Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektrikli dis fircasi

Zegna

Öne çıkan mesajlar

8000serisi var bende oralb nin..

gerçekten ok daha iyi temizliyor normal diş fırçasına göre. dişleri bozuyormuş geyiğini ilk defa duyuyorum. bi kere diş etlerine daha az baskı geliyor çünkü bastırmana falan gerek kalmıyor. alet 1dakikalık fırçalama esnasında 30-40k lık dönüş yapıyor keza! diş etlerinde kanama olanlar varsa kesin tavsiye ediyorum. benim dişeti kanamam, çekilme falan geçti kullanmaya başladıktan sonra.. 7-8senedir kullanıyorum ve dişlerimde kötüye giden bişi olmadı. bunu da söyleyebilirim rahatlıkla.

bunun bi üst versiyonu var (biraz büyük ve pahalı) 8500serisi..onda birde su püskürten ikinci bir başlık var. tazyikli su püskürtüyormuş. ama 200-210ytl bi fiyatı var ki pahalı oldukça.

braun oralb pilli diş fırçasını 15-35 arası alabilirsin, şarjlılar ise 40-80 arası genellikle tabi 80ytlüstü modeller de var. ancak ben çok uzun süre ve bir çok modeli kullanmış bir kullanıcı olarak, oralb leri tavsiye ederim.. eğer diş temizliğine çok dikkat edenler falan varsa bir de dil fırçası alsınlar (3ytl olması lazım) bööle dilin üstüne arkadan öne sürtüyorsun ama çok işe yarıyor gerçekten.. (watson'larda dil fırçası satılıyor) bi de titizlik manyakları arayüz fırçası da alabilirler (arayüz fırçaları ve dli fırçaları ayrı olarak oralb-braun diş fırçalarına satın alınıp takılabiliyor. dil fırçası olarak pek bi getirisi yok.. para harcamak yersiz ama arayüz fırçaları başarılı oralb'nin)

böle bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

bizde vardı 2 tane. 3 ytl ye almıştım :) ama bizimki tamamen ilkel. Oyuncak motoru var içinde, ucunda da bi ağırlık fakat mile ortadan değil kenardan bağlı. döndükçe merkezkaç kuvvetinden mi nedense titriyo. Baya iyi oda :)

Ama sağlıksız olduğunu duymuştum bende titreşimli makinelerin. En iyisi normal.

Ayrıca yeri değil belki ama macun olarak da sensodyne öneririm. Küçücük tüp, pahalı, ama en iyisi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Zegna aklıma düşürdün gittim bitanede ben aldım.Yalnız bişey sorcam şimdi.Bu sendeki titreşimlimi yoksa ucu dönüyo falanmı.Bendeki titreşimli,garipsedim biraz ama güzel valla beğendim.Görüşlerini az yazsan.

Ps:ilk 1 hafta hevesle fırçaladım simdi yine aksamaya başladı.Bunu bi düzene sokmak lazım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Bendekide aynı sadece dönmesi dışında.Crossaction'mı ne bişeydi modeli.Motoru güçlü bununda bayada VIZZZZ diye beynim titriyo.Bende dönen istiyodum ya,asabım bozuldu şimdi.Peki tavsiye edermisin?Nasıl gidiyo fırçalamayla aran?

Ps:nezamandır söylicem,söyleyemiyorum.Oğlanın resmi avatarda fena durmuş ehuhe,doberman vardı dimi senin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...