maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: nonda monaco'nun şampiyonlar ligi finali oynadığı sezon avrupa'da yılın forveti seçildi kezban naptı?yine bitti olay :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 10 senesi var mı monaco'nun parlak yıllarının =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 valla onu bilmem ben, geçmişe deil bugüne bakıyorum, bi 4 haftada 1 gol atan kezmana bi de ilk fırsatta 2 gol atan nondaya bakıp kıyaslıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kral attı 4 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 eyvallah eyvallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 5 ümit karan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 AHAH. çok iyi . edit: 6 mı yazıo tv de ben mi yanlış görüorum ? [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 22:51 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 6 Hasan Şaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 eyv dedik gol yağdı lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Eheheh ümit oyuna girerken kesin atar dedim... attı. hasan şaşa da lazımdı bi tane adam çok yıpranmıştı iyi oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 maçı izlemedim ama ilk 5 haftadaki oyunlara ve hakemlere bakarsak g.saray büyük ihtimalle şampiyon. hem oyun olarak 2 rakibinden üstün hemde hakemler yanında. beşiktaş fenere oranla kötünün iyisi 2.olur. fener 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sen sus. sen konuşma abi . rica ediyorum. inşallah oluruz evet . benim gibi adamlar konuşsun ehea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tikky yapma yahu, hakemler nerede yanında? Kırmızı kart gayet doğru. Sarı kart gören oyuncu hakemi alkışlarsa protesto ederse doğrudan atar hakem 2. sarıyı gösterip. GS-FB derbisinde de Bülent 4. oyuncu olmuştu da kırmızı kartı görmüştü hakemi alkışladı diye. Oyun olarak GS çok kaliteli oynuyor şu anda evet doğru. Ancak GS'nin kadro darlığı var. Kadrosu rakiplerine göre daha iyi olsa da yedek yok. Mesela Volkan sakatlansa yerine oynayacak adam yok. Şimdi Hakan Balta diye bi adam aldık o nasıldır bilmiyorum. Arda sakatlanıp duruyor, Hasan Şaş patlayan bomba, Barış diye bi adam var, henüz güvenemiyorum ona ben. Forvet 3 kişi sadece. Hangi takım 3 forvetle uzun maratona çıkıyor? Sağ bekte 2 adam var biri devşirme diğeri de gencecik çocuk. Göbekte yedek yok defansta şu Bouzid dışında, onu da daha göremedik bile. Emre Aşık niye gitti anlamam. Servet Song sakatlansa biri nolacak belli değil. O yüzden hani kadro ya da futbol farkı her şey değil lig uzun maraton bir sürü şey olacak, adam sakatlanacak, yorulan oyuncu olacak dinlenmesi gerekecek, cezalar gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tikkycemal direk bitirmiş ligi ya 5 hafta hakemleri izleyip. allah akıl fikir versin. gidin biraz futbol izleyin hakemleri takip edeceğinize. nonda ile uğur en iilerindendi bu akşam. sonradan oyuna dahil olan hasan da çok iyi oynadı hem moral kazanmıştır umarım. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 23:03 tarihinde, MacLeod tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 revendor fenerde geçen sene kaç forvet vardı? deivid AMR bu arada.. FC değil. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 23:04 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Fenerde Semih Kezman Alex, Tuncay ve Deividle 5 forvet var. Deivid FC tam anlamıyla. Saçma bir fb geleneğine kurban gitti sağ kanatta denenip. Tuncay ne kadar sol kanatsa, ümit özat ne kadar sol bekse o kadar AMR'dir Deivid. Alex de ortasaha değil. Forvet arkası serbest bölge oyuncusu forvete daha yakın. Tuncay da futbola forvet başlayıp sonra en iyi mevkisi olan forvet arkasına yırtıcı oyuncu olarak geçmiş daha sonradan da saçma sapan kanat oynatılmış bir adam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Züğürt tesellisi de oyuncuların geçmişini arayarak oluyo heralde :) FB kaç puan aldı kaç şampiyonluk kazandı Kezman'ın PSV'de attığı gollerle :) valla geçen sezon attıgı kritik gollerle şampiyonlugu kazandırdı , özellikle gs ve bjk derbilerinde attıgı goller gayet güzel kapak olmuştu onu eleştirenlere.. nonda size ne kazandırdı ?? khala sana gelince kezmanın geçmişini tartışmak gibi bir hata yapmıyacam allahın şabanıyla.. şampiyonluga gelince Fenerbahçe zaten şuan 1 puan önde , gs sayesinde 2 sezondur 6 puanla başlıyoruz zaten lige , 5 haftada kaybettiğimiz 7 puan size avans olsun sezon sonu görüşürüz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 At at bitmedi maç be :) Nonda gayet iyiydi bence, süper oynadı. Uğur da asist manyağı oldu. Herşeyden önce moral oldu takıma. Ayrıca Rewendor bizim kadro gayet geniş. Solda ARda yok Ayhan, Şaş ve biraz da Carrusca var, sağda Sabri olmasa Barış var yine Şaş var. Sol bekte Volkan da Hakan Balta da çok iyi adamlar. Sağ bekte Sabri ve Uğur dışında kimse yok ama Song da yeri gelince oynayabiliyo. Forvette de sıkıntı yok artık. Ki herkes sakatlansa Kalli'nin çok beğendiği ama daha göremediğimiz Serkan var. Orta sahanın ortasında yopal ve güven var. Yedek gayet çok, UEFA şampiyonluğundan sonra en geniş kadro bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bu kadroyla bu kadar gaz konuşmak da büyük risk valla helal Bonjo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 walla gs yi tebrik ederim bizde bi aralar 6 atıoduk birilerine ama gecmişte kaldı o zmnlar inş takım dooru duzgun oynamaya basla bi an once bu arada aklıma geldi bence daum şimdi takımın basında olsa cok daha ii bi yerde olurduk bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 @ledzeppelin: Ya kadro genişliğinden kastım adam olarak değildi, yeterli kalitede adam olarak. UEFA şampiyonu GS'yle kıyaslamamak lazım bence. O kadroda ilk 18'de kim çıkarsa çıksın farketmiyodu gelen gideni aratmıyodu hiç. Şimdi her şeyden önce en tehlikeli mevkimiz defans göbeği. Bouzid'i daha görmedik. Serkan'a ve Barış'a ben güvenmiyorum henüz. O yüzden forvette hala sıkıntı olabilir. Ayhan sol kanat adamı değil bana göre, Ayhan'ın yeri tam anlamıyla ortasaha göbeği. Orada geri gidecek ileri gidecek, rakiple didişecek top kapacak. Defansif de değil ofansif de. Arada defansa gidio arada atağa kalkıyo. Serbest takılıyo orada. Bir de kaleci olayı var. Ben Aykut'a da Orkun'a da güvenmiyorum. Aykut çok inanılmaz goller çıkarsa da şabanlık yapıyo arda. Orkun'sa daha ortalama bir kaleci. Aykut kadar inanılmaz kurtarışları yok ama genelde de Aykut'tan daha güven verici. Ama onun da geçenlerde bir elinden kaçırdığı top var. Ne bileyim çok genç ve tecrübesiz oyuncular var, ve birine bir şey olsa yerini dolduracak kapasitede değiller gibi. Umarım haksız çıkarım. Bi de Mehmet Topal 100 fırın ekmek yese GS'de oynayamaz bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Kezmani savunan arkadaslar Subat ayinda acacagim topic i beklesinler gerekli materyalleri topluyorum.. Lig baslamadan olumune savunulan kezman icin burda bile catlak sesler cikmaya basladi :) Ayrica Hakan Sukur ile Kezmani karsilastirmiyin.. Saban dediginiz adam Kezmani 27 e fln katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Valla Topal'ı seyrettiğim maçlarda gayet iyiydi. E canlı da izledim, nereye nasıl koştuğunu da biliyorum. Ama bence adamlar da gayet kaliteli. Yani çok iyi değiller ama iyi yedekler. Ki genç ve yetenekliler. Potansiyelleri var. Sakatlıklarda şans bulduklarında hırsla fark yaratabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Carrusca'yı merak ediorum ben... Geçen sene bi maçta soradan oyuna girmişti Liverpooldu galiba adam 4 dk da deli bindirme yapıp süper orta açmıştı sora kaybolmuştu. Sora bi bursa maçında oynadı kupada hiçbişi yapamadı. Ama tekniği var belli. Hızlı da... Şimdi bu son maçı izlemedim ama baya iyi oynamış diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 O kadar iyi değildi ama kötü de değildi. Arda'nın bu sezonki hali gibi. Ama kafayı güzel yere vurdu golde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar