Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 eheh karpuzcum orda geyik var bak sonunda dil çıkaran smileycan var, gazlara bak :P Heyecan yumurtası karpuzum benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 nonda'nın sakatlanmadan önceki bonservisi 20 milyon dolarmış. yazık olmuş adama şimdi gs de oynuyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Sonra chelsea'ye gitti ne oldu? hede hödö sakatlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çok zevksiz lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 lig zevksiz ama galatasaray olmasa golde izleyemeyeceğiz, sağolsunlar. :) ligte gol göremiyorken şampiyonlar ligi'nde inter maçında bolca görmeyiz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 görelim de fb atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 SAĞOL TOLGA ABI BIRADER +REP BUGUN CAPSLER AÇIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: 2si de gençliklerinde parlamış, sonra sönmüş, 2. sınıf forvetler. Neden saçma sapan tezlerle, birinin diğerinden iyi olduğunu, hangi takımı tuttuğunuzu açık bir şekilde ortaya koyarak, savunuyorsunuz ki? Kezman, cidden PSV döneminde çok çok iyi oynamıştır, ama o PSV döneminde, yanında Venegoor of Hesselink tarzı kafa toplarını adamın önüne indiren, solda zaman zaman wilfred bouma zaman zaman arjen robben, sağ kanatta ise efsane Dennis Rommedahl, orta sahada Van Bommel, Vogel, yedeklere gelince de John de John, Adil Ramzi gibi, Kezman'ı hep besleyecek futbolcular vardı, adam da leblebi gibi atıyordu. Gençti, yırtıcıydı vesaire. Sonra chelsea'ye gitti ne oldu? Fıs diye söndü. Valla zamanında sırf Kezmanı seyretmek için izlerdim Chelsea , A.Madrid maçlarını..PSV de 172 maçta 126 gol atmış bir adam , sırf sol ayağını geliştirmek için sağ ayağını bilerek kırmış futbol delisi biri , Jose Mourinho 'nun "Bizde oynarken az gol attı ama , o kadar değerli goller attı ki ve o kadar önemli işler yaptıki bütün bunlar onun ne kadar büyük bir topçu olduğunu gösteriyor" dediği biri..Chelsea'nin Dream Team 'ine seçilmiş biri ya şu anda formsuz olabilir , takım düzeninde vs az gol atıyo olabilir ama tüm dünyanın tanıdığı 1. sınıf bir forvet... senin first class forvet tabirine kimler uyuyor bilmiyorum ama şimdi interde milanda oynayan ronaldo veya adriano seneye türkiyeye geldiğinde onlarıda 2. sınıf forvet sınıfına koyacağından en ufak bir şüphem bile yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bonjo, kezman'ı abartmayalım 1.sınıf diye ama evet iyi olduğu konusunda haklısın. keşke beşiktaş'ta olsaydı kezman. ama kesinlikle 1.sınıf forvet falan değil. dünya'da 1. sınıf forvet nesli tükenmek üzere zaten. brezilya'dan forvet bekliyoruz acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sırf sol ayağını geliştirmek için sağ ayağını bilerek kırmış futbol delisi biri derken? konuyu acarmisin ilgimi cekti :D bi de ozgurcan ozcaaaaaaaaan ozgurcan ozcaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ya biz türkiyeye gelen futbolcunun değerini bilemiyoruz , elin gavuru nasıl parlatıyor futbolcularını biz yerin dibine batırıyoruz , çoğu kişinin mantıgına göre türkiyeye 1. sınıf topçu gelmez zaten.. fransa milli takımının iki as adamı frank ribery ve nicolas anelka , bunlarda first class topçu değil fransa milli takımı zaten takım değil..zamanında gıptayla brezilya milli takımında oynarken izlediğimiz alex le ricardinho da topçu değil , ya yemin ediyorum şimdi Fenerbahçedeki Edu, Milan da Barçada olsa fiyatı 20 M Euro dan aşagı değildi ve dünyanın en parlak defans oyuncularından biriydi , adam brezilya milli takımında oynuyor yaw ronaldinho ile kaka ile , adam lucio ile 2 stoperden biri , varmı ötesi ama yok bu adamlar türkiyede olunca adam sınıfına konmuyor.. kezmana gelince benim için chelsea nin dream team inde oynamış adam first class dır , Fenerbahçeli oldugum için demiyorum ben bu adamı gerçekten gıptayla izlerdim ama işte türkiyeye gelince adam katagorisine girmiyor.. ayak kırma meselesi ise işte gayet açık adam diğer ayağını geliştirmek için , sağ ayağını bilerek kırıyor gençken böylece sol ayağına yükleniyor , basında okudum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Abi adamlar saçma sapan tercihler yapıyorlarsa biz ne yapalım. Edu'yu gördük ne hatalar yapıyor, Alex çok daha iyi defans, göbekte oynama kapasitesi de var ama adam Edu'yu oynatıyor. Bir de Brezilya'dan şimdiye kadar kaç tane iyi göbek adamı çıktı ki? Bi Lucio var işte. Ribery desen parlamadan geldi bize, normal. Anelka desen kariyeri bitme noktasındaydı. Geldi yenilendi gitti ki Fransa ne kadar kötü bir takım olsa da (Zidane'sız bir hiçler) Anelka o takıma gitmiyor. Ben olsam hayatta oynatmam onu, forvet mi kalmadı Fransız. Türkiye'de sayılı 1. sınıf futbolcu oynadı ve oynuyor onlar da kariyerlerinin sonlarında geliyor. Anelka hiçibir şekilde topclass olamaz yani. Rooney falan nerede Anelşka nerede?? Carlos ve Hagi'dir 1. sınıf oyuncu, onlar da bastonla geldiler. Gerçi Hagi efsane oldu harika iş yaptı ama Carlos'tan daha göremedik. O da oynar ama, sonuçta kalite istemesen de belli eder kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ya Ribery ye anelkanın bonusu dedik , adamın parasını bile vermediler kaçırdılar gitti , şimdi avrupanın en degerli 3-5 topçusundan biri,anelka bitti dedik adam döndü premier lige , fransanın grup eleme maçlarını izliyorum takır takır oynuyor , carew gitti fransada yılın oyuncusu oldu şimdi premier lig de , norveç milli takımını sırtlıyor... şimdi appiah , kezman bir avrupa takımına gitseler tavan yaparlar , yani anlamıyorum bu adamları beyenmiyorsunuz , hayalinizdeki topçu ne nasıl birşey istiyorsunuz... bence çok konuşmayıp elimizdeki adamların kıymetini bilelim brezilya milli takımının sol açığı ricardinho yu bile bitirdik ya , konfederasyon kupasında bize attıgı golden sonra off be ne adammış dediğimiz alex i yerin dibine sokup çıkardık.. daha nasıl anlatim derdimi anlamadım ... [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:38 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 E Fener'lisin, maçları az çok izliyorsundur. Şimdi Kezman futbol oynuyor mu? Bizim Hakan daha çok gol attı adamdan. Takım toptan kötü oynasa da golcülüğünü göstersin. Geçen maç da attı tamam ama ne pozisyonlar kaçıtıyot Kezman. Top class bi golcü kaçırmıyor işte. Sen samimi bir şekilde Kezman'ın avrupanın sayılı golcülerinden olduğunu söyleyebilir misin? Ben söyleyemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yaw ronaldinhoda bir ara barçada çok kötü top oynadı , adam bir süre kötü top oynadı diye sizin gözünüzdeki değeri class ı düşüyormu... carlos a hagi ye iyi topçular diyorsun ,niye diyorsun ?çünkü adamların yaptıgı işler ortada , belli yerlere gelmiş kendilerini dünyaya ispat etmiş adamlar.. kezman kendini ispat edemedimi şimdi, psv de 170 maçta attıgı 126 gol ,chelsea atl madrid de oynamak yetmiyormu ?? kezmanı ben her maç dikkatle izliyorum bu adam bittiyse ben futboldan anlamıyorum , lütfen derbilerde ve avrupa kupası maçlarında kezmanı biraz daha dikkatle izleyin.. diyecegim budur.. bjk-fb süper kupa maçını fatih terim yorumluyordu , kezmanın son dklarda attıgı golden sonra bir cümle sarfetti o zaten herşeyi özetliyor , "büyük golcüler sonunda ortaya çıkıyor"... bekleyip görelim... [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:56 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bonjo güzel açıklamışsın da, bu adamların hiçbiri kariyerinin parlak döneminde gelmiyor Türkiye'ye... Türkiye'ye ya yaşlanınca ya tükenmiş ya da parlamadan geliyorlar sonra da gidiyorlar. Amaç zayıf ligde ve rahatça Avrupa arenasında yer alarak daha çok kendini göstermek, hatırlatmak. Hagi: Türkiye'ye geldiğinde unutulmuştu, yaşı 30a geliyordu ve Romanya'da gözden ırak oynuyordu. Alex: Türkiye'ye mecburen geldi yoksa Avrupa yüzü göremeyen oyunculardan olacaktı başarısız Parma denemesini saymazsak. İstatistiki açıdan çok parlak bir kariyeri olmasına rağmen oyun tarzının artık biraz çağ dışı kalması sebebiyle Avrupa'nın gözü üzerinde değildi. Carew: Roma'da kiralık oynuyordu, Türkiye'ye geldiğinde de öyle çok aman aman bir oyuncu değildi, çok fazla adı yoktu etrafta. Esas BJK'da parladı tekrar ve gitti. Anelka: Kariyeri tükenmişti, sıfırdı. Giderek düşüşte üstelik sürekli takım değiştirdiği için sorunlu olarak mimlenmiş bir oyuncuydu, milli takımdan uzaklaşmış orta sıra Man City'de takılıyordu kendi kendine orada bile 11 çıkmadığı oluyodu. Tekrar Avrupa vitrinine çıkmak ve kendini göstermek için geldi. Amacına ulaştı biraz göze girdi, sonra da geri gitti. Üzerindeki negatif damgalardan kurtuldu biraz ismini unutturup. Ribery: Daha kimse tanımıyordu, zannediyor musun ki peşinden o kadar takım koşarken geldi? Hızla esti sonra da gitti zaten. Ama ismi bile yoktu R.Carlos: Adam 34 yaşında. Dünyanın en iyi kariyerlerinden birine sahip, kalitesi tartışılmaz ama adamın kariyeri artık bitti. Yaşlandı, artık kariyer değil rahat futbol ve para düşünüyor. Kleberson: Harika çocuk olarak ManU'ya gitmişti, ilk 11e hatta yedeklere bile giremediği çok oldu, bir anda gözden düştü. Sonra da olaylı gitti zaten. Lincoln: Çok teknik bir oyuncu olmasına rağmen adamın milli takım kariyeri yok. Ayrıca Schalke'den çok olaylı ayrıldı, kavgalı ayrıldı. Sorunlu oyuncu damgası yediğinden büyük takımlar zaten ilgilenmiyor onunla ne kadar iyi olursa olsun. Üstelik uzun bir sakatlık dönemi geçirdi, gözden düştü. Kezman: Kariyeri ve ünü çok erken yaşta daha 20sinde başladı, bir o kadar da çabuk söndü 25 yaşında. Unutulmuştu, adı sanı kalmamıştı geldiğinde. Appiah: Esasen gelmeyi hiç istemedi. Para kazanmak ve kendine kaynak yaratmak isteyen Juventus teknik direktörünün baskısıyla ve hatta tehdidiyle geldi. Ricardinho: Adam 30 yaşını geçmiş, Avrupa defteri kapanmış, iddiasız brezilya ligindense çok para düşündüğü için en iyi teklife geldi. Demek istediğim şu, Türkiye'ye iyi adam gelir evet. Ama Türkiye'ye "iyi durumdaki iyi adam" gelmez. Mutlaka ya sorunludur ya yaşlı ya da keşfedilmemiş. Bunlar da o oyuncuyu "iyi oyuncu" olmaktan çıkarmasa da "bir numara" olmaktan uzağa iter. Aziz Yıldırım'ın çok doğru bir sözü var transfer için: "Biz transferde Avrupa'nın devleriyle yarışmıyoruz, yarışamıyoruz. Biz onların istemediklerini ve vazgeçtiklerini almaya çalışıyoruz." diye. Türkiyedeki kulüplerin de zaten amacı bu şu anda. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:04 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 gerçekten sol ayagını geliştirmek için sag ayagını bilerek kırdıgına inanan var mı bu adamın? yüzüne söyleseniz götüyle güler herelde. eger gercekten boyle bişey yapmışsa dünyanın en salak adamı bu kezman. bi kere sag ayagını kırarak sol ayagını nasıl geliştireceksin ben anlamadım, deyneklerle antrenman yaptı acaba? peki sag ayagı saglamken, verimli iken bunu tersine cevirmek ne kadar mantıklı geliyor size? hadi diyelim hepsini yapmıs, nerde ulan bu sol ayak adamın sol ayakla kac tane golu var allah askına. hakan sukur un bile bu adamdan daha fazla sol ayakla gol attıgından eminim. psv deki basarılarından bahsediyosunuz da adam su anda psv de değil, ve o formundan cok cok uzakta. gercekleri konusun biraz, kezman su an türkiyede oynayan en formsuz, en kotu golculerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Öyle deme toggie, bak görürsün şimdi iki ayağını da kıracak bölece kafa vuruşlarını geliştirecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 zhauhauah işte bu son noktadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 isteyerek ayagını kırabilen biri insan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 "Fenerbahçe'nin İspanya'nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği Mateja Kezman'ın futbola başladığı yıllarda iki ayağını da etkili bir şekilde kullanmak için bir ayağını bilerek kırdığı öğrenildi. Futbola başladığında sağ ayağını çok iyi kullanan, ama sol ayağı çok güçsüz olan Kezman sol ayağını güçlendirmek için sağ ayağını kırdı. Böylelikle yıldız oyuncu, sol ayağına yük bindirerek bu ayağını güçlendirdi. Yıldız oyuncu sağ ayağı iyileştikten sonra ise antrenmanlarda sağ ayağını bir yere bağlayarak, sürekli sol ayağıyla şut çekerek bu ayağını da en iyi şekilde kullanmaya başladı. " valla işede yaramışki chelsea de , madrid de oynamış dünyanın en ünlü forvetlerinin arasında yerini almış.. siz ne söyleseniz boş kezmanı dünya biliyor ;) , ayrıca gidin kendi futbolcularınızı konuşun biraz, konya maçını konuşun , ne kadar olduydu 6 yemeyeli , pardon atmayalı , bu tip meselelere girin kim açtı bu kezman muhabbettini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Abi bırak bir insanın kendi bacağını kırması için hayati bir mesele olması lazım, testerede kestiği gibi. Ki iyi kullandığı sağ ayağını kıracak kadar şuursuzsa zaten 1. sınıf gfutbolcu olamaz. Sağ ayağını bilerek kırdı ama şimdi sağ ayağını iyi kullanıyor. Sol ayağını pek göremedik. Sağ ayağı kırılmadan önce heralde dünyanın en iyi sağ ayağıydı, bişlerek kırınca birşey kaybetmeyeceğine göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 olayın ayrıntılarını bilmiyorum araştırmak lazım ekmeğini bu işten çıkartan birisi böyle birşey yapıyorsa bir bildiği vardır , oturduğumuz yerden atıp tutmayalım , illaki bir doğrusu vardır işe yarıyordur belkide.. ayrıca toggie hangi takımlıydın sen bilmiyorum ama yakın zamana git süper kupa maçına dk 85 gol kezman , ayak sol ayak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bir doktora danışmadan yaptıysa salaktır, doktor buna izin verdiyse doktor salaktır. Yada hepsi salak ne bileyim, insan kendi ayağına kıyabilirmi? Hem de o ayaktan ekmek kazanıyor yani. Ya gelişmeseydi sol ayağı, sağ ayağı da tam iyileşmeseydi.. O zaman ayvayı yemişti yani :D Gerçekse şoke edici derecede salakça, yalansa da gereksiz dramatizasyon yapılmaya çalışılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Yok olay gerçek tüm basın yazmış , gollerini izlemeye başladım hafta34. fb3-ank1 gol sol ayak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar