Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Dizi değil abi o, müzikal. 2 gün oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 said: 'Two and a Half Man'in yapımcı şirketi Warner Bros'un, Charlie Sheen’i diziden çıkarması, Sheen'in dizinin yaratıcısı Chuck Lorre ile yaşadığı sözlü polemik ve ardından oyuncunun film ve televizyon şirketi Warner Bros'a 100 milyon dolarlık bir tazminat davası açması derken dizi şimdi de yeni iddialarla gündeme geldi. CBS kanalının patronu Les Moonves, tüm yaşananlara rağmen Charlie Sheen'i şova geri döndürme çabalarında. Fox News'de verilen habere göre Moonves bir yandan Warner Bros'la bu konu hakkında görüşmelere başlarken diğer yandan ise dizinin yaratıcısı Chuck Lorre ile irtibata geçerek Sheen ile aralarını yeniden bulmak konusunda çalışıyor. NBC muhabiri Jeff Ross da twitter adresinde yaptığı açıklamada CBS'nin Sheen'e böyle bir öneriyle gittiğini belirtti. CBS ve Warner Bros söylenti ve haberler için beklendiği gibi henüz net bir yorum yapmış değil. Bu arada bu süreçte oyuncunun yerine geçmesi için Rob Lowe, John Stamos, Matt Dillon ve Emilio Estevez gibi aktörlerin isimleri gündeme düşmüştü. Diğer yandan Sheen'in eski işvereniyle savaşı olarak nitelendirebileceğimiz hukuki süreci devam ediyor. Siz Sheen'in diziye geri dönebileceğine inanıyor musunuz yoksa böyle bir ihtimal imkansız mı? böyle bi yazı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Benim bildiğim Sheen'in sorunu CBS ile, davayı da oraya açmış olması lazım? Yeri doldurulamaz ama oradakilerden birini seçecek olsam (ki kesin kolpa o liste) kesinlikle Rob Lowe, inanılmaz bir aktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 çarli olarak sokarlarsa biter dizi de farklı bi karakter olarak sokarlarsa olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bu piç bi de burdan 100 milyon alırsa şerefsizim vururum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Ahaha emilio estevez olursa komedi olur, yillar once kaybolan 3. Kardesleri olarak girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 estevez konuk oyuncu olarak katılıp, ölmemiş miydi dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Rob Lowe Emilio Estevez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bi yerde okumustum haberi charlie sheen ile tekrar anlaşacaklar gibi bişiydi kaynak veremiyorum nerden olduğunu unuttum. charlie sheen vividle de anlaşsın arada :D two and a half women olcaktı galiba o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ashton kutcher'la anlasmislar. http://www.hollywoodreporter.com/news/sources-confirm-ashton-kutcher-will-188048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 zaidral said: ashton kutcher'la anlasmislar. http://www.hollywoodreporter.com/news/sources-confirm-ashton-kutcher-will-188048 http://files.sharenator.com/gtfo_56265_some_GTFO_pics-s480x300-76439-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 off hugh grant olucaktı ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 charlie sheen'siz seyretmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 zaidral said: ashton kutcher'la anlasmislar. http://www.hollywoodreporter.com/news/sources-confirm-ashton-kutcher-will-188048 yapımcılara günde 3 öğün tok karnına şu ilacı yazıyorum kendilerine gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 şimdi direkt charlie diyemi geliyor yoksa başka bir karakter diyemi? character swap yapıyorlar (bkz. miss pasternak)url de verim tabi sonra eskisine dönüş var charlide de böyle bişi olması söz konusumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Şakamı bu ? dizinin senaristi ve başrol oyuncusu gidiyor ve dizi devam mı edicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 dizinin senaristi ayrildi mi ki ? yazarlar chuck lorre ile big bangin yazarlari degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 charlie sheen ayrıca senaristi (yada senaristlerinden biri) değilmi dizinin benmi yanlış biliyorum :/ . Hangi gazetede okudum bilmiyorum ama en çok kazanan dizi yıldızları listesi gibi birşeyler vardı orada bölüm başına 750 bin dolar ile charlie sheen başı çekiyordu . Bu kadar kazanmasının nedeni aynı zamanda senaristi olmasından bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 abi ne para götürmüş öf ben olsam ben de kızlarla kokain havuzunda yüzerdim herhalde duh? winnnig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 senarist degildi charlie sheen, aldigi para da bolum basi 2 milyon dolardi. kutcher ucuza gelmis, 900 bin dolar alacakmis. bence yeni karakter olarak girmeli diziye, COK kotu olmazsa 2.5 men bitmez, adam twitter fenomeni ki oradan kurtariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Rob Lowe http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/05/23-End%20of%20Month/rob-lowe-nanny.jpg Emilio Estevez http://www.accesshollywood.com/content/images/78/230x306/78647_emilio-estevez-and-charlie-sheen.jpg Hugh Grant http://evilbeetgossip.com/wp-content/uploads/2007/04/hughgrant.jpg Şunlardan biri olucaktı işte, ashton kutcher nerden çıkmış, EŞTIN KAÇIRIN YAŞI KAÇ LA DAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Charlie kalp krizi geçircek. Ölecek Alan üzgün ama her şey ona kaldı diye sevinçliyken Charlie'nin bütün mal varlığını üzerine yaptığı gayriresmi çocuğu ortaya çıkacak .. Ne olarak girecek merak ediyorum Ben bağlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 jake'in oglu olarak bile girebilir hayvan kadar oldu velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 charlie'siz two and a half men (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 cbs büyük hata yapıyo ya üşüyoruz çarli reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar