valla ben hiç karsılastırma geregi duymadım, kezman ı da sadece psv doneminde cok begenirdim ordan ayrıldıgı gun bitmiştir bana gore. hadi herşeyi geçiyorum uzerindeki formayı cıkar oyle yorum yap, sence bir oyuncunun ayagını kırması ne kadar mantıklı bu iş için? eger sana gerçekten olabilir bir durum gibi geliyorsa bu eyvallah baska sozum yok. bugune kadar kullanmadıgı ayagını geliştiren zilyon tane topcu oldu. hiçbiri böyle bir yola basvurmadan geliştirmişken kezman'ın ayagını kırması birazcık olsun kafanda anlamsız kalmıyor mu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Zaten bunlar çok kişisel kıstaslar dediğim gibi. O kadar oyuncu arasından 2 tanesini çekip çıkarıp gözüme sokmanın pek bir manası yok, ordaki oyuncuların ortalamasına yaklaşabilir mi Kezman, onu söyle... Ki yani, ben kezmanı çok ama çok severim, avrupa'da PSV'yi tutan, 5 sene önce PSV formamla beden derslerinde attığım golleri "KEZMAN ATTIII" gibi nidalarla süsleyen bir insandım. Olay o değil, olay sadece kezman'ın şu anda 1. kalite bir golcü olmadığı durumu, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 toggie kezmanın bilerek ayağını kırması banada ilginç geliyor tabiki , ama adam için aptal ,salak gibi kelimeleri kullanmak yerine saygı duymak çok daha mantıklı geliyor..Bence bu gösteriyorki kezman tam bir futbol aşığı futbol için herşeyi yapabilecek karakterde bir insan .. karpuz sana gelince , kezmanın class ını belirleyecek olanlar biz değiliz bence , biz profesyonel futbolcu değiliz , teknik adam değiliz , futbol bizim için bir hobi , hadi dahada ileri gidelim bir yaşam biçimi ama ben kezmanın nasıl bir futbolcu olduğunu anlamak için oynadığı kulüplere bakarım , attığı gollere bakarım vede Jose Mourinho , Fatih Terim gibi insanların bu adam için yaptığı yorumlara bakarım ve tüm bunlarda bana kezmanın ne derece iyi bir futbolcu olduğunu göstermeye yeter diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bence aşk meşk değil bu. yani o kadar buyuk bir aşkla baglı olsa zaten saglam bacagını kırmazdı. yani bi kezman mı var aşkla futbola baglanmış. aman neyse ya kendi görüşümü belirttim hala da aynı fikirdeyim. ayagını kırdıgına da hala inanmıyorum. konya macı konusu fazla uzadı. ezdik, geçtik vs. bjk maçını iple cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kezman'ın ayagını bilerek kırdıgı şehir efsanesi. ajansspor.com da roportajı cıkmıstı yok böyle bişey bilerek kırılır mı ayak demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 eh yani veilmesi gereken cevap suydu, dunden beri anlatmaya calıstıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ama kırılmasını fırsat bilerek çeşitli antremanlar yapmış kırık ayagını baglamış mı sol ayagıyla duvarla paslaşmış mı öle bişiler geliştirmiş işte. zaten ilk geldiği günlerdeki maçlarında FB de dikkat çekiyordu bu özelliği. solaçalım attıgında sol ayagıyla şut , sağa çalım attıgında sağ ayagıyla rahatlıkla şut çekebilme tehditini gösteriyordu.bu da defans oyuncuları için cok zor bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 neyse böylelikle kezman hakkındaki tartışmalarda burda biter :) bilmiyorum belkide bençok duygusal davranıyorum , ama benim için çok değerli bir futbolcu , 100.yıl formamda imzası bulunan tek futbolcu,inş bol bol goller atar eski formuna döner , bide sol ayağıyla atarsa tadından yenmez :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Galatasaraya da var bi sol ayak golü Kezman'ın PSV de oynarken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 intere atsın da isterse cüküyle atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ben kezman'a kötü futbolcu ne zaman dedim? bir oku yazdıklarımı, kezman'a kötü futbolcu dediğim bir yer bulabilirsen, accountumu siliyorum paticikten. Ben sadece, Kezman'ın 1. sınıf bir golcü olmadığını, demin yazdığım isimlerin kalite olarak altında olduğunu düşündüğümü söylüyorum, o kadar. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 17:58 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 kezmanı dünya bilir iyi topçudur ona bişi dememde bu geyik doğruysa ne mal adam ya ehahea bi arada ikisini birden kırıp kafa toplarında da geliştireydi bence birazda kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar